Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hvis jeg kunne give minus stjerner ville jeg gøre det. Jeg Blev ringet op i dag. Sælgeren startede med salgs talen. Jeg gav besked om at jeg ikke var interesseret , hvor efter hun ignorere mig og... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg er kunde i Unicef butikken gjennom mange år. Bestilte også i år kalender for leveranse i Norge. Dette har jeg gjort hvert år i mange år, og får reklame hver høst for kalender og andre varer. Kjøp... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nu er det ikke i orden mere eller sjovt at blive ringet op af jeres medarbejdere, der ønsker at hverve medlemmer eller fiske efter penge. De sidste opkald med 2 dages mellemrum er bare dråben - D... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mit livets største fejl var at havde støttet dem i et år. Så har jeg fundet en mere fornuftig måde at donere mine penge direkte til folk i nødt frem for at støtte Unicef's kæmpe bureukratisk og mark... Se mer

Företagsinformation

1. Välgörenhetsorganisation

Om UNICEF Danmark

Skrivet av företaget

UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder.

På UNICEF Danmarks hjemmeside kan man give bidrag, og i vores shop kan man støtte med gaver til de udsatte børn eller købe merchandise og derigennem støtte indsatsen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg bestilte Verdensmåls emblemer hos…Dårlig leverance

Jeg bestilte Verdensmåls emblemer hos UNICEF og betalte for at få dem sendt til min adresse. Jeg fik besked på at varen skulle hentes et andet sted, og det var i strid med aftalen. UNICEF brugte en leverandør der aldrig leveret til privatadressen, og det er uacceptabel, og derfor hentede jeg ikke varen, men lod den gå tilbage. Det er simpelthen for dårligt, det må være leverandørens ansvar at levere det der betales for.

9 september 2022

Kære Jens
Først og fremmest tak for dit køb og din støtte.
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med levering af vores produkter. Vi har desværre ikke indflydelse på hvordan din pakke leveres, når den er overgivet til leverandøren – men jeg kan sagtens forstå din frustration. Du er velkommen til at sende os en mail til unicef@unicef.dk, så vil vi gerne forsøge at hjælpe 😊
Med venlig hilsen
UNICEF Danmark

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Okay... Nu tages skeen i den anden hånd.

For et øjeblik blev jeg for 6. gang på få måneder ringet op ad nogen fra Unicef og jeg har blokeret 4 numre. Jeg kan desværre ikke se en grund til at Unicef tager kontakt til folk som ingen relation har til dem eller ikke har bedt dem eller givet dem accept til at tage kontakt. Nu har de desværre tvunget mig til at tage kontakt og fortælle dem hvor skabet skal stå.

19 augusti 2022

Kære Caspar
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med os.
Hvis man direkte frabeder sig det, respekterer naturligvis ønsket om ikke at blive kontaktet.
Så der må være sket en fejl. Send dit tlf-nummer via Trustpilot, så får jeg det noteret i vores systemer. Mvh. UNICEF Danmark

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lige blevet ringet op af Unicef.

Lige blevet ringet op af Unicef.
Jeg siger at jeg desværre ikke har mulighed for at støtte dem med et bidrag, hvorefter idioten i telefonen på en meget provokerende måde siger: Du har måske allerede har været inde at tjekke vores priser siden at du kan sige at du ikke kan støtte os.

Nu kommer jeg da i hvert fald slet ikke til at støtte jer.

22 juni 2022

Kære Lise

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Når vi ringer, så er det fordi vi har erfaring med at folk gerne vil støtte på en anden måde end de måske tidligere har gjort.
Det har bestemt ikke været intensionen at støde dig. Dog sættes der pris på din feedback, så vi kan forbedre vores kommunikation fremadrettet.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg købte en klima pin som var af…

Jeg købte en klima pin som var af overraskende god kvalitet, der var god service og mine varer kom indenfor rimelig tid. Alt i alt en god købsoplevelse 🙂

17 juni 2022

Svar från UNICEF Danmark

Tusind tak for den fine besked og dejligt at du havde en god oplevelse👍 Mvh. UNICEF Danmark

Perfekt.

Perfekt på alle måder.

Kan anbefales

15 juni 2022

Kære Michael
Det er vi sørme glade for at høre😊 Tak for din fine besked. Mvh. UNICEF Danmark

Super hurtig levering

Super hurtig levering, god kvalitet og det bedste formål, hvad mere kan man ønske sig👍

29 april 2022

Svar från UNICEF Danmark

Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din støtte😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det gik ikke for hurtigt

Det gik ikke for hurtigt, men kom frem i perfekt tilstand

13 april 2022

Kære Jeanette
Tusind tak for din støtte og feedback😊
Det kan vi bestemt bruge fremadrettet. Dejligt at høre, at tilstanden er i orden.

Helt uacceptabelt!

