Försändelsen fick jag ganska snabbt. Beställde en torsdag och fick varan tisdagen efter. Hämta ut paketet var enkelt. Det jag upptäckte som inte visades på bilden av armbandsuret är att du måste st... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Skandinaviens största klockbutik online. Sedan starten 2006 har vi levererat klockor till över 600.000 kunder och vi erbjuder idag över 30 000 olika klockmodeller från världskända märken. Vi kombinerar trygg e-handel, pressade priser, brett utbud, snabb kundsupport och kvalitativ vägledning. Du får 90 dagars öppet köp och alla klockor säljs med garanti och är självklart 100 % äkta.
Götgatan 19, 116 46, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Än så länge är jag mycket nöjd med mitt nya uret.
Synd bara att leveransen tog så lång tid!

Svar från Uret.se
Enkelt att handla. Snabb professionell service och klockan är super fin..

Otroligt oseriöst företag.
Försökt köpa två klockor av dom men inget köp har levererats i tid eller fungerat.
Betala lite mer och få en hållbar leverans är mitt tips till er….

Svar från Uret.se
Från beställning till leverans gick det fort. Present

Svar från Uret.se
Fantastisk kundservice! Supertrevligt bemötande och mycket smidig hantering. Jag vill tacka alla medarbetare på kundtjänsten för deras fantastiska hjälp. Jag är otroligt nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera dem!

Svar från Uret.se
Uret kan man verkligen hitta sig en klocka som passar dig och din vardag.
En sak som är viktig det är priset så du kan hitta en oavsett pris.
Det tar lite tid att hitta en klocka som man gillar men intet stress.
Jag hittade en klocka det tog tid men nu så hittade jag en till. Men inte till mig
Jag kommer att köpa en till men ska spara först.

Svar från Uret.se
Inget att klaga på. Lite dålig info om leveransen bara men annars inget :)

Svar från Uret.se
Det verkar som att Uret inte har något eget lokalt lager av klockor med tanke på den långa leveranstiden. Men klockan kom fram till slut.

Fina klockor.
Fint skick.
Bra priser.
Däremot, beställde klocka som enligt hemsidan "finns i lager, levereras 3-5 dagar" var bara bullshit.
Fick vänta 18 dagar innan klockan fanns att hämta ut.
Kontaktade uret.se. Fick svaret att dhl var orsaken, dhl Fick paketet till sig 14 dagen. Så egentligen var det uret som skojas. Fick gratis frakt pga detta. Thats it.

Svar från Uret.se
Bra service.. beställningen fungerade perfekt med leveransen. Även en smärre återbetalning av en liten delsumma.!

Svar från Uret.se
Första beställningen tog typ en månad.
Efter en retur och annan beställning gick det som utlovat.