Torque Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

1. Företagstjänster

Informationen kommer från olika externa källor

Torque are award winning, end-to-end supply chain specialists. For over 25 years, our customers have enjoyed service that provides expertise along every step of the chain and bespoke solutions at scale. Experts in efulfilment and retail operations, con...

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

one of the worse company i have had the…

one of the worse company i have had the privilage to deal with if you read this dont bother trying to work out how much you owe me for the back springs for my f150 just send me the springs ill place them on my front room wall as i spent £1800 on the kit and only got front kit this has been going on from january id get more information talking to a corps

17 juni 2025

Ik heb besteld een 'Steering Wheel'…

Ik heb besteld een 'Steering Wheel' besteld. Maar ik kreeg 'stalen frame' ipv een 'kunststof frame' die ik niet besteld had.
Ik stuurde de Steering Wheel retour.
Maar ik hoorde niets, 3 maal toe en 2x invulformulier.
Net van dit alles.
Ik belde maar ik kreeg een Voice Mail en ik WhatApp te en ik kreeg een mailadres via de mail, die had ik al gestuurd.
Ik wilde de bestelling die ik gedaan had, maar ik kreeg niets.
Dank je wel 'Torque Alliance' ik heb betaald €63,- + aangetekend post.
‘Koop nooit wat bij ‘Torque Aliance’ of bij ‘Evlution’. ‘
Dank je wel.
John Engelen

28 november 2024

seller not honouring the warranty

I bought a toaster from them in ebay, and it failed 8 months ago. I've tried to contact them so they can honour the warranty, but never got an answer. I won't be buying any product they sell ever again.

23 augusti 2018