Betalte kontant og fik afvide at jeg ikke kunne få byttepenge da de ikke havde penge i kassen.. der kommer jeg aldrig igen. Derudover en ekspedient der stod i sin telefon og var helt fraværende.
Det här tycker kunderna
Davinci i Hadsund må være jyllandsmester i dårlig kundeservice. Skal bestille mad i take away. Kokken ser mig men reagerer ikke, tjeneren kigger på mig 2 gange men gør intet, en anden tje... Se mer
Endnu en dejlig oplevelse med den skønneste Vitello tonnato med lækkert tilbehør. Den sødeste betjening og for mig en lille perle af en placering ved vindue med dejlig udsigt til Fjorden. Hyggelig... Se mer
Vi havde også kun hørt godt om Davinci med den skønne udsigt. Udsigten levede fuldt op til forventningerne, men maden og ventetiden, var en noget anden oplevelse. Vi bestilte månedens menu af 4 rette... Se mer
Pris og kvalitet matcher ikke
Pris og kvalitet matcher ikke. Man må klart forvente mere af pizzaer til knap 160kr. Tror jeg må sige det nok er sidste gang på Da Vinci efterhånden. Ærgerligt.
Dejlig søndagsbrunch
Dejlig søndagsbrunch, sødt personale og dejlig mad med en fantastisk udsigt.
Meget dårlig vi købte mad der til nytår…
Meget dårlig vi købte mad der til nytår men der var slet ikke nok mad som man bliver lovet da 260 gran kød som der slet ikke var jeg er færdig med at købe mad der vi måtte selv lave mad også for at kunne blive mætte 😡
Meget dyrt til de mad vi fik
Vi fik leveret en helt igennem pinlig nytårsmenu
Vi fik leveret en helt igennem pinlig nytårsmenu, som var i den dyre ende (388 kr pr person).
Appetizeren var nogle store grove focacciastykker med ost og skinke helt uegnet som en lille appetitvækker!
Forretten, salat med jomfruhummere, var en grov bitter salat med 4 små grattede jomfuhummere. Hovedretten var oksemørbrad, som var meget uens skåret fra 127 gr, 137 gr, 170 gr og 183 gr. Tilbehøret kunne spises, men var kedeligt.
Desserten var en firkant med kedelig is, som ikke kunne anrettes pænt!
Tilberedningsbeskrivelsen blev fulgt til punkt og prikke, men man kunne ikke se forskel på basilikumsolie og urtedressing.
Fantastisk barnedåb på Davinci
Vi afholdte barnedåb ved Davinci Ristorante igår og det var en fantastisk oplevelse!
Bordene var flot pyntet, brunch buffeten var spændende og lækker - der manglede absolut ingenting. To slags juice, kaffe og vand på alle bordene.
Vi havde en sød og god tjener, som sørgede godt for at vores gæster fik hvad de kunne drikke udover hvad der stod på bordene samt at brugte tallerkner blev fjernet hurtigt.
Vi havde en dejlig dag, hvor vi kunne slappe af og nyde vores gæster.
Vores kommende begivenheder vil bestemt blive afholdt her igen! Tak Antonino og resten af mandskabet, vi ses snart igen 😊
Glemte bestillingen
Glemte bestillingen. Fik lovning på en kop kaffe efter maden p.g.a forglemmelsen. Måtte selv gøre opmærksom på brød som hørte til menuen. Måtte selv gøre opmærksom på den lovede kop kaffe. Der gik yderligere et kvarter, hvor vi ikke fik kaffen, hvorefter vi besluttede os for at gå uden kaffen.
Skuffende restaurantbesøg
Jeg spiste frokost, der med min veninde i går. Ikke nogen god oplevelse. Snavset gulv fuld af madresten, mange fluer, der sværmer om ens mad, dårlig og halvsur service fra personalet og maden var ikke særlig veltillavet. Min burgerbolle var knastør og smurt ind i hvidløgmayonaise og bøffen smagte ikke særlig godt. Min venindes pizza smagte halvkedeligt og der var en bred kant, hvor der slet ikke var pynt, så den var temmelig tør.
Skuffende oplevelse, så der kommer vi ikke igen.
Ingen tjeck af coronapas
Ingen tjeck af coronapas. Allerede der går det helt galt. Chefens underbukser synlige over buksekanten der hænger ned.
Dårlig oplevelse😠
Dårlig oplevelse😠
Fire voksne bestiller bord, og alle får super forretter😊 men så gik det stærkt ,ned af bakke.
Vi måtte vendte 40 min inden vi fik 3 af de 4 hovedrette, den sidste en pizza,var”ikke kommet i ovnen”så ventede vi yderligt 10min på😒
Hvad var det så vi havde ventet på:
Sparribs med kolde pomfrits😕
Muslinger med kolde pomfrits☹️
Men værst var dog fisch og chips ,med tarter sovs☹️
Det var kolde pomfrits og en sovs ,som intet havde, at gøre med en tarter sovs(den er normalt lavet, af syltede agurk,kapers,krydder urt)men her var det salat mayonnaise med hakket æg😟
Ved på tale, fik vi af vide på en meget nedladende måde,og i en “hvad bilder i jer ind tone”,at for det første ,tager det jo lang tid at lave mad fra grunden(“ja,ja helt sikkert”)
Og så havde han,(det var chefen selv)ikke nogen grund til ,at oplyse kunderne om ,hvordan hans sovs var lavet 🙄
Vores klage og den helt igennem dårlige behandling, førte ikke til noget nedslag i regningen eller bare en undskyldning ,så vi må nok sige ,vi kommer der aldrig igen.
