Uret.se Omdömen

3 916
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 534 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar verkligen de mycket snabba leveranserna och att beställda varor noggrant motsvarar förväntningarna och beskrivningarna på den tydliga hemsidan. Konsumenter lyfter ofta fram att de förmånliga priserna i kombination med ett stort och varierat utbud gör hela köpupplevelsen väldigt smidig. Vissa recensenter var inte nöjda med de utdragna leveranstiderna och att vissa ordrar fördröjdes avsevärt under transporten utan någon uppdatering. En del personer nämnde även att vissa klockor tyvärr saknade viktiga tillbehör, garantikort eller uppvisade mindre skavanker direkt vid mottagandet. Flera köpare påpekade också att det kunde vara svårt att själv behöva justera länkar eller hantera returer vid eventuella fel.

Ämnen som oftast nämns

Product

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med produkten, då många uppskattar det breda sortimentet och... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med leveranstjänsten, och framhäver den snabba hanteringen och... Se mer

Price

Kunder delar positiv åsikter om priser och uttrycker stor uppskattning för de förmånliga och... Se mer

Order

Kunder delar tvetydig åsikter om order. Vissa recensenter upplever att det var enkelt och smidigt att... Se mer

Quality

Kunder uttrycker generellt stor uppskattning för kvaliteten och nämner att produkterna har en fin kvalité och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Försändelsen fick jag ganska snabbt. Beställde en torsdag och fick varan tisdagen efter. Hämta ut paketet var enkelt. Det jag upptäckte som inte visades på bilden av armbandsuret är att du måste st... Se mer

Fick hem klockan med den färg jag ville som jag inte kunde hitta någon annan stans i Sverige. Dock var inte garanti kortet ifyllt från den så är lite osäker på vad jag tycker om det. Vad gäller för... Se mer

Uret kan man verkligen hitta sig en klocka som passar dig och din vardag. En sak som är viktig det är priset så du kan hitta en oavsett pris. Det tar lite tid att hitta en klocka som man gillar me... Se mer

Varan motsvarade beskrivningen, var väl förpackad. Saknade dock möjlighet att beställa hem till brevlådan, vilket hade undelättat då jag inte bor nära något utlämningsställe.

1. Nr. 11 av de 14 bästa företagen i Klockbutik

Skandinaviens största klockbutik online. Sedan starten 2006 har vi levererat klockor till över 600.000 kunder och vi erbjuder idag över 30 000 olika klockmodeller från världskända märken. Vi kombinerar trygg e-handel, pressade priser, brett utbud, snabb kundsupport och kvalitativ vägledning. Du får 90 dagars öppet köp och alla klockor säljs med garanti och är självklart 100 % äkta.

Bra

TrustScore 4 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 72 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(3 916)

526 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fin klocka

Fin klocka! Snabb leverans!

Svar från Uret.se

Hej Johan! Tack för din fina feedback! Vad kul att du är så nöjd med vår leverans. Ha en fin dag! Maria Support Agent

En mycket fin klocka

En mycket fin klocka, snabb och smidig leverans.

25 maj 2026

God dag Pia! Tack för din fina feedback! Ha en fin dag! Maria Uret.se

Bra köp!

Än så länge är jag mycket nöjd med mitt nya uret.
Synd bara att leveransen tog så lång tid!

Svar från Uret.se

Hej Milan! Tack för att du gett oss fyra stjärnor! Jag kan se att vi skickade ut ditt paket på sjätte vardagen efter att du gjort din order hos oss. I din orderbekräftelse skrev vi **Er vara är på väg från vårt externlager och skickas ut till Er inom 4-7 vardagar.** Vi skickade därför inte ut ditt paket sent. Jag önskar verkligen att du fortsatt trivs med din nya modell. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Brett urval, bra priser

Brett urval, otroligt bra priser.
Är fantastiskt nöjd!

Svar från Uret.se

Hej Anders! Tack för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen att du ger oss fem stjärnor i betyg! Ha en fin helg! Hanna Support Agent

Jag är nöjd

Bra och snabb leverans samt en bra produkt till ok pris

God dag Björn! Tack för din fina feedback! Ha en fin dag! Maria Uret.se

Enkelt att handla

Enkelt att handla. Snabb professionell service och klockan är super fin..

Svar från Uret.se

Hej Monica! Tack för din review! Det gör oss så glada att höra att du är så nöjd med din modell! Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Riktigt snygg klocka

Svar från Uret.se

Hej! Tack för din review! Vad kul att du är så nöjd med leveransen. Ha en fin dag! Maria Support Agent

Otroligt oseriöst företag.

