Music On werd geannuleerd, terugbetaling weigeren ze. In plaats daarvan krijg je een "tegoed" voor een volgende editie zonder datum, locatie of line-up. Mails, ingebrekestelling, laatste sommatie: al... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb TicketTack meerdere malen probleemloos gebruikt, zowel als koper en verkoper. Ze reageren snel op vragen en je hebt je ticket/geld snel in ontvangst.
Waardeloze bende. Al je tickets worden zonder pardon afgewezen. Zijn te lui om te reageren als je mailt. En verwijderen gegevens niet waarom ik duidelijk vraag omdat ik met zo'n schandelijk bedrijf... Se mer
Niet binnengekomen. Ik had eerst een review achtergelaten waar ik een verkeerde reden gaf omdat ik zoals Vincnet aangaf niet goed wist waar ik het over had. Sure, ik weet niet hoe het werkt om ti... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Tickettack - Your safe ticket sales
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Niet binnengekomen.
Niet binnengekomen.
Ik had eerst een review achtergelaten waar ik een verkeerde reden gaf omdat ik zoals Vincnet aangaf niet goed wist waar ik het over had. Sure, ik weet niet hoe het werkt om tickets te kopen of verkopen, maar daar gaat het uiteindelijk niet om.
Het eindresultaat is nog steeds hetzelfde, ik werd niet binnengelaten 15 minuten na de deuren waren geopend. Nog steeds dus een slechte ervaring.
Goeie service
Al een aantal keer tickets weten te regelen via deze site als ze via andere sites al stijf uitverkocht waren! Uitstekende service 👍👍
4 kaartjes gekocht voor music on X…
4 kaartjes gekocht voor music on X Loveland. Waarvan maar 2 kaartjes het deden.
Heel simpel; deze website is niet te vertrouwen.
Sommige kaartjes doen het maar sommige ook niet.
Ticket laatste moment
Ik heb van de week mijn kaart via deze site gekocht en heb een fantastische avond gehad, vandaag nog een kaart gekocht van een uitverkocht event.
Goede ervaring met dit platform
Zoals beloofd tickettrack..
super avondje Loveland dankzij kaartjes van jullie website
en twee lekker meiden mee naar huis
Toppers (en jullie ook :)))
Wat heb je toch een idioten..
Wat heb je toch een idioten.
Aan Ruben de graaf "tickets zijn allemaal gepersonalidseerd" anders zijn de tickets niet te plaatsen. Lekker makkelijk om een bedrijf een slechte recensie te geven als je niet weet waar je het over hebt!
Kopen al jaren bij Tickettack en wij zijn blij dat ze er zijn.
Zelfs lastig te verkrijgen tickets zijn hier goed te vinden.
ik wordt hier niet voor betaald maar korting op een volgende aankoop mag wel hoor als jullie dit lezen.
Ga zo door met jullie bedrijf er zijn genoeg tevreden mensen die wel eerlijke recensies schrijven.
Toch gek...
Toch gek.... Ben een niet gemakkelijk beinvloedbaar maar zat m toch een beetje te knijpen om mijn tickets te kopen hier na het lezen van de berchten op dit platform.
we hebben 4 aankopen gedaan voor een event afgelopen weekend. En het ging allemaal perfect.
Wij zijn zeer tevreden met tickettack en zullen dan ook zeker weer gebruik maken van hun diensten.
Prima bedrijf
Ik lees wat rare verhalen op dit platvorm, ik deel mijn ervaring; ik heb toch al wel wat tickets verkocht via dit bedrijf en dit verloopt prima! Ik heb ook een keer een vraag gesteld en werd teruggebeld met een passende oplossing.
Sinds corona regelmatig gebruikt en met succes
Sinds Corona regelmatig een kaartje gekocht via dit platform. Doordat je kan zien dat wie geverifeerde kopers zijn geeft dit een veiliger gevoel dan facebook/instagram. Inmiddels alweer een aantal tickets gekocht voor ADE via dit platform ;).
