Let at finde rundt på hjemmesiden og ved bestilling er der virkelig hurtig service 🙂 Her handler jeg gerne igen 👌🏻
Företaget har svarat
Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt øreclips istedet for ørestikker, hvo... Se mer
Företaget har svarat
Købte to ure på nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. Kø... Se mer
Företaget har svarat
Virkelig skøn og varm betjening idag, var i butikken i Helsingør for at indlevere et armbånd der skal laves og 1 diamant ørering fra mig mor, hvor jeg desværre har mistet den anden. Der var masser af... Se mer
Företaget har svarat
Helsingør´s største Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sølv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.
Bjergegade 9, 3000, Helsingør, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Petersen Ure-Smykker
Jeg fandt et godt tilbud online og ringede for at reservere. Kunne ikke lade sig gøre, valgte i stedet bare at købe online og hente selv. Ingen problemer selvom der er langt til Helsingør :)

Svar från Petersen Ure-Smykker
Et godt køb for guld til pengene og hurtig levering❤️

Svar från Petersen Ure-Smykker
Jeg lagde en ordre den 11 december. Jeg ringede til ure og smykker den 17 december fordi jeg intet havde hørt om den var sendt eller ej. Fik en fin behandling igennem tlf.
Modtog pakken den 19 december. Så alt godt, men det ville have været rart med mere information fra virksomheden om processen.
Produktet ser rigtig fint ud.

Svar från Petersen Ure-Smykker
Product is good. Personal note is touching.
But the delivery was so delayed. It took more than 15 days to deliver within Denmark.

Super oplevelse.
Fantastisk service.
Gode produkter til gode priser.
Hurtig afsendelse, da varen var på lager.
Tip top

Svar från Petersen Ure-Smykker
Dejlig informativ hjemmeside, nem bestilling oghurtig aflevering

Svar från Petersen Ure-Smykker
Det levede op til mine forventninger og var fint pakket ind.

Svar från Petersen Ure-Smykker
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.