Vi har bygget hus med Uldum huse. De havde for travlt, så huset var ikke tørt nok da maling og gulve skulle ordnes, så det har givet os en masse bøvl og svineri da både vægge skulle males om, sokke... Se mer
Det här tycker kunderna
Uldum Huse har bygget nyt hus til os som fra starten, var lovet færdig omkring 1. september. 28. august modtog vi et nøgle færdigt arkitekt tegnet hus, som levede 100% op til vores høje forve... Se mer
Uldum Huse tegnede vores drømmehus og leverede kvalitet udover det sædvanlige. Samtidig turde Uldum Huse - modsat andre - at tænke ud af boksen på en lidt udfordrende grund. Vi nyder vores hus hve... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Uldum Huse A/S bygger indviduelt arkitektegnede huse, som er tilpasset dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med kvalitetsbyggeri og guider dig trygt igennem hele byggeprocessen fra de første skitser til det nøglefærdige resultat. Vi har særlig fokus på kvalitet og lægger vægt på alle detaljer i byggeriet, så vi kan skabe lige præcist det hjem, I ønsker jer. Uldum Huse A/S er ikke et typehusfirma. Vi tegner hver gang - helt fra bunden - jeres hus efter jeres ønsker.
Kontaktuppgifter
Højskolebakken 26, 7171, Uldum, Danmark
- Kontakt@uldumhuse.dk
- www.uldumhuse.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dårligt oplevelse og uprofessionelt.
Kære læser,
Jeg er simpelthen nødt til at fortælle om min meget kedelige oplevelse med Uldum Huse / Jeanette Jørgensen.
Vi fik bygget et nyt hus til indflytning i august 2014 og har ellers været glade for huset.
Så fik vi revner i huset hele vejen rundt som blev udbedret i sommeren 2017 (Revnerne opstod som følge af at de havde placeret tagpap mellem mursten -> FEJL) og det er så her problemerne opstår. Udbedringerne er virkelig dårligt lavet og vi har bedt om at dette igen udbedres og at der så bliver ”ryddet” op efter dem i form af at huset igen skal males, da deres arbejde virkelige har fået huset til at se forfærdelig ud.
Min kone har forsøgt adskillige gange at skrive og ringe til Uldum Huse, men de svare aldrig på mails eller ringer retur. Ja der er dyb radio tavshed!!!!! Man må sige virkelig professionelt.
Det har så endt med at vi nu her i april / maj 2018 må få en advokat på sagen, hvor de så er begyndt at svare til advokaten men i meget vage og ikke konkrete vendinger, kort sagt de vil ikke påtage sig at rydde op efter dem selv.
Det er så endt ud med nu, at vi må tage retslige skridt og få dem til at køre sagen.
Det er ekstremt uprofessionelt, at man blot stikker hovedet i busken og ikke vil forholde sig til problemet. Jeanette har endvidere ikke selv været og besigtige problemet, men sender hendes folk / underentreprenører.
Jeg har vist problemet til adskillige indenfor byggebranchen og spurgt hvad de synes og jeg har fået ens lydende svar, at det er noget svineri og det store spørgsmål er så her om hun synes at hun selv vil bo i sådan noget.
Vi har nu her i slutningen af juni 2022 endelige efter adskillige år fået huset fuldt udbedret efter en lang og træls proces.
Jeg kan kun på det kraftigste advare om ikke at bruge Uldum Huse, det kommer der ikke noget godt ud af, så HOLD jer langt væk fra dem…….
Mvh Jesper Ø
Yderst tilfredse kunder 👍
Vi har ikke blot bygget et hus med Uldum Huse men derimod to. Begge gange har vi været meget tilfredse med sparringen, den professionelle rådgivning, kvaliteten og ikke mindst den nærhed som vi oplevede fra Jeannette igennem begge byggeprocesser.
At vi valgte at bygge med samme firma to gange anerkender hvor tilfredse vi var og er med dette firma.
Vi vil ikke tøve med at kontakte Uldum Huse såfremt vi vælger at bygge nyt igen.
