SPILD AF PENGE!!!!!
Spild af penge jeg var ved thorsagerdyrlaege i dag efter aftale fordi hunden have fået lopper vi have ringet først og fået afvide at han kunne få en sprøjte som så ville holde et år men da vi så kom der over anbefalede dyre lægen vi snakked med at vi ikke gav ham den da det jo som han forklarede det er en form for gift man sprøjter ind i hunden han anbefaled at vi kørte på apoteket og købte noget loppemidel i håndkøb på apoteket i stedet for det er også fint nog men det jeg så ikke forstår det er at da vi ringede der over fik vi afhvide at det ville koste 700 kr med det hele men efter som hunden ikke fik nogen sprøjte eller noget som helst andet ande han blev kikket lidt efer i pelsen og 2 guffer tinkte vi at den regning sikkert ikke blev så stor afligeveld men der tog vi fejl det kosted den nette sum af 625 kr for noget de enligt bare kunne ha for talt os i telle fonen jeg ved godt at de også skal tjæne penge og det skal jeg love for de gør men det der ireter mig mest er enligt at de ikke for talte os at de 700 kr ikke var inclusiv konsultasion det er ikke iorten når man spørg på en pris med det hele så er det med det hele de skal oplyse.