Een vloer gekocht bij topvloeren Waalwijk. Hij ligt nu ruim een jaar en het is om te huilen zo lelijk het is , verschillende planken van een doffe kleur en blinkende, het ziet er niet uit .
Det här tycker kunderna
Onze vloer gekocht bij Topvloeren Binckhorst / Den Haag. Probeer maar eens een vloer te kopen in de lock down periode. Uitstekend geholpen, enkele proef stalen meegenomen en zo tot een keuze kunnen... Se mer
Vloer gekocht in Barendrecht bij John. Aardige behulpzame man. Goede afspraken kunnen maken die netjes nagekomen zijn. Vloer en plinten keurig gelegd. Mocht het ooit nog eens zover komen dat wij een... Se mer
Ik ben prima geholpen in de winkel in Den Haag met voldoende hulp tijdens het uitzoeken zonder verdere ongevraagde bemoeienis zoals elders ervaren. Goede prijs inclusief leggen. Voordeliger dan bij d... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
perfecte vloer en mooi gelegd.
Prachtige vloer gekocht en ook top…
Barendrecht, Prachtige vloer gekocht en ook top gelegd. Alleen kom plintjes tekort maar wordt ook aan gewerkt.
Ook heel fijn geholpen door Jhon. Deze zaak is zeker een aanrader hoor.
erg mooie vloer
Meerdere winkels bezocht, naar bij topvloeren mooiste vloer gevonden en goed geholpen in winkel. Precies genoeg vloerdelen gekregen, wel iets te veel plinten, maar dat is handig voor beschadigingen. Netjes op tijd bezorgd en professioneel gelegd. Heel goede ervaring.
Een heel goede ervaring met topvloeren…
Een heel goede ervaring met topvloeren zowel tijdens de aankoop als de montage van de pvc vloer
Duidelijke afspraken ,monteurs keurig op tijd en zeer vriendelijk met veel enthousiasme voor het vak .
We zijn dan ook erg tevreden over Topvloeren
Super slecht bedrijf
Super slecht bedrijf! Ik kan niet anders zeggen. Ze hebben in de eerste levering te weinig geleverd en in de 2e levering smalle planken. Meedenken aan een oplossing zit er bij de heer Tetering niet bij. Het is of je eigen schuld of die van de fabrikant. Uiteindelijk hebben wij in de slaapkamer nu een combi tussen brede en smalle planken en in de rest van het huis smalle planken, terwijl we voor het hele huis brede planken hadden besteld. We krijgen ook het prijsverschil niet terug, want zegt de heer Tetering uit Amersfoort “we verkopen de smalle planken niet”… kan zo zijn, maar ze leveren het wel. MIJN ADVIES: KOOP HIER NIETS!
Topvloeren doen hun naam eer aan
Topvloeren doen hun naam eer aan. Mooi vloer en heel vakkundig gelegd
Koop GEEN vloer bij Topvloeren Den…
Koop GEEN vloer bij Topvloeren Den Haag!!!
Vloer te laat geleverd. Levering niet compleet. Bezorgservice legt de vloer zonder blikken of blozen in de regen op de stoep onder het mom “ we bezorgen alleen tot de voordeur”
Legservice = haast werk. Beschadigde vloerdelen worden gewoon ertussen geramd. Er wordt NIETS vooraf ingemeten.. ze zien wel hoe ze uitkomen.
Troep wordt achteloos in de tuin gegooid.
Afspraken over herstelwerkzaamheden worden niet nagekomen. Vloer wordt niet netjes volgens de instructies gelegd.
Gehele vloer moet uiteindelijk opnieuw gelegd worden… waardeloze winkel. koop hier NIET!
Topvloeren Den Haag
Topvloeren Den Haag heeft onze vloer prima gelegd maar wel nadat de eerste legger tot 2 keer toe niet kwam opdagen. Uiteindelijk heeft Lammert geregeld dat er een andere legger kwam die de vloer wel snel erin had. Vooralsnog ontbreekt er een kleinigheid maar dat wordt nog opgelost.
topvloeren Barendrecht zeker een aanrader .....
Wij hebben bij topvloeren Barendrecht pvc visgraat vloer gekocht met plinten en natuurlijk ook door hun laten monteren. Bij het afhalen van pvc vloeren en plinten snel ingeladen zonder te controleren. Heel dom van mij maar je gaat er vanuit dat alles compleet is. Toen ik thuis aankwam en alles ging uitgeladen had, blijkt dat ik 2 pak te weinig had gekregen. Gelijk naar topvloeren Barendrecht gebeld en binnen een uur werd ik netjes teruggebeld en ik kon de volgende dag de 2 andere pak ophalen.
