Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 90 recensioner, de flesta recensenterna var besvikna över sin totala upplevelse. Många konsumenter uttrycker stor frustration över den överdrivna och påträngande reklamen som avbryter program, även under betalda sändningar och liveevenemang som sport. De upplever att priserna är för höga för kanalpaket och streamingtjänster, och att de tvingas betala för innehåll som ändå innehåller mycket reklam eller kräver ytterligare köp. Vissa kunder är också missnöjda med kanalens programutbud, som de beskriver som ointressant, repetitivt eller med en upplevd politisk slagsida. Dessutom nämner en del att flexibiliteten att titta på program saknas, och att det förekommer problem med sändningar som saknar text eller har en svårhanterlig tablå.

Ämnen som oftast nämns

Marketing

Recensenter uttrycker stor frustration över den omfattande mängden reklam, där många upplever att de... Se mer

Social media

Recensenter uttrycker missnöje med sociala medier, där vissa anser att kanalen har blivit en megafon för... Se mer

Product

Kunder noterar konsekvent negativa upplevelser med produkten, särskilt gällande programutbudet och... Se mer

Price

Kunder uttrycker genomgående missnöje med priserna, och många anser att de är "helt galna" och för dyra.... Se mer

Website

Konsumenter uttrycker stor missnöje med webbplatsen, främst på grund av den överdrivna mängden reklam som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Det finns tyvärr inte minus,men jag ska förklara alla som är klara med er lurande reklam som ni vill att era tittare ska köpa betalkanalen. Hela tiden kör ni repriser hur många ska tittarna betala... Se mer

TV4 gör allt för att man ska tvingas se oändligt långa reklaminslag. Funktioner att kunna spola framåt och pausa har manipulerats så att man inte ska kunna styra sitt tittande själv. Jag tittar ogärna... Se mer

Snikeheten tar överhand. Jag har betalt för att se Tv4. Lik förbannat styckar dom sönder sammanhållna program med reklamavbrott så man tappar helheten. Värst var i går med os avslutningen. Förutom... Se mer

Nu under VinterOS har ni verkligen visat vilken urkass kanal ni är.Ni är så #’#* dåliga. att ni inte borde få ha några sportsändningar att göra i överhuvudtaget. Så sjukt störande att ni lägger in... Se mer

1. Nyhetstjänst
  2. TV-kanal

Informationen kommer från olika externa källor

På tv4.se kan du se exklusiva klipp, chatta, diskutera och se det du har missat. Läs det senaste om programmen och vad som pågår bakom kulisserna.

1,2

Alla omdömen

95 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ofta gamla nyheter

Ofta gamla nyheter, som redan sagts dagen före! Är det nyhetstorka?
Men bra väderrapporter av kunnig meteorolog!
Kul med sjungande hästen som gör reklam för travet!
Även MYCKET upprepande av reklamen, har sett dem till stor leda!

24 januari 2025

TV4s förfall!

TV4s förfall!
Vem orkar/vill se på nyheter hela dagen ?
Alla fina roliga program är borta !
Sorgligt att tv4 har blivit så dåligt! I världsläget idag behöver vi lite glädje inte se hemsk heter hela dagen! Tyvärr kommer jag sluta se på tv4.

18 januari 2025

Det är ett evinnerligt användande av…

Det är ett evinnerligt användande av ”liksom” hela tiden av flera programledare samt även många av gästerna.
Lyssnar de aldrig på sig själva någon gång?
Blir ofta irriterad på att alla tjattrar i mun på varandra, alla pratar på en gång så man hör inte vad någon säger.
Just TV4 har flera programledare som hela tiden säger ”tack snälla” i nästan alla inslag samt även till sina medarbetare. Tilde och Jenny S är värst. SLUTA!!!!!
Det blir inte trovärdigt.

