Goed meegedacht omdat wij er qua kleuren pvc niet uitkwamen. Nu is de trap bekleed met een combi van vloerbedekking op de treden en pvc op de stootborden. Het staat prachtig! Keurige prijs. Fijn pe... Se mer
Det här tycker kunderna
Communicatie was vanaf het begin goed en prettig. Het was fijn dat het leggen van de vloerverwarming en vloer leggen gesplitst kon worden en zelfs uitgesteld toen de planning van onze verbouwing and... Se mer
Vanaf het begin af aan duidelijke communicatie. Vriendelijk en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze vloer. Complimenten aan de mannen die de vloer gelegd hebben. Zeer professioneel en heel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij ons vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, traprenovatie en vloerverwarming, en dat allemaal gewoon in één woonwinkel in Amersfoort! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende kwaliteitsvloeren als bijvoorbeeld pvc, laminaat, vinyl, tapijt en marmoleum.
Kontaktuppgifter
Rigaweg 13, 3825 PP, Amersfoort, Nederländerna
- 033-2023379
- info@vanderweckvloeren.nl
- www.vanderweckvloeren.nl
Topwerk, alles volgens afspraak
Van der Weck heeft bij ons vloerverwarming verzorgd en een vloer gelegd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Trapbekleding
Keurige prijs. Fijn personeel in verkoop en montage.
De tijd moet wel gaan uitwijzen hoe de vloerbedekking zich houdt. Na 1 week plat/grijs op de plekken waar gelopen wordt. Is de juiste vloerbedekking geadviseerd?
Goed meegedacht in oplossingen
Goed meegedacht in oplossingen, net werk geleverd en goed aan de geplande afspraak gehouden
Goede service en met evenzo resultaat
Goed geholpen om een keuze te maken in de vloer. Er werd hierbij goed advies gegeven en aandachtspunten. Bij vragen per mail werd snel gereageerd. En het eindresultaat mag er wezen. Vloer is netjes en snel gelegd.
Goede service en advies
Klant vriendelijk winkel
Klant vriendelijk winkel. Gordijnen gemaakt en opgehangen precies zoals afgesproken.
Prettig contact
Zowel fijn contact in de showroom als met de installateur. Bedrijf denkt goed mee en stelt zich flexibel op.
Vakkundig en prima prijs kwaliteit verhouding
Snel en netjes een offerte. Goede monteur die net werk heeft geleverd en erg vakkundig is. Prima bedrijf
Fijne verkoper
Goed advies gekregen bij onze keuze…
Goed advies gekregen bij onze keuze voor een gordijn. Het monteren en ophangen van het gordijn is keurig verzorgd en volgens afspraak. Zijn zeer tevreden.
Een prachtige vloer vakkundig gelegd
Een prachtige vloer vakkundig gelegd. Toen de dekvloer meer droogtijd nodig had kon er gewoon geschoven worden in de planning. Top dat er werd meegedacht
Prettige communicatie en meedenkend
Communicatie was vanaf het begin goed en prettig. Het was fijn dat het leggen van de vloerverwarming en vloer leggen gesplitst kon worden en zelfs uitgesteld toen de planning van onze verbouwing anders liep.
Bij opstartproblemen met de vloerverwarming werd er goed meegedacht en adequaat opgelost.
Het leggen van de vloer ging soepel en we zijn super tevreden met het resultaat.
We werden netjes ontvangen en kregen…
We werden netjes ontvangen en kregen duidelijke uitleg de persoon dacht goed mee met ons en kwam met mooie oplossingen. Helaas vielen we buiten de regio om een vloer te laten plaatsen.
Hele mooie vloer en heel netjes gelegd
Hele mooie vloer en heel netjes gelegd. Ik ben heel goed geholpen, heel erg blij.
Van der weck vloeren is echt top
Van der weck vloeren is echt top. Je wordt goed voorzien van advies en houden zich keurig aan de planning.
Goede kwaliteit.
Goed advies in de winkel
Goed advies in de winkel, duidelijke en snelle communicatie, planning werd netjes gehaald en de vloer ziet er super uit!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.