UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Omdömen 18

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Företagsinformation

1. Universitet/högskola

Informationen kommer från olika externa källor

University College Lillebaelt is one of eight new regional organizations of different study sites in Denmark offering bachelor courses of all kinds in the southwest part of Denmark.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

UCl Vejle kan ikke anbefales hvis du…

UCl Vejle kan ikke anbefales hvis du skal læse til socialrådgiver. Virkelig dårlig ledelse.
Skulle du have brug for hjælp eller blive kritisk syg, er der nul at hente fra ledelsen. Det samme med syge børn. Det eneste svar ledelsen kan komme med, er man skal skrive den EKSTRA opgave for at må komme til eksamen.

Der vil jeg derimod sige, der er stor forskel på at pjække et helt semester, eller være syg og stadig møde op så godt som muligt.

Derfor FÅR SOCIALRÅDGIVEREN UDDANNELSEN 0 STJERNER.....

Tænk at vi skal uddannes til at arbejde med mennesker, men får nul hjælp mens man uddanner sig.

Skal du derimod starte på sygeplejersken får skolen 5 stjerner.

4 september 2025

Hej Christina

I socialrådgiveruddannelsens studieordning og i eksamensbekendtgørelser er der beskrevet niveau for fremmøde for at kunne deltage i prøverne.

Hvis man har været forhindret i fremmøde, så får man ganske rigtigt alligevel en mulighed for at gå til prøve ved at lave en ekstra opgave.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for en snak herom, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesledelsen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

skolen er kold brorz

1 augusti 2025

Hej

Tak for de fem stjerner. Dem er vi glade for 😁

Hilsen Nadia, UCL Kommunikation

Undervisningskvalitet

Muhammed virker meget uinteresseret i at være underviser. intet engagement. En skam for skolen er ellers god

21 januari 2024

Kære Jacob

Vi er kede af at læse, at du oplever manglende engagement.

Vi håber, at du har taget snakken med din underviser eller ledelsen på din uddannelse. Hvis ikke, vil vi opfordre dig til at prøve at gå den vej.

Du er også meget velkommen til at skrive til os på kommunikation@ucl.dk. Så kan vi hjælpe dig videre. Husk at skrive hvilken uddannelse og campus du går på.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er blevet mødt med dårlig ledelse…

Jeg er blevet mødt med dårlig ledelse og voksenmobning fra underviserne. Jeg har gentagne gange oplevet fejl i min undervisningsplan samt manglende orientering om ændringer i forhold til eksaminer, undervisningsplan og studieretning. Desuden er jeg blevet bedømt ud fra min personlighed snarere end mine faglige kompetencer.

Min studiekammerat har også oplevet at blive kaldt nedværdigende ord af flere undervise. Desuden har både medstuderende og undervisere rettet racistiske kommentarer og bemærkninger imod ham. Ledelsen har desværre ikke grebet ind. Det er åbenlyst, at der er en ubalanceret støtte til underviserne, når deres kommentarer, mails og bemærkninger kan føre til møder og bliver taget alvorligt. Og vi har gentagne gange henvendt os til studienævnet, ledelsen og rektoren. Desværre har vi måttet opgive at søge hjælp fra jer, da I intet gøre.
Vi ville bare gerne behandles ordentligt.

Formålet med vores anmeldelse er ikke at få et møde med jer, hvor I kommer med en officiel “undskyldning”, der ikke passer, men blot at få vores sandhed ud.

16 augusti 2023

Kære Morten og Mohammed

Vi er kede af at høre, at I har haft de oplevelser på jeres studie.

Vi har forhørt os om sagen hos ledelsen, men de har ikke umiddelbart kendskab til de episoder og den dialog, I beskriver. Det vanskeliggøres også af, at I ikke skriver, hvilken uddannelse det drejer sig om.

Selvom I skriver, at I ikke vil mødes omkring det, så kan vi kun opfordre til, at I alligevel tager fat i os, så vi kan hjælpe med at få udredt det hele.

