The Lamp Hotel Omdömen 10

TrustScore 3.5 av 5

3,7

1. Hotell

Informationen kommer från olika externa källor

The Lamp Hotel är ett designhotell med karaktäristiska rum och sviter. Ligger i centrala Norrköping med gångavstånd till station, restauranger och butiker. Boka ditt rum online redan idag!

3,7

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Gott bemötande både vid bokning och…

Gott bemötande både vid bokning och incheckning. Rent och snyggt överallt. Spa-avdelningen var 👌🏻🌟 även där bemötande och service. Serverades frukt, nötter och dricka av olika slag. Lugn miljö och frukosten var bra. Jag ser på gamla recensioner och de måste ha jobbat med detta för vi har haft en toppen bra vistelse.

4 april 2026

Ser alla sina kunder som potentiellt…

Ser alla sina kunder som potentiellt ohederliga.
Dom tar 1500 kr från ditt konto "i fall du skulle råka glömma att betala för något".
Dvs dom tror att alla som bor hos dom är potentiella tjuvar.

2 december 2023

Vi bokade ett spapaket

Vi bokade ett spapaket. Hotell, 3-rätters, spa och frukost.
Bemöts av trevlig kvinna i receptionen som gav all info. Fint rum, mörkt och skönt, fräscht badrum. Kaffe och te fanns på rummet och minibar.
Spat var trevligt, fina omklädningrum, bastu, isbad, ångbastu, stor pool och en liten varm pool. Hade varit skönt med en bubbelpool. Extra tack till Victoria, supertrevligt bemötande och service. Men hon verkade vara den enda som jobbade den kvällen på spat, känns som att det kanske borde varit fler?
Vi sov underbart den natten, inte lyhört.
Frukosten var bra, dock väldigt lång kö och all frukost stod på samma ställe. Hade varit mindre kö om det kanske låg lite mer utspritt.

14 oktober 2023

Sämsta hotellet vi varit på

Sämsta hotellet vi varit på. Visst rummet va mysigt, men frukosten va det sämsta vi ätit. Jättelite av allt och inte mycket att välja på. Det glutenfria brödet kunde man slå ihjäl nån med för det va så hårt o torrt. Otrevlig personal om man frågade nått så fick man bara ett snäsigt svar tillbaka . Nä , aldrig mer Lamp hotell !!

16 december 2022

Undvik och spara pengar

Inte ens värt en stjärna. Otroligt lite valuta för dyra pengar. Tre personer bodde i samma rum, det fanns dusch/schampo och vatten för två personer. Murrig och mörk inredning. I spaloungen vi bokat fanns inget vatten och ingen frukt som skulle ingå. Utlovat lyxigt spakit fanns inte, då vi stod på oss fick vi några klickar hudkräm på ett fat. Jacuzzin larmade om filterbyte, vattnet var skummigt, lösa delar skramlade. Trist omgivning utomhus, inte ens en stol att sitta på. En satt meny som inte fanns att läsa på hemsidan. En av oss kunde inte äta den och utlovades något annat, t ex frukt, servitrisen återkom aldrig. Konstant larm och buller från restaurangen utanför vårt hotellrum. Frukosten ett fiasko. Vid bokad tid kl 9 var det mesta slut. Ingen varm mat förrän efter 20 min. T o m kaffet var slut en lång period. Smutsig disk på borden. Oengagerad personal som tittade i sina mobiler eller hänvisade till att "jag jobbar i receptionen". Detta var absolut inte alls som utlovats. Noll känsla av en lyxig vistelse. Vid kontakt med ansvarig fick vi till svar att de helst inte ser att vi återvänder till dem. "Vi kommer nog aldrig göra er nöjda, det får något annat hotell göra"?! Ett sådant bemötande har jag aldrig stött på i mitt 60-åriga liv.
Det enda positiva var incheckningen, av en väldigt trevlig kvinna, som även jobbar som massör på hotellet.

6 september 2022

Hemskt hotell

Hemskt hotell, sätter aldrig min fot här igen. Otroligt dålig service och otrevligt bemötande av personal. Middagen som ingick i ” paketet ” vi köpt var hemsk, vi åt bara några tuggor, gick inte att äta mer. Vi beställde sedan in från vanliga menyn och satt o vänta runt 40 minuter utan att få någon mat. Vi valde då att avbeställa det andra vi beställt in och gick sedan. Vi gick därifrån hungriga utan middag. Sedan blev vi uppringda av en i personalen, hon skällde nästan ut oss i telefon och betedde sig hemskt bara på grund av att vi inte tyckte om maten, samt tröttnade på att sitta hungriga och vänta. Otroligt hemskt beteende av personal! Slutade med att vi checkade ut sent på kvällen, vi tillbringade alltså inte natten där som vi hade bokat utan vi åkte hem pga det dåliga och hemska beteendet. Slöseri med pengar! Rekommenderar verkligen inte detta hotell. Dålig personal, dålig service.

29 augusti 2021
Visa omdömen på alla språk. (10 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis