Een vloer gekocht bij topvloeren Waalwijk. Hij ligt nu ruim een jaar en het is om te huilen zo lelijk het is , verschillende planken van een doffe kleur en blinkende, het ziet er niet uit .
Det här tycker kunderna
Onze vloer gekocht bij Topvloeren Binckhorst / Den Haag. Probeer maar eens een vloer te kopen in de lock down periode. Uitstekend geholpen, enkele proef stalen meegenomen en zo tot een keuze kunnen... Se mer
Vloer gekocht in Barendrecht bij John. Aardige behulpzame man. Goede afspraken kunnen maken die netjes nagekomen zijn. Vloer en plinten keurig gelegd. Mocht het ooit nog eens zover komen dat wij een... Se mer
Ik ben prima geholpen in de winkel in Den Haag met voldoende hulp tijdens het uitzoeken zonder verdere ongevraagde bemoeienis zoals elders ervaren. Goede prijs inclusief leggen. Voordeliger dan bij d... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer tevreden klant van TopVloeren Den…
Zeer tevreden klant van TopVloeren Den Haag! Wij zijn vriendelijk geholpen en goed geadviseerd door Mark bij het uitzoeken van een eiken parketvloer. Vanaf het bestellen tot aan het leveren en leggen van de vloer en tot aan het plaatsen van de plinten aan toe is alles heel prettig verlopen. Ook een shout-out naar Barry Letterie die vakkundig en geheel naar onze wens de vloer heeft gelegd.
Al met al een hele blije klant in Den Haag.
Groet,
Paul
Prachtige PVC vloer gekocht bij Topvloeren.
Prachtige PVC vloer gekocht bij Topvloeren Veenendaal. De vakmensen Jeffrey en Ron hebben echt Topwerk verricht de vloer ligt er mooi strak in, petje af voor de vloerenleggers excellent kan ik wel zeggen.
De winkel barendrecht top winkel
De winkel barendrecht top winkel, heel goed geholpen. De vloer werd keurig netjes gelegd, helaas dezelfde avond schade ontdekt aan de vloer, dit gemeld bij de winkel en moesten een service vraag indienen. Zo gezegd zo gedaan, na 4 maanden nog geen antwoord pas toen ik aan de winkel heb gevraagd of het hoofdkantoor contact met ons kan opnemen had ik binnen 5 minuten reactie.
Het antwoord, : de schade zouden wij zelf hebben veroorzaakt aangezien de schade op de foto's van de legger niet te zien is. Nee logisch als je ruimtelijk een foto neemt maar niet tegel voor tegel.
Winkel en legger top.
Maar de nazorg van het hoofdkantoor bar slecht. Denken niet in oplossingen en schuiven de schuld af op ons.
Barendrecht 100% TOPvloeren
Mocht het ooit nog eens zover komen dat wij een vloer willen kopen, komen wij zeker terug. Voor alle andere lezers, ga vooral naar Topvloeren Barendrecht
Helemaal top! Topvloeren Barendrecht
Bij Topvloeren Barendrecht een mooie vloer gekocht voor mijn in te richten kantoorkamer. Wist al precies wat ik wilde, was dus een makkie. Maar gewoon een goede ontvangst en gezellig gesprek. Gewoon goed. Natuurlijk ook over de vloer en de verkoop. Ik ben blij. Ook het leggen gewoon top. Eigenlijk alles was top. Ik ben blij met deze mensen. Super gedaan Topvloeren Barendrecht!
Gewoon top
Vloer gekocht in Barendrecht. Fijne verkoper. Goede vloer leggers. Jeffrey is super. Wij zijn tevreden over onze top vloer, top leggers en top bedrijf. Dus vloer kopers.....koop in Barendrecht.
Wat ging er mis? Nou...
Wat ging er mis? Nou eigenlijk alles. Vloer gekocht die zgn ineens niet gelegd kon worden. Smoesjes van de monteur want had gewoon geen zin. Dan weken wachten en dan ineens word op zondag ochtend en afspraak afgezegd. Zondag avond komt er ineens weer iemand anders. Ik vermoed gevonden op een of andere pagina gevonden want amateur eerste klas. Vloer ligt scheef, is op plekken veel te ver van de muur gelegd(4cm zelfs? Afwerking stond niet op zijn bon. 4 dagen over 40m2. 1300 euro aan leg kosten. Nou nog geen stuiver waard.
Echt nooit meer.
Helemaal top van begin tot einde!!
Toovloeren Den Haag Binckhorstlaan:
Geïnteresseerde gezellige verkoper Mark heeft ons super goed geholpen en het was ook erg gezellig bij het inmeten thuis! Hij was in de winkel en bij ons thuis gewoon lekker casual gekleed i.p.v. in een pak en dat voelt veel prettiger.aan! Echt een topper dit!
