Måtte sige farvel til min elskede kat efter afsløringen af en kæmpe blæresten via røngten. Jeg havde ikke forventet ikke at få hende med hjem igen. Tusind tak til Emilie, der gjorde hele situatione... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig dårlig kommunikation og information. Bad om vaccination men der blev lavet sundheds tjek. Ingen info om, at det gjorde de altid. Først ved betaling blev jeg gjort opmærksom... Se mer
Företaget har svarat
Min corgi Stella har altid været tilknyttet trehøje. Har igennem de sidste fire måneder været til flere undersøgelser for at finde hvad der var galt med hende. Har altid fået en omhyggelig behandlin... Se mer
Jeg vil gerne give Trehøje Dyrlæger (og specielt dyrlæge Stella) 5 kæmpe store stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Forleden aftes 22-tiden kom min kæreste og jeg kørende forbi en kat, som var blevet kørt ned og eft... Se mer
Tid til dig og dine dyr
Bredgade 54, 7480, Vildbjerg, Danmark
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg havde ikke forventet ikke at få hende med hjem igen.
Tusind tak til Emilie, der gjorde hele situationen forståelig, og hendes tydelige omsorg for både min kat og jeg, det gjorde det hele lidt nemmere.
Britta skal også have et stort tak for hendes forståelse og omsorg i en svær situation.

Svar från Trehøje Dyrlæger
Vores hund har dyrlægeangst. Fantastisk at se og opleve, hvordan dyrlæge Emilie har tacklet det, og efterhånden er ved at have vundet hans tillid.
Ringede til jer for at få hjælp.til at give et meget sygt marsvin fred .forklarede at jeg ikke havde pengene lige nu men ville kunne betale til den første .
Blev stukket en fed løgn om at i ikke havde nogle tider og ej heller nogle akut tider. Og er dermed blevet lidt i stikken med et meget sygt marsvin der ikke kan få fred.
I kunne have sagt sandheden i stedet for at lyve om i ikke havde nogle tider.
Profit frem for dyrets ve og vel.
Skam jer !
Ingen info om, at det gjorde de altid.
Først ved betaling blev jeg gjort opmærksom det .
Tårnhøje priser ,hvor intet undlades.
Bla kan nævnes : plast ske til urin opsamling :28 kr
112 mll klor hexodin 147 kr
Vaccination 560 , derudover kommer medicinen
1100 kr at betale.
Test for blærebetændelse ;
Bla. stick af urin : 115 kr
For at give svar tilbage : 230 kr.
At betale ; 1700 kr
Samlagt 2900 kr for 12 ugers vaccination af hvalp samt test for blærebetændelse
Hentet priser fra andre dyrlæger. De ligger alle ca 1000 kr under.
Kommer der aldrig mere .

Svar från Trehøje Dyrlæger
I går stod jeg i den tragiske situation at min hunhund var blevet kørt ned, vi ringede og spurgte om vi akut måtte komme (jeg har (havde i fremtiden!!!) dyrelæge hos dem, men de “kunne” DESVÆRRE ikke hjælpe og ville sende os til Herning, skal siges vi bor i Holstebro, jeg stod med min lille chihuahua tæve som for øjnene af mig tog sine sidste åndedrag mens Trehøje dyrelæge intet “kunne” gøre! Min tæve døde kort efter og min familie skal nu leve uden vores lille pige, hun var 7 år gammel, fejlede ikke det mindste, og til tak for jer i inkompetente dyrelæger hos Trehøje er vi et familiemedlem mindre i vores hjem! I er fuldstændigt uduelige i nødstilfælde og i burde ikke have en klinik i Holstebro!!

Svar från Trehøje Dyrlæger
Vi har som familie haft en fantastisk oplevelse efter vores Golden retriever havde fået hotspot og vi akut skulle bruge en tid da vi var i sommerhus, vi kommer derind for fantastisk behandling og god service. Det gode var så at dagen efter ringer de for at høre hvordan det går med hunden og om der var noget andet der skulle gøres
Stor ros til personalet og han er igen i god form

Svar från Trehøje Dyrlæger
Jeg fik min hund aflivet i hjemmet. Blev bedt om at forudbetale 3400 kr., inden dyrlægen kom, og det var uden kremering. Dyrlægen ville ikke tage min døde hund med, så jeg stod med en død hund, jeg selv skulle køre til den nærmeste dyrlæge for at få sendt til kremering. Synes det var en meget kedelig oplevelse, men jeg brugte dem også kun, fordi min sædvanlige dyrlæge ikke kunne køre ud, og min hund led meget, så en aflivning var nødvendig.