Ik raad zeker iedereen aan topvloeren Barendrecht. Snel en goed service.
Bespaar jezelf de problemen met Topvloeren...
Bespaar jezelf de problemen die je met Topvloeren Den Haag erbij krijgt, kies een andere partij!!!
Voor ons nieuwe huis hebben we een PVC vloer en een laminaat vloer uitgekozen bij Topvloeren in Den Haag. Blij met de gemaakte keuzes, verheugden we ons op het moment dat de vloeren geleverd zouden worden en uiteindelijk gelegd. We hebben ons goed laten informeren door Lammert over de mogelijkheden van een PVC vloer in combinatie met onze fermacell vloerverwarming.
Het leveren van de vloeren ging in eerste instantie goed, maar bij inspectie bleek dat een deel van de bestelling niet geleverd was. Na weken kon dit nageleverd worden en konden de laatste stukjes vloer ook gelegd worden. De bijbehorende plinten zijn echter tot 3 keer toe fout geleverd en blijven afwijken qua kleur met de vloer. Maar als dat nou het enige probleem was....
Voorafgaand aan het leggen van de PVC vloer hebben wij wederom contact gezocht met Lammert en Mark om de afspraken helder te krijgen. Het contact leggen tijdens de lockdown kostte ontzettend veel moeite, er werd gezegd dat men 's middags aanwezig zou zijn, maar dan werd er weer niet opgenomen. De winkel was dicht, en elke keer was er weer een excuus waarom ze niet bereikbaar waren of hun afspraken om terug te bellen niet na konden komen (wc verstopt, telefoon doet het niet, lockdown, geen aanwezigheid, elke keer een nieuw probleem om het niet bij henzelf te hoeven zoeken....). Je moet er ALTIJD zelf achteraan.
Elke vraag die je stelde moest eerst weer nagevraagd worden en later op teruggekomen, maar dat schoot niet op, want je werd toch niet teruggebeld. Er werden loze beloftes gedaan (vooral door Lammert) waar de volgende keer weer op teruggekomen werd. Alles behalve de zorgen uit handen nemen in elk geval... De slechte voorlichting vooraf kwam aan het licht bij het leggen van de vloer toen er diverse problemen ontstonden van de combinatie van fermacell en de pvc vloer. En meedenken over een oplossing? Nee. Dat moesten we zelf maar even googlen, zij waren een vloeren partij, geen adviseur over het totaalplaatje van de vloer.
Bij het telefonisch contact werd ook constant de gegevens van andere klanten verward met die van ons, waardoor we privé gegevens te horen kregen van andere klanten en er altijd verwarring ontstond aan beide kanten van de telefoon.
Achteraf hebben we spijt, de vloer is mooi maar dat hadden we zéker ook elders kunnen kopen. Alle smoesjes, foute communicatie, loze beloftes en verkeerde verkooppraatjes hebben ons zoveel energie (en extra geld!) gekost en dat was zonde. Als je op zoek bent naar een vloerenverkoper die kan luisteren naar jouw wensen en meedenkt over wat er in jouw situatie nodig is (hij heeft immers de expertise want hij verkoopt een vloer, toch?), dan kun je echt beter een andere partij zoeken.
Wil je genaaid worden
Wil je genaaid worden, dan ben ja aan de goede adres. Veel success.
Wat een deceptie
Na joviaal geholpen te zijn bij het uitzoeken, plaatsen van de opdracht en doen van de gevraagde aanbetaling begonnen de ongeregeldheden:
- verkeerd inmeten (kan gebeuren)
- 1 week voor geplande levering telefoontje dat vloer niet leverbaar is (kan gebeuren)
- Verkoper van dienst op vakantie, helaas blijkt overdracht aan zijn vervanger (van andere vestiging) niet op orde. Deze had tijd nodig om zich te verdiepen in onze opdracht (niet ok)
- Geen adequate oplossingen aangeboden (niet ok)
- Uiteindelijk keuze gemaakt voor een andere vloer die wel leverbaar zou zijn. Echter blijkt de parketteur nu opeens niet meer beschikbaar (wilde verhalen over deze beste heer) ondanks deze voor ons was gereserveerd. (niet ok)
- Bijna dagdagelijks zelf naar de winkel (meerdere malen in de rij omdat andere klanten in éénzelfde discussie verwikkeld waren), om te vernemen wat de ontwikkelingen zijn geweest, nimmer kwam er immers beloofde terugkoppeling. Dit leverden niets op. (niet ok)
- Meerdere malen aangegeven een geschreven statement te krijgen van Topvloeren, ondanks toezeggingen niets op schrift ontvangen (niet ok)
- Originele verkoper weer terug, helaas met de afsluiter: "alles wat mijn vervangende collega beloofd heeft aan u kunnen we helaas niet waar maken.... U mag wel uw aanbetaling terug ontvangen..." (say what?!?)