Ook vakkundige aardige mannen die een topvloer neergelegd hebben!
Erg blij mee!!
Pvc vloer
Goede kwaliteit pvc vloer. Goed advies. Snelle service. De vloer legt er keurig strak in.
Top bedrijf
Top bedrijf
Vloer in 1dag gelegd door 2 man vloer is strak gelegd en plinten netjes afgewerkt zeer tevreden
Wat een slechte bedrijf
Wat een slechte bedrjjf! Je komt binnen wordt je niet begroet. Je wacht bijna 30min om geholpen te worden. Een vloer uitgekozen en wil je meer info heeft de meneer blijkbaar geen zin in. Wil je een offerte om mee te nemen en te bellen voor bestelling schrijft meneer op een kaartje wat zeer onduidelijk is. Totaal geen service en niet vriendelijk! Ik ga een deurtje verder waar je wel goed geholpen wordt! Raad dit niemand aan!!
Ik heb een vloer gekocht
Ik heb een vloer gekocht, en een traprenovatie, het heeft onze verwachting overtroffen, wat is het mooi geworden, en wat een fijne verkoper is Reinier in Veenendaal, onze trap is gedaan door Ronald, wat een topper is, zo mooi, ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie inzet, een dikke tien voor jullie.
Top service gehad in Den Haag!
Fantastische service
Wij zijn van het begin tot het eind supergoed geholpen door de verkopers van Topvloeren Den Haag. Het zijn hele fijne mensen. De service was optimaal. Dank jullie wel. Ook de mannen die de vloer bij ons hebben gelegd. Bedankt! De vloer ligt er super strak in. Wij zijn heel blij en genieten iedere dag van onze vloer.
Jammer dat ze niet terugbellen
Jammer als de vloer gelegd is dat is prima gebeurd Het was bij ons opgemeten door topvloeren Over de mat hadden we zelf al gebeld dat dat niet klopte dat opgelost Van plakplinten pvc kit en plinten hebben wij geen verstand als er dan voor 120 euro overblijft en zelf gebeld heb daarover word je nooit meer teruggebeld beetje jammer dit had ook niet verwacht van topvloeren barendrecht
Super mooi pvc laminaat besteld en…
Super mooi pvc laminaat besteld en laten plaatsen. Het ligt er super in en blij met het resultaat! Bedankt!
In Barendrecht 2 vloeren besteld
In Barendrecht 2 vloeren besteld, PVC en laminaat ivm vloer verwarming en geen vloerverwarming. Helemaal goede service gehad, goed geinformeerd en prima afstemming qua tijd ivm nieuwbouwoplevering. Behalve de service ook gewoon even gezellig een bakkie doen.
De legger heeft de PVC vloeren (2 verdiepingen) in 1 dag gelegd! Ook van te voren ingemeten, scheelde uiteindelijk wel aardig wat op het van te voren berekende, de positieve kant op. Ook goed geadviseerd over het van te voren egaliseren, dit is ook goed gedaan!
Enige jammere is dat je de vloer zelf moet ophalen.
Retourbeleid van tevoren communiceren!
Ik vraag om een sample van een plint met de kleur RAL 1910. De verkoper kent de kleurcode niet. Voorgesteld de plint te kopen en te kijken of de kleur past in het interieur. De verkoper wikkelt de plint in plastic en ik reken de plint af. Als ik de volgende dag bel en vertel dat de plint niet past, vertelt zijn collega dat zij geen artikelen retour nemen. Het zou gepast zijn geweest om dit van tevoren te vermelden. Ik vind het niet meer dan normaal dat ik daar zelf niet expliciet om hoef te vragen. Mijn bedoeling is duidelijk. Zeer slechte service en klantonvriendelijk.
Verkopen dat kunnen ze wel.
Verkopen dat kunnen ze wel.
Maar als het op service aankomt dan blijft het stil.
Klantenservice laat niks weten.
Jammer dat je zelf steeds weer moet contacten over de voortgang van je klacht.
Klantenservice is ZEER SLECHT reactie op mail komt niet.
Tot slot krijg je te horen de garantie komt te vervallen. Vloer is niet goed gelegd.
Waarom dan garantie geven???
als ze maar kunnen verkopen helpen ze je wel dan kan alles maar als het op service aan komt dan niet.
Goede service.
Goede service, maar vooral top de laminaat leggers, echte vakmannen.
Één nadeel, bij levering waren veel dozen zeiknat geleverd. Hierdoor goede afspraak gemaakt met de verkoper.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.