Valbyfysioterapi Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er kommet hos Valbyfysioterapi gennem nogle år og altid venligt modtaget og professionel behandling, og råd om hvad jeg selv kan gøre. Behandles for senfølger efter polio som barn. Jeg behandles a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nogle kroniske udfordringer i ryg og bækken og får virkelig god hjælp i Valby Fysioterapi. Fagligheden er helt i top og der er en behagelig tone i klinikken. Mine bedste anbefalinger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig empatisk og prof personale! Jørgen har formået at arbejde med min begrænsede bevægelighed, som har været en kamp gennem mange år, hvilket mine omgivelser har bemærket. Jeg er ufattelig taknem... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Du er en fantastisk fysioterapeut, ingen tvivl om det. MEN hvorfor kun en behandling om ugen, hvor man før fik 2 eller 3? Jeg er også lidt skuffet over, at når der er ferie ( som i selvfølgelig s... Se mer

Företagsinformation

1. Fysioterapiklinik
  2. Sjukgymnast

Skrivet av företaget

Fysioterapi Klinik tæt på Valby St. Dygtige og erfarne fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig. Hurtig tid tilbydes. Vi tilbyder individuel behandling, træning og hold. Du kan bruge dine henvisning fra lægen hos os.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

21 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde brug for fysioterapi…

Jeg havde brug for fysioterapi assistance og træning, sparring til et udsat knæ og ville gerne anvende en lokal. Jeg fik Valby Fysioterapi anbefalet og Kathrine har taget mig igennem et rigtig godt program og forløb med aftentræningshold, hvor vi kunne gå mere i dybden med præcis mine udfordringer. Planen er fulgt, øvelserne er fulgt og jeg har fundet forløbet ekstrem professionelt og kan ikke anbefale Kathrine nok. Meget pro. og seriøs.

27 november 2023

Idag var en god dag

Idag var en god dag! En af de bedre efter at have været hos Alexander på Valbyfysioterapi. Så meget bedre at jeg tænker han godt kan få et julekort alligevel. ;-)
Altid glad og modtager mig med et smil. Lyttende og frisk på at give mig den bedste behandling.
Jeg elsker "shakedown" til sidst ;-)

31 oktober 2023

meget positiv oplevelse

Mit besøg hos fysioterapeut Mira på Valby Fysioterapi var en rigtig positiv oplevelse. Mira udstrålede professionalisme og skabte en rummelig atmosfære. Hun har solid erfaring med at behandle stressramte patienter. Anbefales varmt.

18 september 2023

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse! Anne Emilie er en yderst kompetent fysioterapeut, der udviser både indsigt i muskler, sener m.m. OG forståelse for individet, der har disse muskler og sener ;-)

20 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en fantastisk god behandling og…

Altid en fantastisk god behandling og meget professionel og bugt med min slidgigt i rykken. Altid klar med vejledning på hvad man selv kan gøre. Spørger man om andet end man er henvist til så er min fysioterapeut altid behjælpelig. Kan klart anbefale dem.

18 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik løst mit problem

Efter få konsultationer var mit problem med inflammation i svangen løst - proffessionel hjælp og nemme løsninger til selvhjælp. Nu kan jeg gå igen 🤗

12 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Med henvisning fra lægen fik jeg tid…

Med henvisning fra lægen fik jeg tid hos Valby Fys. Valgte klinikken fordi den ligger meget tæt på Valby station og prisen var rimelig (180/behandling).
Fik meget professionel behandling af Jørgen og følte mig - bogstavlig talt - i gode hænder. Efter et par behandlinger var jeg så god som ny igen.
Er meget taknemlig og kan kun anbefale Valby Fysioterapi på det varmeste.

28 januari 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligste oplevelse

Dårligste oplevelse
Jeg møder op med smerter i ryggen og får en 20 min snak for ca 500 kr
Ikke nogen form for behandling eller lindring
Jeg anbefaler at man vælger et andet sted

27 september 2021

Fantastisk

Fantastisk

Nu har jeg kommet hos Thomas i lang tid og han er en super behandler. Ingen tvivl om at det han har lavet og trykket har gjort ondt af H til. Men det virker og vil klart anbefale dem. Alle pengene værd.

16 juni 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.