Det var en meget dyr og kedelig oplevelse, og de kan absolut ikke anbefales!
Min kat var væltet med sit kradsetræ over sig. Vi fik en tid hos trehøje dyrlæger. Jeg kom ind og hun var klar til os med det samme. Vi snakkede lidt mens katten fik lov at snuse rundt. Bagefter tjekkede dyrlægen den stakkels pote der var noget forslået efter styrtet. Vi fik noget antibiotika og smertestillende med hjem og skal tjekkes igen om 4 dage. Rigtig godt sted at komme og søde personaler. Kan kun anbefales at have sine dyr der! :-).
Jeg blev straks vist ind på klinikken, hvor vedkommende presenterede sig som "dyrlæge" og var nyansat og derfor ikke havde fået "uniformen" på. Det var tilsyneladende en vigtig detalje.
Hunden skulle have fjernet en flækket tånegl på den ene forpote.
Derefter fik jeg oplyst om alle de ting der kunne ske fremadrettet. Der skulle tilsyneladende skabes en form for frygt.
Et pænt forarbejde for efterfølgende at udskive en faktura.
Jeg kunne ikke få en fast pris, men efter alt at dømme ville behandlingen ligge omkring 3000,-kr. Plus/minus
Jeg følte, at den pågældende "dyrlæge" måtte være provisions lønnet.
Jeg meddelte, at jeg ikke ville betale prisen, selvom jeg ikke kunne få den nøjagtige beløb oplyst.
Jeg forlod butikken, men blev kaldt tilbage, da jeg skulle betale for en "konsultation".
Jeg havde intet fået, udover et meget uprofesionel møde.
Den pågældende "dyrlæge" havde travt med at fortælle receptionisten, hvad der skulle stå på fakturaen, da jeg vendte tilbage til skranken. "Dyrlægen" havde travlt med at komme væk uden øjenkontakt.
Jeg udtrykte naturligvis min utilfredshed med fakturaen overfor den kontoransatte, men hun kunne intet gøre.
Pris: 595,-kr incl. materialer og miljø.
Jeg oplevere at kommunikationen ofte er konfliktoptrappende. Jeg har været tilfreds med Trehøje i flere år. specielt for 5-6 år tilbage. Jeg ringede til lederen i Vildbjerg for at fortælle min oplevelse i mandags. Lederen var tydeligvis informeret på forhånd om episoden, inden jeg efter forgæves forsøg for fat i lederen. Du har misforstået dyre lægen i Holstebro siger lederen. Det var kommentaren: jeg spurgte om hun ikke ville høre min version, hvortil lederen svarede, det har jeg lige gjort. Det var på ingen måde aktiv lyttende eller i nærheden af anerkendende kommunikation. Ledere fremstod fast på at støtte sin kollega, og ikke interesseret i en grædende kundes version. Til sidst i samtalen insinuerede lederen, at samarbejdet ophører her? Jeg har haft mange gode oplevelser i Trehøje, hvor jeg ville have givet 5 stjerner .Men arrogant og småfornærmet dyre læge der retorisk taler grænseoverskridende, og i en grad bestemmende over, hvad der er rigtigt og forkert, er ikke tiltalende. Konflikten basere sig på uenighed hos de forskellige dyre læger i Trehøje vurdere jeg som kunde. Ved konsultation forslår en dyrelæge en behandling, mens en siger, at alt er godt og naturligt. Nummer tre siger, Spild af penge, hvis din hund ellers trives. Den pågældende Dyre læge fremstod direkte aggressiv i sin kommunikation efter, at jeg forbeholdte mig retten til, at sige hvad to af hendes kollegaer, og jeg havde talt om. Jeg har købt alle mine produkter, Øre rens, Alle vaccinationer, klo klip, tørkost, vådkost, godbidder, abonnement til behandlinger m.m. hos Trehøje. Alle behandlinger er fortaget hos Trehøje. Jeg er ked af det, vred og skuffet på min hunds vegne. Den tand udtrækning og hjertelyds anbefaling får Trehøje dyre læger aldrig. Jeg savner den gamle tid i Trehøje, hvor man følte sig hørt, og fik ros for sin omsorg/pleje for sin hund, og ikke skulle forlade klinikken i tårer og magtesløshed.
