Davinci Ristorante Omdömen 130

2,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Betalte kontant og fik afvide at jeg ikke kunne få byttepenge da de ikke havde penge i kassen.. der kommer jeg aldrig igen. Derudover en ekspedient der stod i sin telefon og var helt fraværende.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Davinci i Hadsund må være jyllandsmester i dårlig kundeservice. Skal bestille mad i take away. Kokken ser mig men reagerer ikke, tjeneren kigger på mig 2 gange men gør intet, en anden tje... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu en dejlig oplevelse med den skønneste Vitello tonnato med lækkert tilbehør. Den sødeste betjening og for mig en lille perle af en placering ved vindue med dejlig udsigt til Fjorden. Hyggelig... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi havde også kun hørt godt om Davinci med den skønne udsigt. Udsigten levede fuldt op til forventningerne, men maden og ventetiden, var en noget anden oplevelse. Vi bestilte månedens menu af 4 rette... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Meget ring brunch

Vi havde glædet os til brunch, men ak nej, kogt bacon i stedet for stegt, kold æg og party pølser 🤬 lunken kaffe med masser af grums, varm juice og tomme fade på hele buffeten. Det eneste positive, var deres rugbrød, men hvad hjælper det, når der ikke var noget at putte ovenpå. En dyr omgang. Kan ikke anbefales,

11 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi bestilte en gourmetpizza med burrata…

Vi bestilte en gourmetpizza med burrata friskost. Vi får IKKE at vide, at de er løbet tør for denne lidt mere specielle ost.
Vi kommenterer på, at det er alm. bøffelmozerella, til personalet, både under maden og bagefter ved betaling, hvilket de bekræfter at det er da de er løbet tør for den rigtige ost.
Det syntes jeg ville have været på sin plads og rigtig kundevenligt at informere om inden servering. Vi ville have valgt en anden af Jeres pizzaer så.
“Men når maden er spist skal der betales for maden” er chefens sidste ord.
Jeg syntes måske det vil have været passende i det mindste bare at tage prisen for en almindelig skinke pizza og have lidt stolthed over de gode italienske råvarer.
Tak for mad og en æv dårlig oplevelse, på en restaurant vi mest har været rigtig glade for at komme på.

10 augusti 2024

Smartbox middag for 2 .

Vi var der fredag d 2/8, kom med en smartbox på 999 kr middag for 2 med vin, drikkevare skulle vi selv betale så mistede 281 og skulle så betale 124 kr for 2 øl, fik bare besked på at sådan gjorde de og at de ikke tjente noget på de smartbox tænker bare om det de godt må lave deres egne regler.
Ps. Maden var super godt men bruger aldrig smartbox der. 😏

2 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte kartoffelpizza og blev umådelig skuffet

Bestilte kartoffelpizza og blev umådelig skuffet og faktisk ret forvirret, da den blev serveret. Kartoffelskiverne var blege, store halvrå skiver. Troede først det ved en fejl var skinkeskiver fra en pakke, men det var altså kartoflerne.
Pizzaens smag var helt og aldeles uinteressant og levede på ingen måde op til prisen på 149 kr. Det er Århus priser i Hadsund!!! Og det er helt ok, hvis kvaliteten er derefter, hvilket så desværre ikke var tilfældet 😒😒😒
Vi kunne blive gode kunder, da vi har sommerhus i området, men det kommer ikke til at ske.

31 juli 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

A really enjoyable Restaurant

We always enjoy this Restaurant in Poole food very good Staff very good particularly James. He is helpful and very knowledgeable with nothing too much trouble I’m sure an asset to your team thank you
from
Prosecco!

29 juli 2024

Vores tidligere favorit restaurant

Vores tidligere favorit restaurant
Vi ankom uden at have bestilt bord, blev modtaget af venlig personale, som angav os et bord ved vinduerne som vi ønskede.
Tjeneren som er lidt fraværende modtager vores bestilling, Vores brød med tomat og ost er meget bløde men smagen var ok.
Da vores hovedretter bliver serveret er der fejl i alle 3
Vi havde bestilt en pastaret uden champignon, der var der så champignon i 👎🏻
Vi havde bestilt peppersovs til det ene stykke oksekød ( som øvrigt var stegt perfekt medium ) men der kom der bearnaisesovs til
Det andet stykke kød ( oksemørbrad medium stegt ) var modsat det bestilte gennemstegt, personalet taget så oksemørbraden med ud og kommer så tilbage med en oksefilet 🤷‍♂️🤷‍♂️ endnu engang må de ud med kødet igen. Da vi så endelig får oksemørbraden ind igen er den total rå, vi får at vide den bare skal hvile lidt, efter 8-10 minutter må vi selv gå op til baren for at gøre opmærksom på at det ikke gjorde nogen forskel, hvilket personalet var enige i, efter 5 minutter kom så det samme stykke kød tilbage stegt til ukendelighed 👎🏻👎🏻👎🏻
Det skal dog siges at vi blev tilbudt en kaffe/ cola eller øl som kompensation

18 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det var bare så pinligt dårligt mad

