Fantastisk service Købte før jul en lækker bluse, som først blev taget i brug i weekenden, desværre viste det sig at der var en lille fejl på den. Men det løste den søde pige i butikken på en me... Se mer
Det här tycker kunderna
Fantastisk søde piger, fantastisk god service og fantastisk lækre varer og gode tilbud.. Jeg kan ikke anbefale denne butik og webshop nok. De fortjener al ros i verden. Jeg elsker at handle her - og j... Se mer
Fantastisk både butik og webshop, med stort udvalg af lækre varer til super gode priser! (noget bedre end Århus midtby) :-) På blot 2 dage lå mine varer klar til afhentning med gratis click & colle... Se mer
Jeg har bestilt tøj to gange ved trendhouse og hver gang blev min ordre bearbejdet 5 minutter efter bestilling. Det er den hurtigste ordrebehandling jeg nogensinde har oplevet! Dertil kom det i fo... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos trend-house.dk har vi et stort udvalg af tøj til kvinder og accessories. Vi forhandler desuden specialiteter fra blandt andet Nicolas Vahé samt Johan Bülow og har et udvalg af produkter til boligen i form af eksempelvis lyd. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice til vores kunder, så de føler sig trygge ved at handle hos os. Blandt vores mærker kan nævnes: Meraki, mbyM, PIECES, minimum, VILA, Johan Bülow, House Doctor, Global Funk, Kreafunk og mange flere.
Kontaktuppgifter
Bredgade 62, 6900, Skjern, Danmark
- info@trend-house.dk
- www.trend-house.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bestilte bluse i webshoppen efter…
Bestilte bluse i webshoppen efter butikkens anvisning, da denne ikke længere fysisk var i butikken.
Dagen efter modtog jeg besked om at varen heller ikke var i webshoppen, til trods for at jeg jo nu havde bestilt og betalt med mobilepay.
Bestilte derefter på dag 2 anden bluse fra samme firma og betalte igen m MobilePay.
Blev derefter IGEN kontaktet, at varen ikke fandtes.
Hvorfor har I dog ikke lagerstyring på jeres webshop?
Nu beder I mig så anbefale jer....

Svar från Trend House
Hurtig levering og fine varer
Hurtig levering og fine varer. Bestilte sko hvor der så fint stod at de var lidt store i størrelsen - og blev anbefalet at bestille et nr mindre, det gjorde jeg og de sidder perfekt. God service. Og en lille bemærkning i pakken jeg modtog hvilket os var super fint, tak.

Virkelig dårlig erfaring
Virkelig dårlig erfaring med trendhouse, det er sket hele to gange .!!! Lang leverings tid, trækker pengene med det samme, og efterfølgende intet hører. Den første pakke mangler en kjole , og den anden pakke intet modtaget og når man kontakter dem er den røget over i andet depot åbenbart selvom de har trukket pengene med d samme . Hele to gange har de sagt det samme, at d var en fejl at trække penge fra min konto med d samme. Ingen tillid, og ikke et sted jeg vil handle igen

Svar från Trend House
Hurtig levering af varerne og ser ud…
Hurtig levering af varerne og ser ud til at være god kalitet :)

Trendhouse Søndervig
Trendhouse Søndervig har bare de sødeste piger ansat - altid smilede og service er i top

Lang leveringstid
Bestilte 1/11 og i dag d. 8/11 har jeg stadig ingen pakke men pengene er trukket. Men godt udvalg af tøj..

Svar från Trend House
Hos Trendhouse er kundeservicen i top…
Hos Trendhouse er kundeservicen i top og det er mit favorit sted online at shoppe! Jeg glæder mig til at besøge butikken i Skjern en dag 🙏🏻

Svar från Trend House
Hurtigt og nem bestilling og levering
Hurtigt og nem bestilling og levering, meget tilfreds

Svar från Trend House
Det fedeste og lækreste tøj
Det fedeste og lækreste tøj. Der er bare alt og super hurtig levering, det er jo fantastisk altså.. Jeg shopper helt klart igen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.