Unikke hjem har fået et meget smukt og inspirerende showroom i Silkeborg, hvor deres varesortiment virkelig kommer til sin ret. Køber du på hjemmesiden er leveringen både hurtig og yderst forsvarlig... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi bestilte 4 rammer - ved en fejl modtog vi kun 3 stk. Efter virkelig serviceminded telefonsamtale med Sidsel, tog hun hurtigt aktion og vi modtog nogle dage senere den sidste ramme. Nu glæder vi o... Se mer
Det har været en god oplevelse hele vejen 😉Super fine ting og hurtig levering😉
Bestilte 2 store egetræsrammer i glas. På hjemmesiden stod der kunne være 5-6 dages leveringstid. På 6 dagen skriver Sidsel fra Unikkehjem, at der desværre var sket nogle forsinkelser - og da de så en... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos UNIKKE HJEM har vi en stor passion for unik og personlig indretning, i tidsløst design – håndplukket fra mindre designere, up-coming og større brands. Vores fokus er på de naturlige materialer, holdbarhed og bæredygtighed.
Kontaktuppgifter
Knudlundvej 14, 8653, Them, Danmark
- info@unikkehjem.dk
- www.unikkehjem.dk
Det har været en god oplevelse hele…
Det har været en god oplevelse hele vejen 😉Super fine ting og hurtig levering😉
Hurtig levering og gaven var pakket…
Hurtig levering og gaven var pakket fint ind -også en sød hilsen var vedlagt.
Meget tilfreds.😁
Dejligt at kunne vælge indpakning og…
Dejligt at kunne vælge indpakning, og god personlig service

Hejsa
Hejsa, beklager de kun to stjerner, men dels husker jeg ikke hvad jeg har købt hos jer, dels er jeg TRÆT af virksomheder, som spammer mig med " Husk at anmelde os på Trustpilot ", så det ermit svar på jeres opfordring!
Ps: svar Til Unikke hjem: I får en ekstra stjerne for jeres svar, og det okay produkt jeg købte 😉.., min dag er helt okay, og i lige måde. Min anke er et resultat af gentagne opfordringer til at anmelde, det er bare for meget. Indrømmer at jeg selv bruger Trustpilot, før jeg bestiller hos firmaer jeg ikke er sikker på.

Svar från UNIKKE // HJEM
Jeg kan ikke svare ærligt da gaven…
Jeg kan ikke svare ærligt da gaven først skal gives d 15. Februar
Altid god betjening og gode varer👍👍
Hej Anne
Hej Anne
Jeg kender dig jo ikke,men du var utrolig
flink til at hjælpe mig,tak for det.
Jeg vil henvende mig igen.
Hilsen
Karen

Lang leveringstid ifht
Lang leveringstid ifht. det oplyste. Har endnu ikke modtaget pakken.
Beklager jeg havde taget fejl af datoerne.

Svar från UNIKKE // HJEM
God service og gaven er i hus til…
God service og gaven er i hus til juleaften . Skønt
Super hurtig og god service
God og hurtig service
god oplevelse
Alt perfekt!!!!
Der var gode tilbud
Der var gode tilbud, jeg benyttede mig af, og som altid hurtig levering.
Positiv oplevelse
Hurtig ekspedition,og nemme at komme i kontakt med via deres mail.Kan kun anbefales.
Fin service
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.