Dank je de koekoek.
Mocht iemand mij vragen: met hele grote boog omheen lopen en je geld brengen waar ze je als klant serieus behandelen.
Gelukkig voor ons heeft een branchegenoot op zéér korte termijn wel alles waar kunnen maken. Chapeau voor hen (ervaring zal ik ook op dit platform delen)
Koop nooit bij Topvloeren
Topvloeren Den Haag is nog geen ster waard. Ik raad iedereen af om een vloer te kopen bij Topvloeren. Nadat onze vloer was gelegd, ontstonden al snel problemen, vloer bolde helemaal op, naden gingen rechtop staan. Aftersales reageert gewoon niet! Is ook telefonisch niet bereikbaar. Wanneer ze na maanden eindelijk reageren en toezeggen om te herstellen, blijken ze te weinig materiaal bij zich te hebben en wordt er wederom niet meer gereageerd. Oplichters en niet betrouwbaar!!! Zaak is in behandeling bij rechtsbijstand. Nooit zaken mee doen!
Top!!
Er was onduidelijkheid over de ophaaldatum, maar voor de rest perfect. Erg blij met de gekozen vloer en ook met degene die het gelegd heeft! Ligt er super mooi in en ondanks dat degene eigenlijk vrij had (moest invallen ivm zieken) heeft hij er ruim de tijd voor genomen!!
Kortom Top!!!
Ps: nog bedankt voor de kit!!
Wij zijn meer dan tevreden
Wij zijn meer dan tevreden. Goede communicatie, alles volgens afspraak.
Ik raad topvloeren aan bij iedereen die een nieuwe vloer nodig heeft.
Bedankt Lammert en Marc en de aannemer Lettery die de vloer heeft gelegd. Snel, strak !!! Petje af mannen.
Laminaat uit Veenendaal
2e keer vloer hier gekocht. Prettig personeel.
Door wisselend personeel liep de communicatie niet vlekkeloos. Maar mi wel open en eerlijk.
De gehuurde leggers via Topvlloeren hebben er een kunstwerk van gemaakt.
Dus ik hoop lang te genieten van de vloer.
Zo gauw de handtekening gezet is
Zo gauw de handtekening gezet is, dan begint het gedonder. Komen geen enkele afspraak na. Terugbelbeloftes komen ze niet na. Factuur klopte niet. Bij het inmeten moest ik hem erop wijzen dat ie 2 maal dezelfde tree opmat. Stel je een vraag, na een week nog geen reactie. Kan de plaatsing niet doorgaan, dan kom je achter in de wachtrij, ipv dat je als eerste weer aan de beurt bent. Vraag je om een oplossing, daar wordt niet aan meegewerkt. Eén groot drama. Veel geld voor veel ergernis.
We would recommend to install NO floor…
We would recommend to install NO floor at all before you let yourself in with Toplvloeren. The service of this company after a sale is equal to what you would expect from the worst of the worst. People: stay away from this company! (no matter what temping propasal you may get or find)
Prachtige laminaatvloer snel en…
Prachtige laminaatvloer snel en vakkundig gelegd. Ook 200% service. Na afloop bleek dat de plakplinten loslieten. Binnen een dag stonden de mannen alweer hier om het probleem meteen te verhelpen. Top vloeren / Top service !!
Onze vloer gekocht bij Topvloeren…
Onze vloer gekocht bij Topvloeren Binckhorst / Den Haag.
Probeer maar eens een vloer te kopen in de lock down periode. Uitstekend geholpen, enkele proef stalen meegenomen en zo tot een keuze kunnen komen. Onze nieuwe woning laten inmeten en laten bezorgen. De vloerleggers belde volgens afspraak een half uurtje voortijdig omdat wij nog niet in de woning woonde en wij op tijd daar konden zijn.
Het resultaat mag er zijn, mooi gelegd met super nette plint. Een echte TOPvloer!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.