Det var bare så pinligt dårligt mad! Deres såkaldte Søbordgård blev serveret i grøn flaske - mærket hindbær! Smagte som fortyndet blandet billig kemisk fremstillet saft😡😡😡Der er så meget brug for forbedring👎👎👎

10 juli 2024

Virkelig ringe service

Vi kom til restauranten kl 17.15 uden at have bestilt bord. Der var kun gæster ved 2 borde og vi bad derfor om et bord ved vinduet da der var 9 ledige. Fik at vide at de alle var optaget, hvilket vi pga det tidlige tidspunkt var meget undrende overfor. 15 min efter kommer der 2 gæster mere som også spørger efter et bord ved vinduet. De får samme besked og selv om de spørger indtil alle de ledige borde får de bare besked om at alle kan jo ikke sidde ved vinduet.
Vi var i restauranten i en time og da vi gik var der stadig 5 ledige borde med vandudsigt.
Det er virkelig dårlig service og de kvindelige tjenere som iøvrigt kun talte engelsk virkede fuldstændig ligeglade og kom heller aldrig og spurgte om maden var okay.
Der er plads til forbedring af servicen på DaVinci

9 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den værste oplevelse på en restaurant…

Den værste oplevelse på en restaurant nogen sinde 🤬 Bestilte bord til kl. 18.15 og vi var der præcis, fik en kande med vand, og så kunne vi ellers vente 25min på at bestille drikkevare🤬
Derefter gik der 54 min inden vi fik vores mad, som oven i købet var lunken/kold😵‍💫
Ville betale, personalet kunne ikke finde ud af at printe en bon ud???
Det er absolut sidste gang vi kommer der, stedet kan langt fra anbefales 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

6 juli 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vi var et par i 40 erne der fik en…

Vi var et par i 40 erne der fik en forret og en pasta ret og rødvin, super god mad og store portioner og venlig service.

Hvis vi skulle det givet 4 skulle vi sat et andet sted, vi sad mellem 2 døre og vi kom til at side i træk.

Vi kommer igen en anden dag

22 juni 2024

Kaos og manglende service

Vi havde bestilt bord i forbindelse med fars dags arrangement med stegt flæsk og persillesovs. Vi ankommer før tid og går ind i restauranten. Vi bliver mødt af ejeren som straks irettesætter os og fortæller, at vi står det forkerte sted. Der bliver ikke engang sagt velkommen til. Det er tydeligt, at personalet har meget travlt og der er en presset stemning. Herefter bliver vi sendt videre til disken, hvor en engelsktalende medarbejder fortæller, at der snart kommer en og hjælper os til bordet. Efterfølgende efter mere ventetid får vi at vide, at vi skal gå længere ind i restauranten og vente, og at der altså står et skilt med det. Der er lang kø, til buffeten, tjenerne ved ingenting og den stakkels tjener, der skulle hjælpe os fortæller, at der kun er et bord udenfor til trods for, at vi havde bestilt bord på forhånd. Det var en blæsende dag, så det ønsker vi naturligvis ikke. Han spørger sin kollega om hjælp, men bliver her overfuset og talt grimt til. Vi får herefter ikke mere at vide, og da vi langt fra har fået, hvad vi forventede besluttede vi os for at forlade restauranten og finde et andet sted at spise. En rigtig øv oplevelse. Vi kommer ikke igen.

5 juni 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ok mad, råbende og aggresiv overtjener

Helt ok vitello tunara og pizza, godt øl, fin udsigt. Venlig ung kvindelig tjener, der dog kun kunne kommunikere på engelsk. Højråbende overtjener (måske ejer?) der meget aggresivt overfusede en af de unge tjenere på en ubehagelig - og udansk facon. Det er bare ikke i orden, at personalet irettesættes på så grov facon foran gæsterne! Derfor kun 2 stjerner.

1 juni 2024

Under al kritik.

Var dér for et år siden og vi fik en fantastisk god fiskebuffet, alt var godt og perfekt. Så nu et år efter bestilte vi flamberet oksemørbrad, kødet var fint, men pebersausen var tynd som vand og uden smag og farve. Kartofler og pommes var nogenlunde iorden. Så bestilte vi dessert, Tiramisu og med en Amaretto likør til, Amaretto kendte serveringsdamen ikke, (altså på en italiensk restaurant) men fandt ud af det, vi fik serveret Amarettoen, den var meget tynd og manglede smag, vi skyndte os at drikke likøren inden isterningerne smeltede. Tiramisuen var fuldstændig uden kaffe og spiritus, heller ingen smag (den lignede noget som var brækket af og ikke skåret med en kniv) men det stopper ikke her! Personalet var uprofessionelt og talte meget dårligt dansk. 1.200 kr. for 2 personer, (det halve havde været for meget) det kolde vand og rødvinen var god. Det bliver sidste gang vi kommer der, men vi vil ønsker dem alt held og lykke fremover. Ps. På intet tidspunkt blev vi kontaktet og spurgt om maden var iorden! Fint med os, det ville helt sikkert havde blevet pinligt.

24 maj 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.