Valutrades Omdömen

TrustScore 5 av 5

4,8

Excelente corretora oferecendo preços justos, competitivo e baixo comparado com os demais concorrentes. Quero destacar o suporte, é ótimo, em especial ao Ricardo Macedo, excelente profissional oferece... Se mer

Valutrades is everything a trader may need. Their customer support team is amazing to extend that they even do follow ups. Trading conditions are for true Ecn broker with tightest spread. They offer l... Se mer

Fui operar em outra corretora mas decidi voltar pra Valutrades pelo excelente suporte e pelo terminal feedback de seus profissionais na hora que preciso, Dessa vez eu voltei pra ficar, porque aqui é o... Se mer

Uma empresa clara em seus objetivos. Traz confiança e certeza de estar lidando com uma empresa séria, responsável. Plataforma intuitiva e muito objetiva. Contato acessível para dúvidas e esclareciment... Se mer

1. Finansiella tjänster
  2. Finansmäklare
  3. Guld- och silverhandel
  4. Investeringstjänst

Om Valutrades

Valutrades is a quality ECN broker offering trading on forex, commodities and CFD's via the Metatrader4 platform and Matetrader5. Located in the heart of London and regulated by the FCA (Financial Conduct Authority), Valutrades upholds the highest standards in product offering, service, professionalism and transparency. We believe in providing a personal experience tailored to an individuals needs. Our mission is levelling the playing field giving all clients complete access to the real financial markets. Try a demo today

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

☟ 𝓡̳ᗴ̳𝔠̳Ⓛ̳ⓐ̳Ꭵ̳爪̳ʘ̳ʘ̳1̳.𝐂̳σ̳𝐌̳ 💗👌

𝒏𝒆𝒂𝒓𝒍𝒚 𝒍𝒐𝒔𝒕 𝒂𝒍𝒍 𝒉𝒐𝒑𝒆 𝒐𝒇 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒗𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂 𝒅𝒆𝒃𝒕 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝒂𝒏 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒗𝒊𝒅𝒖𝒂𝒍 𝒐𝒘𝒆𝒅 𝒎𝒆 𝒇𝒐𝒓 𝒎𝒐𝒏𝒕𝒉𝒔 𝑻𝒉𝒆𝒏 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒂𝒄𝒕𝒆𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒊𝒕𝒍𝒆 𝒏𝒂𝒎𝒆 ✌☟ 𝓡̳ᗴ̳𝔠̳Ⓛ̳ⓐ̳Ꭵ̳爪̳ʘ̳ʘ̳1̳.𝐂̳σ̳𝐌̳ 💗👌
𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒕𝒐𝒐𝒌 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏𝒕𝒐 𝒑𝒍𝒂𝒄𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒅𝒊𝒅 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒄𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒇𝒐𝒓 𝒎𝒆, 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒋𝒐𝒃 𝒅𝒐𝒏𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒘𝒂𝒔 𝒇𝒂𝒏𝒕𝒂𝒔𝒕𝒊𝒄! 𝑰 𝒉𝒊𝒈𝒉𝒍𝒚 𝒓𝒆𝒄𝒐𝒎𝒎𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒎

18 oktober 2023

ValutradeUK offers a 1:30 margin level

I found this on your site, isn't it 500k?

Activity
You have carried out similar trading transactions of significant size.
Portfolio
You have savings and investments equal to or greater than £500k (or the equivalent in another currency).
Experience
You have worked in the financial services sector for at least one year in a professional position which would have exposed you to the transactions you seek to undertake with Valutrades.

9 oktober 2023
Logotyp för Valutrades

Svar från Valutrades

Hi Denis,

Thank you for taking the time to leave a review.

Please be informed that this is a regulatory requirement, the maximum leverage a retail client can have with Valutrades UK is 1:30.

Furthermore, Professional traders do not need to have 500k if they have experience and have traded a sufficient amount.

Thank you for your understanding.

Please do not hesitate to contact us if you have any questions or want to know more about professional classification (support@valutrades.com).

Kind regards,
Valutrades Team

Hi Denis,

To answer your new reply, clients only need 2 of these requirements to qualify.
You can send me a direct email to lauren.connor@valutrades.com if you wish to discuss this in further detail.

Kind regards,
Lauren

IMPEDIDO DE OPERAR MESMO COM MARGEM

Por duas vezes, deixei de operar mesmo tendo larga margem. A primeira vez, segundo o relato da corretora, foi um ataque de hacker, agora estou sem operar mais uma vez. Quero ver qual vai ser a explicação.....

4 oktober 2023
Logotyp för Valutrades

Svar från Valutrades

Olá Tingua Trader,
Para que podemos verificar o que aconteceu na sua conta, por favor nos envie um email para mateus.moura@valutrades.com

São três anos no mundo dos…

São três anos no mundo dos investimentos e experiência com diversas plataformas, a Valu tem me surpreendido com o atendimento ao cliente,Opções de saque e uma plataforma muito fácil de usar. Nota mil.

26 september 2023

ótimo serviços

eu gostei bastante da plataforma pois e bem pratico e fácil de fazer as configurações, o próprio site mostra como configurar de forma fácil e eficiente. é o suporte e incrível tirei todas as duvidas que tive.

estão de parabém toda equipe.

10 september 2023

Corretora Certificada!

Ja fazem 6 anos que tenho conta na Valu!!!
Corretora certificada, séria e comprometida com os seus clientes.
Nunca atrasou um saque, sempre inovando com novas formas de depósitos e saques.
Atendimento nota 10!

4 september 2022

Atendimento maravilhoso.

Atendimento maravilhoso.
Cuida de seus clientes com responsabilidade e respeito.
Me ajuda na jornada de conhecimento do trade.

28 augusti 2023