Beste website voor uitverkochte events
De beste website om kaartjes te kopen als het evenement is uitverkocht! Geen stress met domme loterijen op ticketswap en absurd hoge fees en limieten. Nooit problemen gehad met kaarten kopen of verkopen. Top website en ook bereikbaar voor eventuele hulp.
Goede ervaringen
Inmiddels zowel een aantal kaarten verkocht als gekocht op dit platform.
Dit heeft nooit problemen opgeleverd en heb het geld altijd netjes ontvangen. Verder top dat je hier vaak tickets voor events kan halen waar je aan ticketswap niet aan kan komen door de loterij die ze daar hanteren.
Netjes geholpen door medewerker van het…
Netjes geholpen door medewerker van het bedrijf.
Onnodige spanning dus. Ticket was in orde en feest was top!!!
Goede eerste ervaring met Tickettack
Aanrader voor uitverkochte events
Top website waarbij je eenvoudig werkende tickets kan kopen voor uitverkochte events. Het fijne aan TicketTack is, is dat je niet hoeft te stressen of onnodig tijd kwijt bent aan refreshen zoals op TicketSwap. Ook werkt het beter dan bijvoorbeeld Facebook of Marktplaats omdat je kan inzien dat het om geverifieerde verkopers gaat.
Tot zover nooit problemen gehad met het platform!
Top bedrijf
Top bedrijf
Kaartje was binnen een uur verkocht. Geld de volgende dag in huis.
Was een beetje sceptisch maar onterecht. Bedankt voor de service
Tickets Vunzige Deuntjes verkocht en…
Tickets Vunzige Deuntjes verkocht en geld dinsdag na het evenement ontvangen..
Aangekochte ''Guest'' ticket via TicketTack
Helaas via dit platform een ticket gekocht voor Into The Woods 23'. Na het kopen van dit ticket bleek het een Guest ticket te zijn gepersonaliseerd op naam. De naam op de ticket moet dus overeenkomen met de naam op de gastenlijst bij ITW 23'.
Tickettack wijzigt de naam op het kaartje niet dus uiteindelijk ben ik met het ''Guest'' kaartje niet binnengekomen terwijl ik hier €86 euro voor heb betaald. Ik heb Tickettack een mail verstuurd en met hen geprobeerd te chatten maar tot op heden nog steeds geen reactie ontvangen. Ik heb hierdoor uiteindelijk een extra kaart moeten kopen á €60.
Ik hoop dat ik voor alsnog een reactie krijg vanuit Tickettack en dat zij mij mijn geld terug geven. Slechte zaak in iedergeval en het verbaast mij dat guest tickets zomaar verkocht kunnen worden.
20-09-2023: Ik heb inmiddels reactie gekregen van Tickettack waarbij ze aangeven te gaan onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ik heb vanuit TicketTack een refund gekregen. Ik ben blij dat zij hebben gereageerd en ermee aan de slag gaan! Welliswaar duurt het wat langer voordat ze reageren maar ze komen er wel op terug! :)
Opgelicht via ticket tack
Ik heb een kaartje voor ittw gekocht voor 108 euro via ticket tack en mijn kaartje was niet geldig ik wil mijn geld terug naar ticket tack reageert niet
Ik werd via TicketTack door de koper…
Ik werd via TicketTack door de koper beschuldigd van het aanleveren van een ongeldige ticket. Zodra ik om bewijs vraag draait TicketTack er om heen en willen ze me dit niet leveren.
Uiteraard heb ik gewoon een geldige ticket aangeboden, pas daarom op met verkopen via dit platform!
Super goed
Super goed! Ticket waren geldig en prima prijs betaald!
Pas op pas op!!!! Geld kwijt.
Pas op pas op!!!!
Kopers claimen dat je kaart niet geldig was en krijgen daardoor het bedrag terug.
Zij gaan gratis naar een feest en jij bent je geld kwijt. Of ze gaan nooit naar het feest en zeggen dat de kaart niet geldig was.
Best slim.
De organisatie doet alsof ze contact met je op willen nemen. Zodra je je nummer geeft hoor je nooit meer wat van ze.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.