Vi giver vores varmeste anbefalinger
Tina og Kasper
Kun godt herfra!
Vi fik bygget et hus syd for Kolding i juli 2021. Vi har været ovenud tilfredse med hele forløbet, lige fra første møde med Sanja, hvor vi følte os hørt, gennem tegneprocessen og byggeriet. Alle medarbejdere og håndværkere har været top-professionelle og behagelige at snakke med med rigtig god sparring. Vi bor nu i vores drømmehus, og er virkelig taknemmelige.
Et meget lækkert hus leveret efter ønske til tiden.
Vi har kun haft gode oplevelser med firmaet. Det er klart at når der er mange leverandører i et Firma så forekommer der også fejl. Men byggefirmaet rettede straks fejlene når de blev gjort opmærksom på det.
Man vælger selv form på hus og indretning som man vil have det. Fuldmuret og topisoleret med varme genveksling så indeklimaet er af bedste kvalitet.
Under hele forløbet konstruktiv og afslappet kommunikation hvor firmaet lytter til bygherre og imødekommer forslag til indretning m.m.
Kan varmt anbefales hvis man vil bygge et lækkert kvalitetshus.
Uldum Huse har ikke hørt om køreplader
Uldum Huse har ikke hørt om køreplader. Som nabo til deres byggeri skal jeg døje med smadder på vejen igennem måneder, det de gør er ikke ok.
Chr Thomsen
- Top kvalitets hus uden samligning
Det er nu anden gang vi har bygget ved Uldum Huse og flyttede i 2021 ind i vores nye hjem.
Da vi i 2017 byggede vores første hus var oplevelsen helt ud over det sædvanlige (Anmeldelsen lavede vi på Uldum Huse hjemmeside "Louise og Dennis Hanrath" står den under i "Anbefalinger" hvis nogen vil læse den). Så vi var skeptiske på om vi ville blive skuffet hvis vi gik med Uldum Huse igen, da man som bekendt ved, at succes oftest går hånd i hånd med dalende service og kvalitet. Så vi gjorde som da vi byggede i 2017 og undersøgte markedet men ved første møde med Uldum Huse havde vi præcis den samme mavefornemmelse som ved første hus vi byggede ved dem, så vi valgte Uldum Huse og det er en beslutning vi ikke har fortrudt. Og de er fuldt med tiden. Det oplevede vi bla. ved at mangel liste systemet som ved gennemgang bliver oprettet. Det køre som et live dokument man får adgang til og som alle der skal udføre manglerne er sat på. Så vi fik udbedret hele rapporten på 3 uger lige fra en fuge til en køkkenbordplade der havde fået et hak.
Min hustru og jeg kan kun give vores varmeste anbefalinger til at skal man bygge, så snyd ikke jer selv for den oplevelse vi har fået ved Uldum Huse de 2 gange vi har bygget ved dem.
Fantastisk samarbejde
Fantastisk samarbejde der er mellem alle håndværkern, på tværs af alle fagene.
Jeg er stolt over at lave uldum huse’s huse 💪💪😁
En anbefaling fra hjertet
Vi havde fornøjelsen af at bygge med Uldum Huse i 2020. Vi var i dialog med Jeannette Jørgensen hele vejen igennem fra de første tanker og til huset stod færdigt - ja faktisk også derefter.
Vores kemi med Jeannette har ikke været til at tage fejl af, og vi har ikke et øjeblik været utrygge ved at efterlade hele projektet i Uldums hænder.
Der har været nogle småændringer undervejs, en mursten hist og her vi gerne ville have udskiftet m.v., og der har bare aldrig været brok fra håndværkernes side. Det har virkelig været en god oplevelse at følge byggeriet.
Vi har haft nogle uenigheder med nogle af underleverandørerne, elfirmaet og vvs firmaet. Nogle uenigheder hvor vi ikke selv kunne finde løsningen med dem acceptable. Vi har i de tilfælde taget snakken med Uldum Huse som har hjulpet os hele vejen igennem, har forklaret os hvis vi har taget fejl af noget, og har kæmpet vores sag.