Otroligt oseriöst företag.
Försökt köpa två klockor av dom men inget köp har levererats i tid eller fungerat.
Betala lite mer och få en hållbar leverans är mitt tips till er….

21 maj 2026

Svar från Uret.se

Hej Håkan! Tack för din feedback! Jag beklagar ditt missnöje. Vi har haft kontakt med dig via e-mail och jag ser att ditt senaste köp har hanterats som en retur. Du är varmt välkommen att göra ett nytt köp via hemsidan om så önskas. Tveka inte att kontakta oss om du önskar hjälp med något mer. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Fantastisk kundservice

Fantastisk kundservice! Supertrevligt bemötande och mycket smidig hantering. Jag vill tacka alla medarbetare på kundtjänsten för deras fantastiska hjälp. Jag är otroligt nöjd med mitt köp och kan varmt rekommendera dem!

Svar från Uret.se

Hej Mohy! Vi uppskattar din feedback! Dina ord gör oss på kundtjänsten så glada! Ha en fin dag! Maria Support Agent

Du kommer att hitta din drömklocka!

Uret kan man verkligen hitta sig en klocka som passar dig och din vardag.
En sak som är viktig det är priset så du kan hitta en oavsett pris.
Det tar lite tid att hitta en klocka som man gillar men intet stress.
Jag hittade en klocka det tog tid men nu så hittade jag en till. Men inte till mig
Jag kommer att köpa en till men ska spara först.

26 maj 2026

Svar från Uret.se

Hej Elias! Tack för din fina feedback! Vad kul att du är så nöjd med oss! Ha en fin dag! Maria Support Agent

Inget att klaga på

Inget att klaga på. Lite dålig info om leveransen bara men annars inget :)

27 maj 2026

Svar från Uret.se

Hej Didrik! Tack för din feedback! Jag kan se att vi skickade ut ditt paket tre dagar efter att du gjort ditt köp hos oss. Vi skickade dig då ett e-mail med spårningsinformation kring ditt paket. Det kan ibland hamna i din skräpinkorg. Vi hoppas att du fortsatt trivs med din nya modell. Ha en fin dag! Maria Support Agent

Väldigt lång leveranstid

Det verkar som att Uret inte har något eget lokalt lager av klockor med tanke på den långa leveranstiden. Men klockan kom fram till slut.

26 maj 2026

Svar från Uret.se

Hej Magnus! Tack för din feedback! Du gjorde en order på en modell som fanns på vårt externa lager. Därför så skickade vi ut din modell inom 5-10 vardagar från vårt huvudlager. Vi hoppas att du nu trivs med din nya modell. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Lång leveranstid

Fina klockor.
Fint skick.
Bra priser.
Däremot, beställde klocka som enligt hemsidan "finns i lager, levereras 3-5 dagar" var bara bullshit.
Fick vänta 18 dagar innan klockan fanns att hämta ut.
Kontaktade uret.se. Fick svaret att dhl var orsaken, dhl Fick paketet till sig 14 dagen. Så egentligen var det uret som skojas. Fick gratis frakt pga detta. Thats it.

22 maj 2026

Svar från Uret.se

Hej Rasmus! Tack för din feedback! Jag kan se att vi skickade ut ditt paket inom de 5-10 vardagar som vi lovat dig in din orderbekräftelse. Sedan tog det lite längre tid för DHL att leverera än vanligt. Vänligen kontakta DHL för att veta mer om orsaken. Ofta brukar leveransen inom Sverige bara ta 1-2 vardagar när vi väl skickat ut ditt paket. Det stämmer att vi dragit av frakten som en kompensation för detta. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Bra service.

Bra service.. beställningen fungerade perfekt med leveransen. Även en smärre återbetalning av en liten delsumma.!

27 maj 2026

Svar från Uret.se

God dag Hannu! Tack för din fina feedback! Vi blir glada att du är nöjd med vår service. Njut av helgen. Hanna Uret.se

Bra produkt

Bra produkt, tydliga och bra priser, snabb leverans!

20 maj 2026

Hej Oscar! Tack för din fina feedback! Ha en fin dag! Maria Support Agent

Till slut snabb leverans

Första beställningen tog typ en månad.
Efter en retur och annan beställning gick det som utlovat.

22 maj 2026

Svar från Uret.se

Hej Erik! Tack för din feedback! Det stämmer. Jag kan se att på din senaste beställning så skickade vi ut ditt paket inom 24 h. Vi hoppas att du fortsatt trivs med den modell. Du är annars varmt välkommen att kontakta oss igen. Ha en fin dag! Maria Support Agent