Super snabb leverans och väl packat så mina varor kom fram hela och fina. REKOMMENDERAR !! Dock ända negativa var att det var bara hemleverans under vanliga arbetstider vilket försvårade lite,... Se mer
Funkade perfekt och Laura på supporten var fantastisk på att svara på mina frågor. Supernöjd!!!
Fungerade felfritt & mkt bra bemötande AC chauffören..
Informationen kommer från olika externa källor
Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.
Enghaven 5-7, 7500, Holstebro
- +45 77 34 21 64
- info@vildmedvin.dk
- www.vildmedvin.dk
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Snabbt och säkert !!
Super snabb leverans och väl packat så mina varor kom fram hela och fina.
REKOMMENDERAR !!
Dock ända negativa var att det var bara hemleverans under vanliga arbetstider vilket försvårade lite, men gick att lösa.
Transportörens fel
Snabbt till leverans, sen klantiga Budbee som avbokat min leverans 2 gånger. Ena gången felsortering andra gången skadad leverans. Nu inväntar svar sedan 3 dagar på vildmedvin supporten som skulle kontaktat mig. Får hoppas de hör av sig. Ta bort Budbee som transportör :( drar ner betyget
Otroligt snabba leveranser
Otroligt snabba leveranser! Roligt och bra sortiment. Bara nöjd !

Svar från Vildmedvin
Dyrt i jämförelse med systembolaget.
Varan jag beställde kom, det var bra. Den finns inte i systembolagets sortiment. Dock andra varor i systembolagets sortiment är mycket dyrare hos Vildmedvin. Så det är dåligt.
Oflexibel leverans
Tvunget att välja hemleverens (trots ej alkoholhaltig dryck) mot en högre kostnad än hemleverens vanligtvis kostar. Dessutom krävdes personlig kvittens vid leverans. Föreslår att kalibrera detta till att enbart gälla alkohol.
Funkade perfekt och Laura på supporten…
Supernöjd!!!
Beställde en vara som var slutsåld i…
Beställde en vara som var slutsåld i den svenska butiken och varorna kom snyggt förpackade en hel vecka innan utlovat leveransdatum, så häftigt.
Kan varmt rekommendera denna sida!
Fick problemer med levering men dom…
Fick problemer med levering men dom löste det perfekt och jag fick mina pengar tillbaka. Ingen problemer. Jag ska handla där igen då det känns tryggt
Rekommenderar
Rekommenderar. Fick min leverans inom förväntas tid, finns absolut inget att klaga på! 👍🏻
Nöjd kund.
Hittade äntligen Westvleteren 12
Hittade äntligen Westvleteren 12! Allt fungerade perfekt, beställde på måndagen och levererades till dörren på torsdagen samma vecka. Allt paketerat på ett bra sätt.
Gjorde en beställning den 3 februari…
Gjorde en beställning den 3 februari och jag får, efter påstötning, svar den 11 februari där ni ber om ursäkt för att ni inte meddelat att de beställda varorna inte finns att tillgå.
Ber då om att få den ena artikeln skickat med Express då detta är en present till min fru på Alla Hjärtans Dag.
Svaret blir att ”vi har bara Bring och Schenker”
Ber då att bli kompenserad med gratis frakt men får kalla handen.
Begär att få tracking nummer men får inget svar.
Får sedan en faktura på beloppet trots att summan redan betalats med kreditkort.
Ber återigen att få tracking nummer men får återigen inget svar.
Jag är SÅ besviken på ert företag och kommer att skriva ner er totalt på alla sajter jag kommer åt, jag har ett stort nätverk och jag kommer att berätta vad jag varit med om.
Aldrig kommer jag att handla av er igen !!!
Förseglingen var skadad
Köpte en flaska Rom, förseglingen råkade vara skadad. Inte bruten, men tråkigt då jag kunde sparat den.

Handlar gärna igen!
Bra pris och snabb leverans, kunde följa leveransen bra.
Mycket bra hemsida med tydligt pris och leveransvillkor.
Glasen var bra förpackade.
Utmärkt
Mycket bra info och väldigt snabb leverans. Rekommenderas!!
Idén är bra men ...
Paketet var en gåva, men det framgick inte vad det innehöl,. så mottagaren hämtade aldrig ut paketet som nu returnerats till leverantören!
Tråkigt!

Det funkar utmärkt
Jag beställer, varorna levereras, jag betalar och alla är nöjda. Vad kan man mer begära