Kan ikke passe man skal opkreves 738 kr for et sundhedstjek og en vejning og så kommer man ned 4 dage efter med en klo der er brækket og så skal han have præcis samme tjek og vejning til 738 og så vedsiden af behandling for kloen det er dårlig service men en nem måde at tjene penge på
Hold jer langt væk fra Træhøje!!!
Værre dyreklinik skal man godt nok lede længe efter..
Dyrelægerne er inkompetente, og virker trætte af deres arbejde, føler mig overhovedet ikke tryg i deres hænder.
Her kommer 1 eksempel af mange.
Min hund havde svamp i ørerne, så de giver hende noget medicin mod svamp, og så får jeg en tid til kontrol 14 dage senere, og da jeg så møder op til kontrollen med min hund, bliver jeg mødt med en dårlig attitude, og får ad vide at medicinen først rigtig virker efter 30 dage? Hun bruger 3 minutter på at kigge på min hund, og for så af vide jeg skal have en ny kontrol tid om 14 dage igen, da hun ikke kan se om medicinen har virket
Hvorfor får jeg besked på at komme med min hund efter 14 dage, når medicinen først rigtig virker efter 30 dage?
For mig at se, er det kun fordi de er ude på at tjene så mange penge som muligt
Så betalte næsten 300 for ingenting. Hun kigget hende overhovedet ikke ordentligt efter!
Dyrlægen havde mere travlt med at kommentere at min hun havde svært ved at trække vejret på grund af hun er fladnæset.
Har hørt fra så mange her i Holstebro med kæledyr, at de har fået så dårlig behandling af dem.
Fik aflyst min næste kontroltid, og har fundet en god dylæge, som ved hvad de laver og er professionelle... Og MEGET billigere.
Hold jer langt væk med jeres kæledyr hvis i holder af dem,nu er det anden gang jeg har oplevet dårlig vejledning og behandling,,denne gang med en døv hund som følge af deres fejlbehandling.
Hunden er 7 år og får konstateret svamp i øre og poter vi får udleveret Surolan Vet til brug i øre og poter bivirkning høreskade/døvhed hos ældre hunde som man kan læse alle steder på nettet,men det bliver ikke oplyst men det gjorde regningen på 1100kr for 15 minutters arbejde,kommer der aldrig mere,som i aldrig mere klamphuggere
Min corgi Stella har altid været tilknyttet trehøje.
Har altid fået en omhyggelig behandling, dyrlægen har fulgt Stella tæt med flere opkald til mig for at høre hvordan det går 👍
Har været kunde ved Trehøje dyrelæge i over 5 år - men efter vi blev tilknyttet en ny dyrelæge Louise (vi havde tidligere Stella som desværre stoppede), er der ikke kommet andet en mistillid.
Vi har en hund med kronisk øreproblemer, som der heldigvis fandtes medicin til, som kunne holde det i skak. Vi fik fortalt af Trehøje, at han er resistent over for alt andet, og kun den medicin kunne hjælpe ham. Men for lidt over et år siden, røg det medicin på rest ordre.
Vores hun begyndte derfor at få det slemt, men vi gik jo og håbede og ventede da beskeden var "vi regner snart med at få det igen"... Det endte med at blive kritisk, og vi frygtede at hvis vi endte med at aflive, kunne de ringe 2 dage efter og sige "Så er medicinen her", hvilket ville være frygteligt
Men da han havde det frygteligt, tog vi afsted til Trehøje ved Louise, i håb om han kunne få et eller andet for at stille smerterne. Her fik jeg besked om at, at det ikke var i orden, jeg burde have aflivet og at jeg var dårlig dyreejer - efter at have fulgt DERES vejledning, og snakket med dem nærmest hver uge, hvor jeg fortalte hvordan han havde det, og for at spørger om medicin.