Så hvis i skal bruge en aften, med kold mad+ nedladende opførelse ,af chefen selv ,så tag til da Vinci i Hadsund.
Øv øv dårlig oplevelse🤨
Besøg igen på dette hyggelige sted, men...
Besøg igen på dette hyggelige sted efter præcis fem år. Det er ikke blevet bedre og slet ikke pengene værd.
Carbonara til ældstedatteren OK, men ikke ikke til 139 kr.
Vegetarpizza til yngstedatteren, der er vegetar, men ikke hysterisk, hvilket var godt, da der da lige lå en stykke pølse midt på pizzaen, da den blev serveret. Hun bestilte champignon i stedet for oliven og sagde OK til alm. mozzarella. Begge dele kom vi til at betale ekstra for.
Postevand til 15 kr. og en lille Søbogaard til 45 kr!
Tjeneren generelt uengageret og ligeglad.
Der kommer til at gå mindst fem år, til vi kommer der igen, og det er egentlig en skam.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Fik en salat med parmaskinke. Parmaskinken var tør og mørk i enderne, salaten var var brun, nogle af bladene var slimede og sorte. Fik en ny efter jeg klagede, men det var samme standard. Vi skulle selv bede om brødet. Ingen af bordene blev vasket af. Brødkurven var snavset, selvom den var af plastik og kunne komme i opvaskemaskinen. Måske “coronapolitiet” skal kigge forbi. Kan bestemt ikke anbefale stedet.
Fantastisk lækker mad
Fantastisk lækker mad, og god service, selv om der var travlt.
Vi kommer helt sikkert igen.
Ok restaurant
Ok restaurant. Ok betjening og flotte omgivelser. Vi fik månedens 3 retters menu.
Maden smagte som sådan godt, forretten og desserten var fine. Hovedretten - kødet var mørt og godt tilberedt. Men det var et malplaceret valg at sammensætte en lækker svinemørbrad i tomatsauce med en kold kartoffelsalat og en enkelt kogt asparges. Elementerne hver for sig smagte ganske udemærket. Men sammensætningen fungerede ikke helt for mig.
Dårlig service
Var der d. 2. Juli. Der var super travlt. Men de spurgte ikke efter hverken coronapas eller fritaget dokument.
Bestiller mad efter at have set menukortet. Ser en masse der kommer med deres egne tallerkener, og spørger tjeneren om man selv skal hente sin mad, nej nej det er fordi vi har fisk og skaldyrs buffet, okay det står da ikke på menukortet svarer jeg, næh siger tjeneren, jeg troede ham der viste jer på plads havde sagt det, ingen undskyldning eller noget. Jeg forventer så egentlig at tjeneren af sig selv tilbyder, at ændre vores valg, hvis vi ønsker det, men næh nej, og jeg siger endda det ville vi godt have vidst. Nix ingen service der, så vi måtte æde vores bøffer, der var okay, men den “hjemmelavede” bearnaise den var virkelig hmm hmm ikke hjemmelavet. Kommer der ikke igen. Slet ikke når de ikke overholder retningslinjerne.
Bord klargjort med juice og kaffe, med efterfølgende opkrævning..
Vi var inde at bruge vores smartbox, hvor der var brunch og champagne.
Fin mad og service. Men da vi bliver vist hen til vores bord, præsenterer tjeneren, at der er juice og kaffe(står på bordet i små kander og karafler), og at vi ellers bare kan tage brunch fra buffeten.
Efterfølgende når vi skal hjem bliver vi så opkrævet 109 kr for juice og kaffe.
Det er utrolig flabet at sætte det hele klar på bordet og sige værsgo for at at kræve betaling efterfølgende...
Der står rigtig nok på smartbox, at drikkevarer er ved siden af, men når det stod klar med isterninger i og vi bare fik at vide vi kunne tage for os, gav det ikke indtryk at det kostede.
Super dejlig mad til vores barnedåb
Super dejlig mad til vores barnedåb. Der er rigeligt af det, og det smager bare godt! Maden blev leveret til tiden. Ingen problemer, bare en glad kunde og glade gæster :)
Total lækker madoplevelse.
Total lækker madoplevelse.
3 retter af højeste kvalitet - og anretning.
Veltillavet og lækkert og til en fornuftig pris,
God betjening.
Kan anbefales.
Rigtig dejlig sted dejlig betjening…
Rigtig dejlig sted dejlig betjening dejlig mad passer til prisen besøg fra Fyn
Vi bestilte nytårsmenuen til 5 personer…
Vi bestilte nytårsmenuen til 5 personer og det hele var fremragende. Især oksemørbraden skal fremhæves som værende helt perfekt! Nem tilberedning og i det hele taget en rigtig god oplevelse. Så tak for det:-)
Tak for en fantastisk nytårs menu maden…
Tak for en fantastisk nytårs menu maden var helt perfekt og nem at tilberede
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.