Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het verhuizen ging allemaal prima…

Het verhuizen ging allemaal prima alleen als er iets kapot gaat moet je dit binnen 48 uur geregeld hebben anders heb je pech en krijg je geen cent van dit bedrijf. Dus alles wat ingepakt zit moet je binnen 48 uur uitgepakt en in elkaar gezet hebben volgens dit bedrijf, nou ik kan je vertellen dat dit je nooit allemaal gaat lukken maar heel erg bedankt voor jullie medewerking Nico verhuisbedrijf. 🤬🤬🤬

16 juni 2026

Wat een top bedrijf!

Wat een top bedrijf! Veel dank voor het vervoeren van onze spullen naar Spanje. Het personeel aan Nederlandse kant, alsmede aan Spaanse kant, is erg vriendelijk, behulpzaam en kundig. Een beschadiging aan een spiegel werd meteen opgelost en gerepareerd en werd netjes nagebracht. Ze krijgen van ons een welverdiende 10!! Aanraden : JA

31 juli 2025

Excellent

Excellent! In een woord. Wij zijn in september verhuisd naar Spanje en alles is gegaan zoals afgesproken was. De communicatie is uitstekend per telefoon en via de mail, zowel in Nederland als met het kantoor in Polop in Spanje.
In Nederland waren de 2 mannen op tijd en ware artiesten wat betreft het inladen, binnen 2 uur waren ze klaar. Erg vriendelijk en beleeft en gaan zorgzaam om met je spullen.
Wij hebben onze spullen laten opslaan in Polop, omdat we nog geen woning hadden in Spanje. Op ons tijdelijke adres in Spanje wilde wij wel onze harp afgeleverd krijgen, binnen 3 dagen werd deze al gebracht.
Nadat wij een huis hadden gekocht, was een telefoontje en een mail genoeg om binnen 3 dagen onze spullen geleverd te krijgen. Ook dat verliep uitstekend, binnen een uur was het gedaan.
Wij willen Nico en al het personeel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen.
Wil je verhuizen naar Spanje, zonder rompslomp, bureaucratie en een goede prijs kies dan zeker voor dit bedrijf.
Mercedes en Daan

30 november 2024

Hobrede verhuizing naar Spanje

Wij woonden in Hobrede en hebben eerst een taxatie laten doen door Nico, dit was ook precies de hoeveelheid aan kubieke meters die op het factuur stond. Omdat er veel verhuizingen zijn naar Spanje en ze het erg druk hebben was Nico zelfs bereid om onze spullen op een zaterdag op te halen! Het inladen is heel vakkundig gedaan door vriendelijke medewerkers. Ook het transsport ging prima en volgens afspraak zijn de goederen geleverd in Spanje, ook weer door vakkundig en heel vriendelijk personeel.
In Spanje hoor je ook iedereen zeggen dat je voor een verhuizing Nico moet nemen, en dat is ook werkelijk waar gebleken. ik kan niet anders zeggen dan dat het een top!!!!bedrijf is.
Margot Muller

1 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen oplossing en reactie bij schade

Inmiddels al 15 maanden aan het wachten op een antiek kastje wat beschadigd is tijdens transport naar Nederland.
Jammer dat Nico alleen de goede reviews op de website zet en niet de mindere reviews. Als problemen goed opgelost worden, kan je nog steeds een goede review krijgen denk ik.
Helaas in mijn situatie radio stilte.
Een verhuizing zal vast meestal goed gaan, maar los problemen en klachten op als die er zijn.

8 mars 2024

Bijzonder teleurgesteld

Bijzonder teleurgesteld. In eerste instantie hele vriendelijke en behulpzame verhuizers. Echter, toen na lang wachten alles in nl bezorgd werd, was er behoorlijk wat schade en ontbraken er spullen. Een marginaal bedrag van de verzekering vergoed gekregen.
Een antiek kastje wat gerestaureerd zou worden, daar zit ik na 10 maanden nog steeds op te wachten. Radio stilte alom.

24 december 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.