Efter overtagelse af huset, har der været lidt justeringer og udbedringer, og her har Uldum kun været utrolig fair - faktisk har de endda selv sat en finger på småting vi ikke selv bemærkede. Nuvel har der været lang tids levering af vores armaturer, men det er jo ikke deres skyld at Grohe ikke har kunne levere :)
Der er ingen tvivl om at skal vi nogensinde bygge igen, bliver det 200% sikkert med Uldum Huse.
Og er I i overvejelserne om at bygge nyt, så tag et uforpligtende møde med dem. Det kan vi kun anbefale!
Kvalitet nu, og mange år frem…..
Fremragende uden ubehalige overraskelser.
Uldum Huse benytter mig bekendt kun mangeårige samarbejdspartnere og de ansatte hos Uldum Huse har været der i mange år - det er et sundhedstegn for hele virksomheden vil jeg tro……
Udover ekstrem fleksibilitet fra Uldum Huse så er deres mangeårige service på huset efter overdragelse enestående - det bevidner om den kvalitet Uldum Huse ligger navn til…..
Vi kan ikke anbefale uldum huse.
Vi kan ikke anbefale uldum huse.
Vi overtog vores hus i 11 februar 2020.
Uldum huse kom sent igang med byggeriet fra start, efter vores overbevisning, de startede med at grave midt september. De murede det sidste af ydermuren en uge før indflytning. Det var en våd vinter og byggeriet blev ikke dækket af før til sidst fordi vi fik vand ind og fik våd Isolering. Alle indermure fik meget vand.
Vi havde flere gange, at der under regnvejr kom vand ind i huset og garage, hvor vand løb ned af væggene.
Dette har resulteret at vores garage vægge og New Yorker vægge nu står med sorte, gule skjolder. Vi havde allerede under byggeriet sagt vi ikke ville acceptere dette.
Vi fik hele tiden af vide at det sorte ville gå væk. Men nu over et år efter er der stadig skjolder.
Pudset har boblet flere steder i garage og hus, fordi puds har været så våd. Det er blevet repareret, men der er nu endnu flere steder forskel i farven af pudset i garage, da den jo står rå.
Vi har ikke kunnet bruge garagen og gøre den færdig med skabe osv., da den skulle tørre. Kan stadig ikke blive færdig her i april 2021.
De har lavet lidt om ved NY Yorker væggen i stue så de er blevet bedre.
Vi har snakket med direktør Jeanette Jørgensen, hun vil ikke lave om i garagen med nyt puds eller maling.
Hun siger det må man forvente i en garage. Den skal jo ikke være som i stuen.
Der er vi ikke enig. Vi har bare valgt ikke at få malet som så mange andre, da vi kan lide det rå look. Vi vil bruge vores garage som garage og ekstra rum.
Murer firmaet Lindahl vil heller ikke vedkende sig fejlen, og vil kun reparere det puds der boblede.
Det er ikke i orden, at ny garage skal se sådan ud.
Ved et års gennemgang, fandt vi ud af, at der ikke var Isolering nok på, nogen steder var det helt blotlagt. Huset var ikke helt lukket da de blæste granulat ind på loftet.
Den ene inspektionslem kunne vi ikke komme op af. Det er lavet.
Vi havde mange ridser i vinduer på glas, så de måtte skiftes.
Byggeriet var ikke færdigt da vi overtog. Det gik håndværkere mans vi havde aflevering og havde mange håndværkere i den første tid vi boede der.
Vi ville ikke bygge med dem igen.
Uldum huse leverer kvalitet og…
Uldum huse leverer kvalitet og spændende løsninger udover det sædvanlige. Vi flyttede ind i vores hus i januar 2018 og nyder hver dag, at komme hjem. Vi har fået en rigtig god rådgivning, og fået mange gode ideer til nogle anderledes løsninger.Vi har intet haft at klage over og processen er gået gnidningsfrit. Hvis vi skal bygge igen vil vi helt sikkert vælge Uldum huse igen.
