UCL Odense kan ikke og vil ikke / Anbefaling: søg et andet sted!
UCL som institution har desværre gjort en dyd ud af ikke at varetage sit ansvar overfor sine studerende.
Jeg burde have lyttet til advarslerne, jeg fik, inden påbegyndelsen af min uddannelse på UCL Odense, bl.a. at der ingen passende vejledning og støtte er, at undervisernes kompetencer er vildt svingende, og at UCL hellere vil beskytte sig selv end at tage ansvar for deres fejl og rette op på dem, som de burde.
Til trods for de enkelte rigtig gode æg i underviser- og administrationsstaben, er det desværre de rådne, der træder tydeligst frem, hvilket vidner om en kultur, der er bygget op ad maximale hensyn til økonomisk udbytte, ledergangs-goder og "good old oys"-mentalitet. Altså en mentalitet, hvor man som studerende retmæssigt kan klage på en ganske saglig og objektiv måde over adskillige problematikker i forvaltningen, undervisningen m.v., men hvor man til gengæld bliver mødt med en mur af ikke-lyttende og ikke-ansvarstagende stilhed, komplet ignorance eller ligefrem ubehagelige, tangerende truende og injurierende opkald fra ledelses-regi m.m.
UCL Odense er ikke interesserede i at hjælpe dig eller at yde den uddannelse, de lover. Det er falsk markedsføring, og det er rigtig skidt, at man som studerende bliver anset som værende til besvær og nem at træde ned og ud, når man anser sin uddannelse, kvaliteten af denne samt bare en vis opnåelse af, hvad er lovet, vigtig.
Der trænger til at blive taget hånd om, hvordan det foregår på institutionen. Det her har foregået i årevis, studerende har klaget igen og igen, men kommer ingen vegne. Ingen uddannelsesinstitution med respekt for sig selv, medarbejdere og sine studerende burde være tilfreds med den tilstand.
16 mars 2021
Omdöme utan inbjudan