Ukkepuk Meubels BV Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Paul dacht met ons mee. We hadden aanpassingen nodig aan een bedje. Het moest veilig zijn, praktisch en uiteraard kwalitatief. Praktische plan werd uitgewerkt en t werd een schitterend bedje! Niks k... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

het STERK bed gekocht voor mijn zoontje, hij is er super blij mee en de ouders ook! Helaas bij de levering (België) was er schade aan het bed (door de externe koerier), maar Ukkepuk heeft dit profes... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Möbelaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Bij Ukkepuk kindermeubels vind je de mooiste meubels voor baby & kind! Dutch design, degelijk en veilig!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nieuw bed voor onze peuter

Na een prettig bezoek in de showroom hebben we het bedje Sterk voor onze zoon van 2 jaar besteld. Het bedje is snel geleverd en de communicatie was heel fijn en snel. Er miste alleen een onderdeel om het bedje goed in elkaar te zetten. Na even contact was het missende onderdeel met de post verzonden. Dat duurde langer dan we hadden gehoopt maar wachten duurt lang als je zo enthousiast bent over iets nieuws. En op de post heb je geen invloed. Dus zeer tevreden onze zoon was ook helemaal trots en blij met zijn nieuwe bed. Slaapt er heerlijk in.

2 juli 2022

Tevreden

Het voelde wat vreemd om online een bed te bestellen, toch gaat dat bij Ukkepuk prima. Je krijgt een kwalitatief zeer goed bed. Wij hadden ervoor gekozen om het zelf op te bouwen, dan voel je dat je echt kwaliteit in handen hebt. Een prachtig bed. Enige tip is om de klant een berichtje te sturen over het proces met de verwachting van het leveren.

10 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooie producten en goede service

We hebben de Leuk hoogslaper gekocht. Een ontzettend mooi bed en heel stevig. We hebben hem eerst in de showroom bewonderd en onze dochter van 4 heeft kunnen beoordelen of ze het trappetje te eng vond. Gelukkig niet. Na twee maanden is het bed gekomen en ze heeft er vannacht prima ingeslapen.

29 maj 2021

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Heel graag gedaan en heel veel slaap en speel plezier met jullie Ukkepuk! Groet, Yvet Ukkepuk meubels

Geweldige service!

Wij hebben onlangs het mooie VROLIJK juniorbedje bij Ukkepuk meubels aangeschaft. Helaas ging er iets mis bij de levering, maar dit probleem werd uiterst professioneel opgelost, wat nogal wat voeten in de aarde had aangezien wij in Zweden wonen. Wij zijn erg blij met het bedje. Het is met veel liefde gemaakt en dat zie je!

16 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben hier een speelgoedkast…

Wij hebben hier een speelgoedkast gekocht. Het is een zeer degelijke stevige kast, was makkelijk in elkaar te zetten en ziet er ook nog eens mooi uit. Ook het contact met het bedrijf was zeer prettig. Een aanrader dus.

12 januari 2021

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Dank en ook voor de bestelling en enjoy je Ukkepuk!

Uitstekende ervaring met ukkepuk

Uitstekende ervaring met ukkepuk. Mooi vormgegeven kast van hoge kwaliteit tegen een goede prijs.

14 juni 2020

Beste Vincent, dank en geniet van onze Ukkepuk kast. Ukkepuk zomergroet

TOF Peuterbed besteld

TOF Peuterbed besteld, maar nog zelf te monteren. Montage haperde op een moment, maar dankzij het vriendelijk advies van Ukkepuk toch gelukt. Opmerkingen werden ter harte genomen en ons zoontje was in de wolken met zijn autobed!