Her får jeg så beskeden, at der er noget andet medicin han ikke er helt resistent overfor, og vi får så det med. Det er ikke lige så godt, men det gør at han har et normalt liv.
Nu er der gået 11 måneder, og vi skal forny medicinen, men vi får beskeden at de ikke vil udskrive - de VIL se ham. Det undre mig, da det ikke har været et problem før, og loven forbyder dem ikke at udskrive hans medicin, som han har brug for til hans kroniske lidelse.
Jeg spørger hvorfor, hvortil svaret er, at Louise ikke stoler på os som dyreejer... Hertil insistere jeg, og fortæller vi jo lyttede til deres anvisning:
- "Medicinen kommer snart
- "Han er resistent overfor alt andet
Og vi blev jo holdt hen, og derfor ikke ville aflive en ellers stærk hund.
Hun ville have vi skulle betale for en konsultation, og vi skulle komme 2-3 gange hvert år (hvor vi så ville få den samme medicin, og de samme råd). Efter hun så os sidst, stolede hun ikke på os...
Det virker utrolig at man skal svines til for at følge DERES vejledning, og efterfølgende skældes ud og kaldes dårlig dyreejer, når de så ikke engang vil give ham hans medicin - men sjovt nok liiiige have en ekstra konsultation.
Vi skifter nu dyrelæge
Vi skal ikke være et sted, der opfører sig på den måde - det virker ikke til de gør det for dyrets bedste, men derimod deres egen penge-kontos bedste!
Jeg har nu været hos Trehøje Dyrlæger i lidt over et år, og jeg har kun fået god behandling.
Min ene kat fik problemer med urinvejene, og jeg fik bare en rigtig god behandling, og jeg kunne mærke, at de ville min kat det bedste.
Personalet er virkelig søde, og de er rigtig gode til at komme med råd og ideer, når man stiller et spørgsmål.
Generelt har jeg kun haft gode oplevelser!
Først savner en dyrlæge med en god solid bagrund, har siden Stella stoppede kun mødt ny uddannet dyrlæger. Det kan i selv også nogle gange være ok. Vi har været tilknyttet dyrlægerne siden vores hund var 1/2 år, og han er i dag 9 år. Men efter at Stella stoppede har jeg ikke været tryg ved at komme i klinikken i Holstebro. Min hund er i dag 9 år gammel og har siden han var 4 år haft gift i hele ryggen + forbenene. Det var Laila som også er tidligere ansat hos trehøje som fandt ud af hvad der var galt med ham.
Men tror det er på tide at finde andre muligheder end trehøje...
1. Deres priser på konsultation er bare steget helt vildt.
2. At man skal betale recept gebyr, hver eneste gang man skal have noget medicin til sin hund, og det er for dårligt, når man som jeg har en hund med gigt og allergi, og derfor skal hente medicin ofte.
3. Og så fuld pris på enten konsultation eller et 10 turs kort til negle klip på 1000,. bare for at få klippet 1-2 ulveklo/ulvekløer. De andre negle skal ikke klippes. Det er dårlig kundeservice hvis i spørger mig.
Trehøje dyrlæger jeres service skal i virkelig arbejde på, og det kan jeg sige fra flere af jeres kunder.
Jeg har været kunde hos Trehøje Dyrlæger i de snart 5 år jeg har haft min hund. Vi har altid haft Stella som dyrlæge og hun er fantastisk til dyr.
Min hund er født med en navlebrok, som d 18/12 2019 pludselig bliver meget hævet. Til forundersøgelsen siger dyrlægen (Stella er der desværre ikke mere),at det er et meget lille indgreb, hvilket Stella også før har forklaret hvis jeg valgte at få den fjernet. Hun havde givet mig en pris på sterilisation og fjernelse af brok på 5600 kr for knap et år siden.