18 januari 2025

Nyhetsdagen

TV4 nyhetsdagen är alldeles för lång och tjatig. Alla har inte möjlighet att titta på tv4 play eller tv7och har ingen möjlighet att fortsätta följa Hem till gården eller En plats i solen eller en del program som sänds i repris på dagen, då de ibland gått sent på kvällen. Min gamla mamma bor på äldreboende där man inte har wifi/fiber och drabbas av detta. Väldigt enahanda med nyheter hela dagen.

13 januari 2025

lite jobbigt med samma nyheter hela…

lite jobbigt med samma nyheter hela dagen och vart tog en platts i solen vägen och grand design , man vill ju ha lite variation på utbudet . programledarna har fått större platts, kul för dom men tjatit för oss .

9 januari 2025

Efter att ha blivit matad med trailers…

Efter att ha blivit matad med trailers ang den nya thrillern Vargasommar så ser man förväntansfullt fram mot att ta del av serien.Men så besviken man blir då man aldrig ostört får se programmet i sin helhet utan dessa ideliga urtöntiga reklaminslag som förstör upplevelsenav programmet.
För övrigt förstår jag inte varför man gång på gång sänder repriser på t ex Bytt är bytt där samma program sänts flera gånger
eller Fångarna på fortet som vi ju sett tidigare

8 januari 2025

Tycker det är förlångt

Tycker det är förlångt , räcker med 06.00-10.00.
Det blir så tjatigt med nyheter hela dagarna.
Undrar också varför man ej kan få programmen textade längre.

7 januari 2025

Storsatsning?

Värdelöst att sända nyheter som går i loop hela dagen! Varför inte sända ett par gånger extra utöver de som redan fanns istället? Sämsta storsatsningen någonsin!

8 januari 2025

Bättre förr...

Tyckte bättre om tv4 nyheterna när det sändes mellan 06-10. Efter det började tv4 sända mellan 06-12, ganska okej. Nu har tv4 helt spårat ur. Samma nyheter hela dagen ämnen som upprepar sig hela tiden. Så tråkigt.

7 januari 2025

Är trött på alla inslag om cancer och…

Är trött på alla inslag om cancer och andra sjukdomar. Tråkigt att människor är sjuka men att sända det nästan dagligen, även under ledigheter är inte OK. Mailade till tv 4 men fick aldrig något svar.

6 januari 2025

Tv4 blir sämre Svt bättre

Tv4 har blir sämre medans Svt har blivit bättre och mer variationsrik.

Nu när Tv4 börjar sända nyheter hela dagen av, med och för varandra. Tanken är nog att alla ska köpa tv4 play. Men troligtvis och förhoppningsvis kommer effekten bli det motsatta.
Själv har jag varit trogen tv4 tittare, men nu finns det ju inga serier att följa eller filmer att se, om man inte betalar extra och köper tv4 play för program som inte är särskilt prisvärda. Mycket gammalt skåpmat man betalar för.

Ang. Nyheter hela dagen där flera programledare tävlar om uppmärksamhet För vem gör man dessa program?
Tycker att det är nog med sånt iEfter fem.
Tittarna får nog sitt lystmäte med morgon tv och efter fem. Alltför många program med samma koncept.
Jag upplever att tv4 har blivit en lekstuga för programledarna där man upprepar samma sak dagen till ända...
För det är troligen inte många i stugorna som orkar lyssna samma tjat från morgon till kväll.
Jag kommer definitivt kolla på andra appar och kanaler.

4 januari 2025

Ordet "minutrarna" är fel!

Jag gillar Nyhetsmorgon, som har ett mera varierat innehåll än Morgonstudion i SVT, där det mest blir mycket upprepningar.

Men pisk skall de ha för att använda ordet "minutrarna" i sportsammanhang. Det heter minuterna och ingenting annat. Att sprida fel böjning av ordet "minut" är inte bra i en nyhetskanal som många ser på.

Som lite extra pisk är jag en norrman som påpekar detta. Jag har visserligen bott i Sverige i 34 år, men ändå. Journalister och nyhetsuppläsare borde lärt sig detta i skolan tycker man...
Hälsning ChristianP.

3 januari 2025

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis