Underarmour Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mooi spul (als je je maat eindelijk weet) maar duur. Tijdens de Black Friday week hebben ze beide mn bestellingen plotseling en eenzijdig geannuleerd, omdat het product niet beschikbaar was. M... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Want to cancel my order (asked to cancel within minutes realising I had selected wrong item), the item has not even been sent by the company yet, still in processing has been for days (took days to e... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

Officiële site: Under Armour ondersteunt atleten met innovatieve sportkleding, schoenen en accessoires. GRATIS VERZENDING beschikbaar in Nederland.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

2 Keer schoenen besteld

2 Keer schoenen besteld. De 1e keer was ik niet thuis en wat onduidelijkheid met Dhl, op welke locatie ik het pakket kon ophalen. Maar dat ging snel ook weer goed.
De 2e keer had ik het contactformulier ingevuld van Under Armour dat ik mijn pakket nog niet kon volgen en kreeg snel een reactie en kon ik ook snel het pakket volgen. Ging supergoed en dat tijdens de feestdagen (Kerst en Oudjaar)! Schoenen zien er top uit en zitten/lopen heerlijk.

31 december 2025

Mooi spul maar ...

Mooi spul (als je je maat eindelijk weet) maar duur.

Maar het product stond nog steeds op hun site, en bij andere bedrijven op hun site, tegen de Black Friday prijs, alsof het wel nog gewoon verkrijgbaar was.
Na de Black Friday week is het product nog steeds op hun site en natuurlijk ging de prijs van het product weer meteen naar de oude prijs.

Ik voel me een beetje misleid en ben een beetje klaar met Under Armour $$

7 december 2025

The worst customer service

I made an order and did not receive any emails. I am trying to reach them. They have too limited call hours. When you call, no one picks up. The contact form cannot be sent cause the sending button doesn't work. Chat is not answered at all. For such an amazing and quality clothing shop, I cannot understand why they have the worst customer service.
Note: This has not happened only now. A couple of months ago, I tried to reach them because my order was lost and it took me weeks to reach out to them.

17 juli 2025

Prima afhandeling

Ik heb de slechte reviews gelezen en vind, wat ik niet vaak doe, om aan te geven dat mijn ervaring met Underarmour heel goed zijn! De bestelling ging soepel, werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling, de levering door DHL was vlot en correct. De kwaliteit van de sweater is prima, alles is in orde waarvoor dank!

24 januari 2025

Online bestelling schoenen

Ik heb schoenen voor mijn vriend besteld via de website. Vrijdag besteld, dinsdag geleverd. Niets op aan te merken. De schoenen waren goed verpakt, dus prima ervaring.

23 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

wat een verschrikkelijk stug bedrijf

wat een verschrikkelijk stug bedrijf. Begrijp me niet verkeerd de kleding ziet er goed uit. maar voor de tweede keer op rij word mijn pakket niet bezorgd door dhl terwijl er word doorgegeven dat het wel is gebeurd. Under armour weerhoud dhl er van intern onderzoek te doen maar wilt dit zelf instellen. de werktijden van under armour (bellen) zijn dan van ma tot wo van 09 tot 12 (wanneer iedereen werkt). vervolgens krijg je pas na 1.5 dag een reactie op je mail of je een formulier in wilt vullen voordat er onderzoek word gedaan naar de kleding die ik al heb betaald. om dan pas een onderzoek in te stellen. en om zaken nog kutter te maken voor je moet je een politie rapport mee sturen als het bedrag van je pakket boven de 500 euro waard is. dus ik mag nu weer een week of twee wachten voordat dit (intern) opgelost gaat worden bij under armour. thanks!

6 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit is echt niet normaal

Dit is echt niet normaal. Bestelling geplaatst op 22 maart sindsdien niets meer gehoord over mijn bestelling. Paar keer contact PROBEREN op de nemen telefonisch heel erg druk. Via de chat standaard bericht dat het wordt onderzocht dat ze contact gaan opnemen, via whatsapp sorry wij zijn er voor de algemene vragen. Per email hebben ze het erg druk. EN NU DAN???? Er staat verzonden maar niks ontvangen.Ik bestel meestal alles online heb nooit zoiets meegemaakt.!!!!

5 april 2024

Haven't received a refund after 3 months

It's been 3 months since they received returned items on my order and I still haven't received a refund.
After trying to raise an issue with all mean on their website and reiterating the issue in the support chat I still haven't been contacted even once. When asking the status on the chat they always reply that the case is created and you will be contacted asap. Once again, I haven't been contacted once and recently on multiple occasions support agents started to just close the chat on their side. My worst online shopping experience so far with total disrespect to customers.