Helt uacceptabelt!!
Jeg valgte den 4.3.22, helt på mit eget initiativ, helt frivilligt, at gå ind på Unicef Danmark, website og donere et beløb til Ukraine, betalte med MobilPay.
Jeg har efterfølgende modtaget 6 telefon Spam og callcenter, opkald, fra 8.3 til d.d. 5.4.22.
Det er fuldstændig uacceptabelt og grov krænkelse af min følese, af at bare at ville hjælpe med et enkelt beløb.
Jeg har IKKE givet jer tilladelse, til at I må videresælge eller dele,mine kontakt oplysninger!!!
Jeg har heller IKKE accepteret, at jeg ønsker at blive kontaktet 6 gange,efterfølgende fra jer!!!
En af de 6 opkald, tog jeg telefonen og en pige, ville være sige tak for min støtte, og fortælle i bruger midlerne til.
Jeg sagde tak for oplysninger, og sagde, at det havde jeg allerede modtaget en info e-mail fra Unicef om.
Jeg har selv tidligere arbejdet i et call center, og ved udemærket, hvad man ikke skal gøre, så jeg kan garantere, at jeg KUN har doneret penge til Unicef, og har ikke hverken deltaget i feks nogen form for konkurrence, forbruger undersøger, eller noget lignende!!
Så de 6 telefonopkald fra 8.3.22 til d.d 5.4.22, skyldes at Unicif har delt mine kontaktoplysninger, hvilket er komplet uacceptabelt! UNICEF, JEG kommer aldrig til at støtte nogen som helt i nød, uanset baggrunden og årsager. I har har ødelagt min tillid!!!
6 telefon opkald startet, efter jeg 4.3.22, havde doneret penge til unicef;
8213766 ringet 8.3, 4.3, 5.4
35444020 ringet 4.4
21926037 ringet 29.3
35444027 ringet 15.3.22
FÅ SÅ TILBAGEKALDT MINE KONTAKT OPLYSNINGER ALLE STEDER, SOM I HAR VIDEREGIVET DEM TIL!!!

5 april 2022

Svar från UNICEF Danmark

Hej Anne. Først og fremmest tak for din støtte. Den er vi glade for.

Jeg kan afvise, at vi videresælger eller på anden måde deler dine data med andre. Det kunne vi aldrig finde på. De personer, som har kontaktet dig, er mine kollegaer ansat her hos UNICEF Danmark - og som du selv skriver, så gør de det for at sige tak og informere om vores arbejde. Vi oplever tit, at folk ønske at give en fast støtte i den anledning. Du kan selvfølgelig altid frabede dig at blive kontaktet af os.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

En donaton er åbenbart aldrig nok

Som flere andre organisationer der samler støtte ind, så bruger Unicef tilsyneladende en stor del af støttepengene på personale der skal skabe "mersalg". Så når man har doneret penge, så kan man forvente at blive ringet op af en af deres "sælgere" der forsøger at få en til at donere et ekstra beløb. Dette er decideret respektløst og kan også virke ubehageligt.

Jeg er slet ikke i tvivl om at metoderne nok skal skabe mersalg i et eller andet omfang, men jeg er færdig med at støtte gennem Unicef, uanset hvor godt formålet må være, så ønsker jeg ikke at min donation skal bidrage til en organisation der driver rovdrift på folks barmhjertelighed og gode vilje.

4 april 2022

Kære Kim

Tak for din feedback 😊 Vi er kede af hvis du har følte dig generet af opkald fra os. Det er bestemt ikke hensigten – tværtimod.
Når vi ringer, er det for at sige tak, fordi vores erfaring viser, at folk gerne vil støtte på flere eller andre måder, end de hidtil har gjort. UNICEF er ikke finansieret af FN og derfor er vi også 100% afhængige af frivillige bidrag for at kunne udføre vores arbejde for verdens børn.
Når det er sagt respekterer vi naturligvis et nej tak, hvis man ikke ønsker at blive kontaktet af os.

Mvh. UNICEF Danmark.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

UNICEF er en humanitær international…

UNICEF er en humanitær international organisation, som jeg har støttet i mange år.
UNICEF arbejder målrettet og har ambassadører til at hjælpe og støtte trængende børn i hele verden.
UNICEF opnår fantastiske resultater som bedre skolegang og reduceret sygdom overalt i verden.
Jeg er stolt af at være verdensforælder.

15 mars 2022

Kære Susanne
Tusind tak for de flotte ord😊
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for at være verdensforælder. Vi sætter stor pris på din støtte.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har doneret penge gennem unicef til…

Jeg har doneret penge gennem unicef til Ukraine og nu har jeg problematikken, at unicef ringer med deres reklamemedarbejder. Jeg slog deres telefonnummer op første omgang og der kunne jeg se andre har samme problematik. UNICEF, Vær sød at stoppe den tilgang.

15 mars 2022

Svar från UNICEF Danmark

Hej. Og tusind tak for din støtte. Når vi ringer, så er det for at sige tak, og fordi vores erfaring viser, at folk ofte gerne vil støtte på flere og andre måder. Vi er 100% afhængige af støtte udefra og vil derfor fortsætte med at finde støtte til verdens børn de steder, hvor det er muligt.

Når det er sagt, respekterer vi altid et nej tak, og dette gælder også ift. at blive ringet op af os fremadrettet. Send mig meget gerne det nr., du bliver ringet op på, så vil jeg sikre, at det bliver registreret én gang for alle.

Manglende vare

D. 18 februar har jeg bestilt en vare som endnu ikke er kommet, så det er da ikke en særligt særligt succesfuld handel.

6 mars 2022

Svar från UNICEF Danmark

Hej Bo. Det er jeg ked af at høre. Vil du sende tlf-nummer/email eller ordrenummer her. Så kigger vi på det straks! kvjensen@unicef.dk

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.