En rigtig god oplevelse at bygge hus med Uldum Huse
Vi overtog vores nye hus fra Uldum Huse i maj 2019, 1 uge før forventet.
Undervejs har vi hele tiden haft mulighed for kontakt til Uldum Huse og blevet rigtig godt rådgivet undervejs. Vi fik også information i god tid omkring yderligere udgift eks. til bortkørsel af jord og behov for mere sand til fundament, for os har der ikke været uforudsete udgifter. Desuden er det et virkelig flot håndværk, murer arbejdet er beundringsværdigt og tømrer arbejdet også meget flot. Man kan se der er tænkt over detaljerne og mange steder er afslutninger, furer flot udført.
Efter overtagelse var der nogle ting som skulle rettes til og efter 2 mdr var alt udført.
Alt i alt en god oplevelse at bygge hus med Uldum Huse ved roret.
Anbefaling
Vi flyttede ind i vores nye Uldum Hus for ca. 3 måneder siden. Det er anden gang, vi bygger et Uldum Hus, og vi kan ubetinget anbefale andre at bygge hos Uldum Huse.
Vi fik rigtig god rådgivning og masser af inspiration. Begge huse blev langt bedre end vi havde fantasi til at forestille os. Vi har fået rigtig godt design og arkitektur og vi var meget imponerede over firmaets evne til at sammensætte vores ønsker til en helhed. Da vi skulle sælge det første hus var det et kæmpe plus at det var et Uldum Hus. Ejendomsmægleren fortalte at det er det generelt fordi der bliver lavet rigtig god kvalitet og design.
Alle aftaler blev begge gange overholdt, og de havde lavet realistiske budgetter til os, så der ikke var trælse overraskelser. Den eneste udfordring vi havde var at der desværre var kommet skrammer på tre vinduer. Uldum huse fik dem dog hurtigt udbedret.
Hilsen Kasper Holst Andersen
Uldumhuse har leveret et nærværende og…
Uldumhuse har leveret et nærværende og professionelt projektforløb tilbage i 2016, hvor vi fik opført vores villa hos dem.
I okt. 2019 fik vi lavet en tilstandsrapport på huset og rapporten viser ingen anmærkninger på huset.
Efter vores overbevisning skyldes dette resultat, i lige så stor en grad, at vi som bygherre er/var engageret, ærlige og har de nødvendige kompetencer til at formidle det resultat vi ønskede dengang.
Sammen med Jeanette Jørgensen og Co. fik vi den nødvendige sparring vi havde brug for. Blandt andet til at vælge detaljer vi ikke selv havde fantasi til at forstille os.
Generelt er det vores anbefaling at hyre en byggesagkyndig/projektleder, hvis man som bygherre ikke har "bygge" kompetencer og arbejder med byggeri til dagligt.
At være bygherre forpligter og det er IKKE for alle!
Vi har desværre haft en rigtig dårlig…
Vi har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Uldum huse. Jeg vil bestemt ikke anbefale dem!
1) UldumHuses forsikringsselskab NemForsikring, forhindre en smidig og hurtig udbedring af fejl!
Ingen er perfekte, og det gælder både bygherre og byggefirma.
Men når noget går skævt, er det vigtigt man har en god kommunikation, så fejlen kan blive rettet!
Vores nybyggede dejlige hus (2,5 år gammelt) brændte pga. en fejl i skorstenen!
Det burde være en smal sag at placere skylden, og få genopbygget huset!
Det var det desværre ikke!
Forsikringsselskaberne har nu arbejdet på at placere ansvarret i 4 mdr, Uldum Huses forsikringsselskab NemForsikring har trukket tiden og forsøger at slippe for ansvaret!
Læren på være, at når man skal vælge byggefirma, er det ikke nok at vælge et godt byggefirma, man skal også se på, hvem deres forsikringsselskab er, for ved efterfølgende problemer, kan det blive et rigtig besværligt forløb!
Fejl sker (altid), men det er meget besværligt, når NemForsikring bevidst forhindre at fejlen kan rettes så hurtigt som muligt!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.