29 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit bedrijf heeft de slechtste klantenservice die er is en is zwaar onprofesioneel

Dit bedrijf is zwaar onprofesioneel. je besteld iets krijgt twee weken niks te horen dan probeer je contact te krijgen via whatsapp en via mail, maar je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ineens zie ik op mijn rekening dat ze mijn aankoopbedrag terug hebben gestord zonder mij te informeren. Maar de verzendkosten storten niet terug. Weer voor de zoveelste keer contact gehad zeggen ze dat het pakket zonder reden is teruggestuurd wat niet kan want DHL heeft blijkbaar nooit het pakket aangenomen. Er gaat behoorlijk wat fout bij underarmor. Klantenservice super slecht, slechter kan bijna niet. Wil die €4,95 gewoon teruggestoord krijgen want anders betekent dit dat je gewoon aan het stelen bent van de klant.
Het is dat je 1 ster moet invullen maar anders gaf ik 0 sterren zo slecht is dit bedrijf.

18 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Order never arrived - no response from customer service

Ordered a large number of products on Black Friday - never arrived. Customer service said there will be an investigation. A month in and no response. Everytime I reach out they say they can't do anything about it. Ridiculous service - don't shop online at Underarmour as you'll find no support. Should've checked TrustPilot reviews myself.

24 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 19 september mijn bestelling…

Op 19 september mijn bestelling geretourneerd bij Underarmour, na 3 weken gewacht te hebben nog steeds geen verwerking of terugbetaling ontvangen.

In contact komen met underarmour is dramatisch en de wachttijd is makkelijk 2 weken voor een reactie op je mail.

Na 2 keer een onderzoek te hebben gedaan naar mijn retourzending claimen ze dat mijn pakket niet overhandigd is bij dhl.
De trackinginformatie is vastgelopen bij ‘afgehaald door bezorger’ ik had mijn zending netjes geretourneerd.
Underarmour stuurt mij naar dhl en dhl stuurt mij weer terug naar underarmour.

2 maanden verder en nog steeds geen passende oplossing gekregen.
Dramatisch bedrijf en klantenservice.

1 november 2023

Slechte service door Under Armour en contact bijna onmogelijk

Bestelling niet geleverd terwijl ik thuis was. Pakket lijkt kwijt of teruggestuurd. Under Armour levert vervolgens geen enkele service en is onbereikbaar voor klanten.

Geen live chat. Reply via whatsapp waarin ze zeggen ‘dat ze er niet van zijn’. Op E-mail via de website wordt behalve een ontvangstbevestiging niet gereageerd. Als je binnen de aangegeven tijden belt, krijg je een bandje dat je binnen de aangegeven tijden moet bellen…

Under Armour doet er alles aan om contact met klanten te vermijden en fouten binnen een normale termijn te herstellen! 🤮

Update 18-7:
Inmiddels is het gelukt om telefonisch in contact te komen met de service afdeling en wacht ik op een inhoudelijke reactie.

Update 21-7:
Nog steeds niets gehoord van Under Armour. Navraag bij DHL zou 1 á 2 dagen duren. Zowaar was livechat vandaag beschikbaar, maar ook daar heb je qua service helemaal niets aan!

Update 25-7:
Bijna twee weken na de oorspronkelijk geplande bezorg datum een e-mail ontvangen dat het pakket om onduidelijke redenen niet is bezorgd en is teruggestuurd naar Under Armour. De bestelling wordt niet opnieuw verstuurd, het kost je dus nog meer tijd als je hun spullen alsnog zou willen kopen.

11 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

wat een geweldige klanten service

wat een geweldige klanten service, vanwege drukte waren alle Nederlands sprekende medewerkers bezet heb daar voor de optie engels gekozen. De medewerker die me geholpen ivm met mijn verkeerd geleverde retour heeft me van A tot Z helemaal super geholpen. Under armour super bedankt.

31 maj 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schoenen gekocht in de aanbieding

Schoenen gekocht in de aanbieding. Ik heb netjes het advies op de site gevolgd en mijn voeten opgemeten. Daarbij kwam ik op de maat die ik altijd heb, dus de schoenen zouden goed (ruim zelfs) moeten passen. Helaas... na levering waren ze te klein. Ruilen doen ze niet aan. Retourneren kan, maar dezelfde schoenen een maat groter bestellen niet voor dezelfde prijs, want de 'actie is ondertussen voorbij' (retour op zelfde dag als levering). Ik betwijfel of ze daarmee in hun recht staan.

5 december 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet mogelijk om een minuut na het…

Niet mogelijk om een minuut na het bestellen de bestelling te cancelen (vanwege een fout in de bestelling). Moet wachten totdat de bestelling binnen is en het vervolgens weer retour zenden. Super irritant, koop voortaan wel van een ander merk.

2 april 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.