Stor er min undren da jeg bliver præsenteret for en faktura på 7300 kr da jeg henter hunden. Jeg gør opmærksom på at der må være en fejl, bla er der et beløb på 3500 kr hvor der kun står navlebrok. Den beder jeg om at får udspecificeret hvad betyder, men det kan pigerne i skranken ikke forklare. Jeg beder dem finde ud af det til næste dag. Det er kontant betaling, og jeg har ikke så mange penge med, så bliver nødt til at køre derover næste dag. Der er ingen der har kigget på fakturaen, og pigerne lover at hvis jeg betaler, og det viser sig at der er en fejl vil jeg selvfølgelig få mine penge tilbage. Det er nemlig Birgit Olesen som ejer klinikken der skal se på fakturaen, og de vil bede hende ringe til mig.
Der sker intet, jeg rykker flere gange, og endelig ringer hun tilbage.
Efter en halv time hvor hun har alle mulige ideer til hvorfor regningen er så høj, siger hun pludselig at hun vil undersøge det og vende tilbage. Hun vender tilbage efter 5 min og beklager meget at der er en fejl på 2193,75 kr. "Så skal jeg jo bare have de penge overført til min konto" siger jeg. "Nej, det skal du ikke regne med du får" siger hun så, "du kan få 1200 kr, resten beholder jeg. Jeg vil have noget for at det var en meget vanskelig operation" siger hun.
Kære Birgit Olesen, sagen er nu meldt til Erhvervsstyrelsen for du har stjålet mine penge.
Var inde med min hund, havde ringet for at få en pris inden og det var ca 550 kr for en konsultation.
Meget dyrt, men sådan er det.
Får hunden tjekket, hun kigger igennem et mikroskop, tager billeder osv, hele tiden siger jeg at jeg ikke har råd og siger jeg tager det billigste medicin.
Hun siger INTET om at hun tager 210 kr for at kigge i et mikroskop, 38 kr andet materiale OG 52.5 kr for at udskrive en recept på noget som jeg fortæller ikke virker på hunden..
Og det er UDEN moms!!
Man kan da ikke tage penge uden at fortælle det og lægge moms oven i de priser man får betalt??
Syntes det er bondefangeri.
Er bilen på værksted til service, begynder de heller ikke lave bilen, uden at give kunderne pris og det er altid inkl moms..
Savner Agerfeldt dyreklinik😟
Ang Holstebro klinikken
Har været der mange gange også med andres hunde.
(Føler hvergang det er en andenrangs klinik, hvor dyrlægerne er trætte af at skulle være. Mangler flere imødekomme smil og hej når man kommer ind af døren og gnist ved konsultationen.)
Her er mine uheldige situationer
1. gang. Var jeg med for en anden hund og det samme sket 2 gang med forskelle dyrlæger. Der var ikke forståelse og tålmodighed, da folk ikke lige forstod (pga. Sprog, gebrokkent dansk) længere historie.
Måske. godt jeg var med.
2. gang der var noget. Min hund havde hotspot og jeg var urolig. Dyrlægen komme lige til den tid vi skulle ind, men klinikken skulle lige åbnes først. Dyrlægen åbner, men henter os ikke, skulle gætte os til hvornår vi kunne gå ind. Under konsultationen skal dyrlæge ud og hent nogle ting. Her er dyrlægen helt panisk over om hunden flygter ud af døren. Havde en anden person med og vi havde helt styr over hunden. Men det læser dyrlægen ikke.
3. gang. Skulle købe loppe middel på recept. Hende jeg handler med siger en pris jeg ikke kan forstå og jeg siger det er dyre en sidst. Så siger hun det er pga. recept gebyr. Og så sagde hun ikke så meget mere. Før jeg siger "så må jeg kontakt hende jeg har fået recept af." Så kommer et meget høj, belærende og SURT svar. " Det hjælper ikke at ringe til stella ( hun hedder ikke stella hende der udskreve recepten🤔) hun siger videre "og det er lovpligtigt. Jeg er altså dyrlæge ".
"Og jeg sagde hvorfor skal du tale til mig på den måde." Men her efter gik jeg.
Og hvis hun nu havde været serviceminded. Havde hun spurgt mere ind til hvad min utilfredshed var. Så kunne hun finde ud af jeg havde troede det var for en pakke og jeg skulle have to (tror jeg, har ikke tjekket om det var mig der tog fejl.)
Synes desværre der er mange af de historier der ude. Men det er jo ikke mine at fortælle.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.