Er was helaas iets misgegaan met mijn bestelling bij de pakketdienst. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice en het werd meteen netjes opgepakt. Ze hebben het snel en zonder gedoe opgelost. Echt t... Se mer
Företaget har svarat
Bestelling gedaan bij Giuseppe. Mooi merk, goeie kwaliteit en super uitstraling. Ondanks dan de bestelling niet helemaal compleet was, kan gebeuren, ben ik toch zeer blij met de afhandeling. Aar... Se mer
Företaget har svarat
Super fijne klantenservice die heel snel reageert en met je meedenkt, en hele mooie kwaliteit kleren. Ik heb mijn nieuwe merk gevonden, ik zou dit bedrijf aan een ieder aanraden.
Företaget har svarat
Ik wil graag laten weten dat ik een hele fijne ervaring heb gehad. Alles is professioneel en vriendelijk verlopen, en ik ben zeer tevreden over de service en het resultaat. Bedankt voor de goede zorg... Se mer
Företaget har svarat
In a world full of industrially produced clothing, where marketing has taken control over product, where low prices are enslaving workers, demolishing local cultural identity, we decided to take a step back and focus on the real value of a garment. VALENZA's products are made in fair conditions, respecting workers and environment, in our home region Le Marche (IT). They are made by passionate artisans, meaning each item is put together by the same tailor, not by a chain of workers. Our goal is to produce luxurious ethically correct artisanal products, for the right price, made exclusively with Italian traceable and organic materials.
3534AV, Utrecht, Nederländerna
Sinds kort in aanraking gekomen met Valenza, deze extrafijne merino cashwool sweater in blauw zit als gegoten en wil je niet meer uittrekken, hopelijk gauw weer terug op voorraad om meerdere kleuren te kopen.

Svar från Valenza-shop
Beste t-shirts kwaliteit ever !! Ik heb nu al 10 stuks in mijn kast. Vergeet dimano en al die andere look a like valenza merken.

Svar från Valenza-shop
Ze hebben het snel en zonder gedoe opgelost. Echt top service en snel geregeld. Heel tevreden!

Svar från Valenza-shop
Meerdere shirts eerder gekocht, van kort tot oversized en lange mouwen! Elke keer weer top kwaliteit en netjes!

Svar från Valenza-shop
Snelle verzending is altijd fijn en goed op de hoogte gehouden.

Svar från Valenza-shop
Super blij met mijn 2 shirtjes, top kwaliteit en snelle levering! Heel fijn en mooi stof om te dragen

Svar från Valenza-shop
Wederom ontzettend tevreden zowel over de levering als de producten.
Communicatie en snelheid zijn TOP!!

Svar från Valenza-shop
Zeer tevreden met de klantvriendelijkheid. Oneffenheden met een shirt dat ik net had. Na dit vermeld te hebben, goed geholpen en een nieuw shirt opgestuurd gekregen.
Top service

Svar från Valenza-shop
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.