Mensen hebben zich jarenlang voor de gek laten houden door dit bedrijf die alles in China bestelde. De lange levertijden bevestigen dat. Gelukkig op tijd gezien en zelf alles besteld via Ali en temu.... Se mer
This Cuteness
Det här tycker kunderna
Ik heb nu al enkele keren besteld en telkens zitten er pareltjes tussen! Gisteren hadden we onze babyborrel en onze kleine meid schitterde in haar madeliefjes jurkje! Prachtig gewoon! Ik bestel op maa... Se mer
This Cuteness is terribly CUTE, unbelievable ADORABLE, the audacity for being that BEAUTIFUL is unbearable. How dare You to be that AFFORDABLE with such terribly FAST DELIVERY?!!‼️‼️⁉️ Fools!... Se mer
Helaas was 1 artikel geaccrediteert en ik keek zo uit naar de matchende meiden. Maar heel mooie kleding van goede kwaliteit en netjes verpakt. Verzending was door de drukte wat vertraagt maar dat is d... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
This Cuteness verkoopt een breed assortiment aan hippe en unieke baby- & kinderkleding, schoenen en accessoires.
Kontaktuppgifter
Postbus 141, 6660AC, Elst, Nederländerna
- +31683391498
- klantenservice@thiscuteness.nl
- www.thiscuteness.nl
Oplichters
Pas op! Mijn dochter is hier opgelicht. Ik zou hier niet bestellen.
Snel verzonden en een heel leuk…
Snel verzonden en een heel leuk badpakje!
Very poor quality clothes and no refund
Very poor quality clothes, I returned my order a month ago and still did not receive a refund. Also no response to my emails from customer service. Extremely bad experience. Do not buy on this website!
Mijn retourzending is niet binnen de 15…
Mijn retourzending is niet binnen de 15 werkdagen verwerkt, waardoor ik aanmaningskosten heb gekregen.
Ik zou hier niet meer snel bestellen.
Super tevreden
Super tevreden! Kleding is van goede kwaliteit, snelle levering en fijne klantenservice. Een van de bestelde artikelen was helaas veschadigd geleverd en op mijn mailtje werd snel, adequaat en boven verwachting gereageerd ;) Zeer tevreden
Super leuke kleertjes van mooie…
Super leuke kleertjes van mooie kwaliteit voor mooie prijsjes. De verzending was ook snel en het was netjes verpakt.
Ik heb al 2x bij jullie besteld en de…
Ik heb al 2x bij jullie besteld en de kleertjes zijn precies als op de foto’s. Ik ben totaal verliefd gewoon op jullie kleren. En de mijn bestelling wordt altijd zo snel bezorgd tis gewoon super!! 🥰
Fijne kleding en snelle levering
De bestelling was erg snel binnen! Op het laatst toch nog 2 schattige jurkjes met lange mouwen besteld voor een bruiloft. Gelukkig een perfecte pasvorm en precies als op de foto!
Fijne webwinkel
De gebruikte stof voor de kleding is heel fijn, de prijzen zijn betaalbaar en snelle levering. What's not to love?
Heel mooi pakje en snelle levering
Heel mooi pakje en snelle levering, niks op aan te merken.
Vriendelijk bedrijf met mooi assortiment
ThisCuteness heeft een super mooi assortiment en ook fijn dat er soms mooie kortingen zijn! Ook voor jongetjes is er veel leuks, dat valt bij andere shops nog wel eens tegen. De aankoop doen was weg simpel en het pakketje is goed verzonden. Ik heb het laten verzenden naar een pakketautomaat en dat ging prima. Aan de verpakking was ook te zien dat deze mensen hart hebben voor hun zaak. Aanrader!
De kleren zijn super leuk en van goede…
De kleren zijn super leuk en van goede kwaliteit en ze werden snel geleverd!
We hebben een uniek en super leuk pakje…
We hebben een uniek en super leuk pakje besteld. Je kan zoiets nergens anders kopen. De levering was ook zeer snel en netjes.
Hele mooie items
Hele mooie items , snel geleverd en goede kwaliteid.
Dinsdag nacht besteld, donderdag geleverd.
Heel mooie kleding en snelle verzending
Heel mooie kleding en snelle verzending

Svar från This Cuteness
Leuke, mooie kleren. Prijs-kwaliteit wat hoog.
Leuke kleren, uniek tov veel andere winkels; leuke roesels en modelletjes voor meiden en leuke kleding voor jongens. Alleen prijs-kwaliteit wat hoog, zou iets goedkoper mogen gezien de kwaliteit van de kleding. Opdruk letters/prints niet van hele hoge kwaliteit.
Pretty dress that I received very…
Pretty dress that I received very quickly!
Badpakje besteld bij de bevestingsmsil…
Badpakje besteld bij de bevestingsmsil gezien dat er is mis was gegaan verkeerde maat. Direct mails gestuurd via mail, WhatsApp en Facebook. Geen reactie gekregen. Verkeerde maat badpak gekregen en extra retourkosten.
Er staat dat er goede communicatie is maar helaas is het bedrijf slecht te bereiken.

Svar från This Cuteness
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.