Läste lite blandade recensioner innan jag tillslut valde att chansa för att få se en andra match när vi var över (Man U - Fulham). Var inställd på sen återkoppling, men blev positivt överraskad. Ma... Se mer
Allt fungerade jättebra. Vi köpte två biljetter till Arsenal-Chrystal Palac 26/10 2025. Hela tiden återkoppling från försäljningen med tips och precision hur vi skulle logga in , skapa konton, la... Se mer
Vill bara säga att denna tjänst överträffade allt. Otroligt bra service och full service hela vägen från bokning till köp, vilket visade sig vara en fullträff. 1:a raden nära spelargången och man va... Se mer
Stort tack för en fantastisk upplevelse! Jag och min 12-årige son var på matchen mellan Fulham F.C. och AFC Bournemouth den 9 maj, och vilken upplevelse det blev för honom, och mig :) Jag är v... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Ticket2.com är Nordens största marknadsplats för biljetter. Sedan 2006 har Ticket2.com förmedlat evenemangsbiljetter till över 85.000 nöjda kunder.
Gamla Brogatan 11, 11120, Stockholm, Sverige
Har besvarat 78 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Allting funkade perfekt!
Jättenöjd med upplevelsen
Jättenöjd med upplevelsen! Reste med hela familjen och vi fick 4 sittplatser bredvid varandra till matchen mellan Tottenham - Leeds. Trevlig kundtjänst, som dessutom var tillgänglig på chatten hela tiden och under matchdag. Biljetterna skickades i god tid innan matchen, som mobilbiljetter. Extra kul att Tottenham vann och att Kulusevski spelade riktigt snyggt 😊 Kommer absolut att använda mig av tjänsten igen. Kan varmt rekommendera Ticket2!
Allt fungerade jättebra med…
Allt fungerade jättebra med biljetterna. Bokar gärna med Ticket2 igen.
Ing-Marie

Svar från Ticket2
Högt pris för iofs bra match
Biljetthanteringen gick smidigt. Det var dock inte klart för mig att det var biljetter som såldes i andra hand. Biljettpriset var för högt. Totalupplevelsen drogs också ned pga matchflytt vilket hade som konsekvens att vi fick boka om flyg.
Super
Världsklass, vilken upplevelse.
Allt funkade klockrent, kontakten och leveransen av biljetterna. Vi är mer än nöjda kanske inte alla efter resultatet.
Allting har fungerat superbra
Allting har fungerat superbra. Från beställning till vi fick biljetterna. Platserna vi fick var toppen.
Väldigt bra service!
Fungerade bra
Fungerade bra! Fick biljetterna 2 dagar innan. Inga problem vid insläpp. Fick biljetter på rad 30, rad 15 hade räckt, såg inte över till andra kortsidan(läktaren), planen såg vi. Matchen var Arsenal-Nottingham, 29 Oktober 2022!
100 % satisfied!
Första gången på en premierleague match…
Första gången på en premierleague match med barnen och allt över förväntan, smidigt med biljetter via whatsapp, fick som bonus uppgraderade sittplatser. Kan verkligen rekommendera Ticket2
Första gången på Premier Leauge
Första gången på Premier Leauge.
Vi betalade 12678kr för två biljetter och hamnade på rad 4 i höjd med hörnflaggan. Med tanke på vad vi betalade hade vi mycket högre förväntningar på sittplatserna. Vi betalade dessutom extra för att få bättre platser. Vi är extremt besvikna och kommer aldrig boka via er fler gånger och vi rekommenderar heller inte er till någon annan.

Svar från Ticket2
Smidigt att få biljetterna via What's…
Smidigt att få biljetterna via What's up. Inga problem med något. Superbra med information innan match.
Blåser folk på biljetter sista sekund
Tyvärr har flertal Newcastle supportrar blivit blåsta på biljetter i sista sekund och då har man redan hunnit boka flyg med mera.
Såhär ska det inte få gå till.
Köpte själv biljett för många år sedan där man lovade att man skulle få stå med borta supportar istället hamnade man mitt i hemmaklacken och vi fick lämna kvar våra halsdukar som vi blev av med då det var för stor risk. Uppenbarligen fortsätter man klanta sig.

KÖP INTE HÄR
Kompisarköper biljetter månader sen, nu får de veta 3 dagar innan pl match att de inte får tag på biljetter, kanon va? Vill ni kunna boka en resa för er vistelse så boka inga biljetter här.

Svar från Ticket2
Köpte biljetter till Premier…
Köpte biljetter till Premier League-match. Fick snabba svar via mejl innan matchen. Blev ombedd att ladda ner WhatsApp då biljetterna skulle komma den vägen. Fick biljetterna via mejl dock, en dag innan matchen. Lite kort inpå men ändå ok. Stod att vi skulle skriva ut biljetterna, vilket vi gjorde men det gick bra att scanna via mobilen. Smidig upplevelse i slutändan! Väldigt nöjda jag och sonen.
Biljetter till Old Trafford
Biljetter till Old Trafford. Allt fungerade smärtfritt. Skulle få biljetterna på e-mail 2-5 dagar före evenemanget. Blev ändrade till Whatsupp biljetter. Hann bli lite orolig när biljetterna anlände först dagen före match, när resan redan påbörjats till Manchester. Men info kom med jämna mellanrum att biljetterna är på kommande. Även info om hur gå till väga. Väldigt bra sittplatser på långsidan nära plan som utlovats.
Allt funka jättebra
Allt funka jättebra. Bra information från bokning till efter matchen samt smidig leverans av biljetter.