28 maj 2020

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Hai Stephanie, blij dat jullie Ukkepuk ietsje later zo in de wolken is met ons Toffe bed!

heel tof STERK bed

Helaas bij de levering (België) was er schade aan het bed (door de externe koerier), maar Ukkepuk heeft dit professioneel aangepakt en een nieuw bed werd snel door hen geleverd. Het is een cliché, maar zo waar, die Nederlanders weten van aanpakken :) Prima service! Wanneer mijn dochtertje groot genoeg is, bestel ik ook voor haar een Ukkepuk bed :)
Succes nog met Ukkepuk, leuke designs!

27 mars 2020

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Dank voor je begrip en we zien jullie natuurlijk graag terug. Fijne zomer met jullie Ukkepuk en Ukkepuk bed.

Speelgoedkast

Heel blij met de speelgoedkast voor onze dochter! Netjes bezorgd en het in elkaar zetten was prima te doen.

3 mars 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige speelgoedkast met bureau…

Prachtige speelgoedkast met bureau (type STERK) besteld. Goede snelle persoonlijke service! Meubel is van solide hout, stevig, gemakkelijk in elkaar te zetten. Voldoet helemaal naar onze verwachtingen!

2 mars 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren is het mooie vrolijk juniorbed…

Gisteren is het mooie vrolijk juniorbed gekomen voor mijn zoontje. Het bed is ook gelijk netjes gemonteerd , wat erg fijn is. En nog uitgelegd als je het bed uit elkaar wilt halen, hoe je dat moet doen. En nog een kleine uitleg gehad over het matras. Wij zijn ontzettend blij met het mooie bed en mijn zoontje zal er heel veel plezier van hebben en mooie dromen in hebben.

13 december 2019

Svar från Ukkepuk Meubels BV

We hebben het graag gedaan! Dank voor de leuke review en op naar veel mooie dromen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De STERK speelgoedkast is een echte…

De STERK speelgoedkast is een echte aanrader, kwalitatief en mooi design. We kunnen er veel speelgoed in kwijt. De kast is goed zelf in elkaar te zetten en de service was helemaal goed!

11 december 2019

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Fijn te zien dat de Sterk speelgoedkast goed bevalt! Heel veel plezier ermee en ervan :)

Perfecte service

Perfecte service, fijne communicatie. Kwaliteit is top en alles ziet er zo mooi uit als op de afbeeldingen te zien is. Wij zijn super tevreden.

6 december 2019

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Hoi Ilse, Heel leuk te lezen dat wat we doen gewaardeerd wordt! Dankjewel voor de review en heel veel geluk en plezier met het juniorbed!

Uitstekend en duurzaam product

Uitstekend en duurzaam product. Volledig zelf ontwikkeld en Europees gebouwd. De service is hoog. Het bed wat ik kocht werd door het bedrijf zelf gebracht en in elkaar gezet. Ook het mee bestelde matrasje is van hoge kwaliteit.

6 december 2019

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Dank voor deze mooie review Sebastiaan! Heel veel plezier en goede nachtrust met je meubel!

In ons kleine Amsterdamse huis

In ons kleine Amsterdamse huis, zochten we een bed voor 2 kids waarvan 1 in ledikant. Paul bouwde een hoogslaper voor ons waar het ledikant onder of dwars onder kan. Perfect eindresultaat en belangrijkste, kids slapen er top in!

11 maj 2019

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Top om dit te lezen! Dit maakt ons blij :)

Dikke aanrader

Wij hebben het peuterbed TOF besteld bij Ukkepuk. Wij wilden de wielen van het bedje in een andere kleur en dat was geen enkel probleem. Ook zochten we advisering in de kleur van het bedje zelf en zijn heel vriendelijk en goed geholpen. Het bedje is heel netjes conform afspraken geleverd en gemonteerd en we kregen extra uitleg over het onderhoud en eventuele demontage ervan! Absolute aanrader voor iedereen die een eigentijds en uniek meubelstuk wil in de kinderkamer van zijn/haar Ukkepuk!

11 februari 2019

Svar från Ukkepuk Meubels BV

Cool!! We hebben graag geholpen en wensen je veel plezier van en met het bed Tof!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.