I er derfor meget velkomne til at skrive til kommunikation@ucl.dk og i mailen må I gerne skrive, hvilken uddannelse I er fra, så vi kan hjælpe jer videre på bedste vis.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Undervisningen er gammedags og kedelig…

Undervisningen er gammedags og kedelig - ikke særligt socialt at gå der, hvis du ikke er heldig at få en god klasse

25 maj 2022

Kære Morten

Det er rigtig ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi kan ikke umiddelbart se, hvilket studie du er fra eller har gået på. Men vi håber, at du evt. har drøftet det med ledelsen på uddannelsen.

Har du brug for at finde kontaktoplysninger til uddannelsen, er du velkommen til at skrive til kommunikation@ucl.dk. Så kan vi hjælpe dig videre med kontakt.

Kæmpe fiasko

At UCL's administration stadig har et arbejde er mig et vidunder.

De glemte at oplyse mig om studiemail og nummer, glemte at sætte tid af til eksamen, og glemte at informere mig om problemer med mine afleverede eksamen. Alt i alt en fuldstændig håbløs institution, så for guds skyld søg ind på et andet erhvervsakademi hvis muligt

9 juli 2021

Top-Up admissions

very bad experience was not given a place to study even though was studying there for 2 years and applied for top-up where they accepted Spanish students who had 02 grades and students who had higher grades was not, the response was '' they had better qualifications''
Unfair.

7 juli 2021

Skole har elendige ledelse

Skole har elendige ledelse! De mener ikke at deres voksne studerende, kan tage ansvar for deres egne ryge vaner... Skole har et vagtværn i døren, og tjekker om de studerende må komme ind i bygningen. Skole er direkte totalitær!

16 juni 2021

Jeg går på UCL finansbachelor

Jeg går på UCL finansbachelor.

Studiet tager nogle valg, som er uforståelige og direkte ødelæggende for den studerende, men vil ikke gøre noget ved det!
Hvis du søger ind, så overvej måske et andet studie. Det går for langsomt i Odense!

5 april 2021

Kære Peter
Vi er kede af at høre om din oplevelse af dit studie. Vi vil rigtig gerne høre mere om, hvad det er du har oplevet. Du må derfor meget gerne kontakte uddannelsesleder Bo Stærke Jensen på bsje@ucl.dk, så I sammen kan snakke om de ting har frustreret dig. Mvh. Nadia, UCL Kommunikation.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

UCL Odense kan ikke og vil ikke / Anbefaling: søg et andet sted!

UCL som institution har desværre gjort en dyd ud af ikke at varetage sit ansvar overfor sine studerende.
Jeg burde have lyttet til advarslerne, jeg fik, inden påbegyndelsen af min uddannelse på UCL Odense, bl.a. at der ingen passende vejledning og støtte er, at undervisernes kompetencer er vildt svingende, og at UCL hellere vil beskytte sig selv end at tage ansvar for deres fejl og rette op på dem, som de burde.

Til trods for de enkelte rigtig gode æg i underviser- og administrationsstaben, er det desværre de rådne, der træder tydeligst frem, hvilket vidner om en kultur, der er bygget op ad maximale hensyn til økonomisk udbytte, ledergangs-goder og "good old oys"-mentalitet. Altså en mentalitet, hvor man som studerende retmæssigt kan klage på en ganske saglig og objektiv måde over adskillige problematikker i forvaltningen, undervisningen m.v., men hvor man til gengæld bliver mødt med en mur af ikke-lyttende og ikke-ansvarstagende stilhed, komplet ignorance eller ligefrem ubehagelige, tangerende truende og injurierende opkald fra ledelses-regi m.m.

UCL Odense er ikke interesserede i at hjælpe dig eller at yde den uddannelse, de lover. Det er falsk markedsføring, og det er rigtig skidt, at man som studerende bliver anset som værende til besvær og nem at træde ned og ud, når man anser sin uddannelse, kvaliteten af denne samt bare en vis opnåelse af, hvad er lovet, vigtig.

Der trænger til at blive taget hånd om, hvordan det foregår på institutionen. Det her har foregået i årevis, studerende har klaget igen og igen, men kommer ingen vegne. Ingen uddannelsesinstitution med respekt for sig selv, medarbejdere og sine studerende burde være tilfreds med den tilstand.

