Frakt på penny
Jag beställde min penny på måndag förra veckan. På onsdag kom det ett mail att nu har ditt paket skickats. Nu är det onsdag igen och har ändå inte fått mitt paket!
Modetøj på nettet. Gratis fragt og nem retur. 1-2 dages levering.
Birkedommervej 31 2.sal, 2400, København NV
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Varorna är av mycket hög kvalité men frakten tog längre tid än väntat vid ett tillfälle.
Mycket bra, kommer gärna tillbaka om något skulle dyka upp.
Beställde en bräda som jag betalade och allt. Några dagar senare fick jag ett mejl att min bräda var på väg och jag fick även ett spårningsnummer för att kunna hålla koll på min leverans och att den då fanns vid Malmö terminal. 2 timmar senare får jag ett mejl att brädan inte finns i lager och om jag vill ha en annan färg, trotts att jag fått mejl om att den var på väg och att det stod att den fanns på lager när jag beställde den. Fick då ett mejl om jag ville byta färg. Hade jag velat ha en annan färg hade jag valt det från början
Jag är återigen mycket nöjd med rubbet! Bra hemsida, bra priser och bra leveranstider! Inget annat än mycket mycket bra...
Kan inte heller byta varan
Extremt snabb leverans även då det skickas från Danmark. Har beställt flertalet gånger och aldrig stött på några problem.
*Frakttiden var helt OK.
*Dock tråkigt att det tar (just nu) över ett dygn innan man får svar på mail skickat via deras hemsida. Jag väntar fortfarande...
*Bör skicka med färdiga returblanketter - just nu endast en orderbekräftelse.
*Sajten blandar Danska/Svenska, även om man väljer svenska som språk.
Mycket bra sida, beställde tisdag kväll och fick skorna på fredagen!
Varan var det inga alls problem med, perfekt!
Leveransen av varan var sådär, lovades snabb leverans men det tog två veckor.
Det skulle uppskattad med notifikation till mobilen istället för brev i lådan. Gick inte ens att fylla i.
Nöjd men inte mer än det!
jag tycker det var jätte dåligt för ni meddelar inte när paketet har kommit fram och vart ifrån man kan komma och hämta det och hur man ska göra för att hämta ut det. jag fick kolla upp själv om paketet har kommit fram och när jag har gjort det står det inte äns VART man ska hämta det ifrån. det tycker jag är dåligt jag har väll gett ut mitt nummer till er av en anledning tycker det skulle var bra om ni iallafall kunde skicka ut en påminnelse i sms till nummret jag gav er om ingen kommer och hämtar paketetet?? Jag vet att mitt paket har kommit fram, Men jag väntar fortfarande på VART jag kan komma och hämta det. så Tycker detta var jätte dåligt för har fortfarande inte fått mitt paket.

Svar från Urbanclothing
Urbanclothing är en mycket bra webbshop med bra utbud av märkeskläder. bäst av allt är de snabba leveranserna och den snabba service man får av dem i kundtjänst. Dock är det dåligt att man får betala returerna själv om varan inte passar.