16 mars 2021

Kære J. Schmidt
Vi er rigtig kede af de oplevelser du har haft under din uddannelse hos os. Vi vil meget gerne snakke med dig om netop dine oplevelser, så vi kan blive klogere på hvad der er sket. Du må derfor meget gerne tage fat på vores kommunikations- og markedsføringschef Mette Christina Møller Andersen på mcma@ucl.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Hilsen Nadia, UCL Kommunikation.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg anmelder ikke folk at søge ind på…

Jeg anmelder ikke folk at søge ind på UCL.
Når man er studerende på UCL, skal man regne med at undervisningen ikke er særlig godt.
Lærerne er ikke god nok til at give feddback. Jeg har oplevet flere gange at få en god feedback, når man kommer til eksamen, så bliver med høvlet ned og at ens opgave er dårlig. Det giver ingen mening.
Derudover er der alt for mange forskellige underviser. Den ene underviser siger man skal gøre sådan og man så gør det, så siger en anden underviser det er forkert. Det er simpelhen for ringe.
Derudover handler uddannelserne kun om teori. Hvis du nævner ordet parksis, så er det lige før man dumper. Når man er i sine praktikker, snakker man næsten kun praksis. Hvis man nævner en teoretiker, så fatter medarbejder på praktikstedet ikke hvad man snakker om. Det hænger ikke sammen.
Jeg er glad for jeg endelig er færdig med den skole/uddannelse!

23 juni 2020

Kære Ida,
Tillykke med din uddannelse.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse med din uddannelse ikke har levet op til dine forventninger, og at du har oplevet hverdagen, som du har det. Vi håber, at du har givet dine oplevelser og meninger videre til uddannelsen, inden du blev færdig, så de kan evaluere og forbedre, hvor det måtte være nødvendigt. Hilsen Nadia, UCL Kommunikation.

NY SAG!

NY SAG! Så tager man tiden, og skriver en uddybende klage, om en person og man virkelig håber den bliver taget seriøst. Men nej! der bliver holdt en hånd om personen og man får et standardsvar som: "Den tager vi med til næste møde" eller " vi tager din henvendelse seriøst så vi vil tager det med på næste møde. Der sker jo ingenting ved UCL i Odense hvis man endelig klager, så bliver det ikke tage seriøst. UCL: Du skuffer særdeles meget, der er jo tydeligt hvorfor der er mange studerende som ikke giver at gennemføre et studie eller forsætte med en overbygning hos jer, når det er som om i holder hånden over de "underviser det er glat med". Jeg håber at i snart tager fat i det hvor problemet ligger og ikke bare ignorere det hele tiden.

13 mars 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig skole, og dårlig eksamener

Ingen hjælp i forhold til ens uddannelse. Og til sidste eksamen kan man ingen gang for en begrundelse for lærer og sensors vurdering. Jo det kan du enlig lidt godt. Men det lyder mere af "vi synes bare at du lå der". Frem for at sige noget af det her kunne du ikke svar på.
Jeg fik at vide at jeg ikke svarede præcist nok på et åbent spørgsmål "Som hvilke metoder kunne være relevant her." Jeg nævnte fire og begrundede hver hvorfor de var relevant og hvor man brugte dem. Jeg fik et andet spørgsmål derefter I vurdering for jeg så at vide jeg ikke du nævnt kun en metode. DET GIVER IKKE MENING. Og da jeg igen spurgte dem. Hvorfor lige en karakter lavere end min partners siger de du må klage. Dette illustrerere bare hele skolen at det er op til en selv at finde ud af alting selv.

24 januari 2020

NEUROTISK SERVICEBLINDE ADMINISTRATORER OG LEDERE

Her bliver man mødt med uhørt neurotisk lukkethed og hemmelighedskræmmeri hos en ledergruppe, som servicemæssigt og perspektivtmæssigt er totalt afstumpet.
Et simpelt spørgsmål om noget så offentligt tilgængeligt som juraen omkring erklæringer, betragtes som statshemmeligheder og cheferne går helt i baglås over en venlig forespørgsel om en henvisning eller håndsretning.
Der er absolut ingen sans for proportioner her, social indstilling eller hjælpsomhed her. Som studivejleder og merkantilunderviser kan jeg kun advare imod disse norm sabotører og bagstræberiske kollaboratører.

15 mars 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.