Tempo Både i Ishøj havn Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og ærlig service det er der desværre ikke så meget mere. Havde problemer med min motor. Rasmus Stoltze tjekkede op på motoren men den viste ingen fejl. Da jeg ville afregne for mit mekaniker be... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er så glad for at kunne handle hos Tempo.. De går altid utrolig langt for at betjene mig, og jeg kommer altid hjem med det helt rigtige! Hverken for meget eller for lidt! Lige som når de servic... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super - service igen 💪🏻💪🏻💪🏻 Vi ringer til Rasmus i dag fredag som siger at vi skal komme forbi Thomas i butikken med vores motor som driller. I løbet af en time er 2 fejl fundet og udbedr... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde en aftale omkring bådservice, at de skulle ringe tilbage, det er nu 3 dage siden, og jeg har intet hørt. Sådan stemmer mit klaver ikke.. Så ud med dem, - kommer der ikke mere...

Företaget har svarat

5. Båtsläpshandlare
  6. Leverantör av båttillbehör
  7. Sportfiskebutik

Skrivet av företaget

Velkommen på Ishøj havn, hvor vores familiedrevet virksomhed ligger. Vi forhandler Bayliner, Quicksilver, Linder, Seastorm, 3D Tender RIB og den helt nye Navan motorbåd. Besøg vores indendørs udstilling på havnen og få en faglig snak om lige præcis den båd, der passer til dine ønsker og behov. Vi gør din nye båd klar, yder service og vinteropbevarer den hos os, så der bliver holdt godt øje med den og du ikke skal tænke på ret meget andet end om du skal på vandet på en fisketur, afsted med vennerne til en nærliggende havn eller ud med familien, kaste anker og bade i bølgerne. Har du allerede båd, men har problemer med din motor, så er vi værksted for service af Mercury og Mercruiser motorer. Skal du bruge en ny motor, så sælger vi Mercury påhængs- og indenbordsmotorer, som vi kan guide dig i, så du hverken køber en for stor eller for lille motor. Derudover kan du hos os se et kæmpe udvalg af fiskegrej til alle formål i vores udstilling, vi er selv glade for at fiske, så du har fundet det helt rigtige sted. Derudover sælger vi vandski udstyr og bådovertræk på bestilling. Vi er faktisk Danmarks første bådhandler i Ishøj Havn, det er vi ret så stolte af, da vi er en butik, der er gået fra generation til generation. Derfor har vi mange års erfaring og rigtig mange glade kunder. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og top professionel service !!

Hurtig og top professionel service fra Tempo Både ! Efter vinteropbevaring kunne motorerne ikke starte ordentligt og min motorbåd kunne ikke sejle mere end 3 knob Men efter en effektiv arbejdsindsats fra Rasmus kunne båden igen sejle.
Tak for professionelt og hurtigt arbejde, uden jer var vi ikke kommet på vandet foreløbig. Tempo Både får de bedste og fineste anbefalinger fra mig og min familie !!

14 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Formidable service både under salg og levering

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Tempo Både i Ishøj.

Det fornemmes at der er tale om et familieforetagende hvor der sættes en ære i at levere og rådgive ordenligt.

Har formentlig ikke købt min sidste båd der.

Mvh Petar

15 mars 2024

Super fleksibel hjælp

Vi havde problemer med vores påhængsmotor, ringede og fik at vide at vi bare kunne komme med den. Da vi gjorde, var den fikset på 10 min. og vi kunne komme afsted på ferie. Tusinde tak til Thomas for super service.

24 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service, og god behandling.
Rasmus klarede på 2 dage hvad alle de andre sagde tog 4 uger.
Jeg kan kun anbefale at bruge dem 😀

15 juni 2023

Super oplevelse…

Jeg har i en årrække fået serviceret og vinteropbevaret min båd hos Tempo Både. Thomas og hans folk har gjort det helt fint. Valgte nu at købe en ny QuickSilver 675 Weekend og blev 100% bekræftet i at det var det rigtige valg. Alle hos Tempo har være fantastisk imødekommende, ydet dejlig personlig service med fine anbefalinger omkring båden, VHF, Landstrøm og udstyr generelt. Det har været en fornøjelse at komme i forretningen mens den blev klargjort, hvilket Rasmus bare har gjort til top karakter. Så en klar anbefaling herfra; hvis ny båd, så tag en snak med Tempo først…

15 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har over flere gange handlet hos Tempo Baade. Og hver gang har det været en super oplevelse....! Personalet er imødekommende og med en skøn humor samtidig. De altid klar på en god handel og har et fantastisk udvalg.
Kan kun varmt anbefale dem et besøg.

8 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt og får opbevaret min…

Jeg har købt og får opbevaret min Qsilver 675 her og har altid en god oplevelse med Thomas og Co. Senest super god rådgivning af Thomas søn Rasmus omkring udskiftning af en skrue, som jeg selv havde beskadiget. Med den ny sejler båden hurtigere og bedre. Altid god betjening med en humor og glimt i øjet, der passer lige til mig. Hjælp selv efter kl otte en aften min søn var kommet i havnsnød. Intet problem, hjælp og løsning med det samme. Hvor mange steder oplever man det. Jeg måtte ud med lidt vino. Køb trygt din båd der. Vh Jesper (en ellers kritisk forbruger)

16 april 2023

Er ovenud tilfreds!

Vi fik en helt vild god service og hjælp til alle vores spørgsmål. Har været der to gange og er gået meget glad og tilfreds derfra. Kan varmt anbefaledes! Kommer helt sikkert igen! 🙌🏻

14 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super rare folk i butikken

Super rare folk i butikken. Har købt båd og udstyr der. Har altid fået god tryg behandling. Selv hvis der har været problemer med noget så er det løst.
Har netop fået lavet service på min mercury 200hk v6 motor. Nemt og professionelt udført, og i øvrigt fik jeg vist og gennemgået service med sønnen af shoppen. Rar knægt, håber hans far betaler ham god løn, for han kan sit kram.
Du kan trygt købe og handle her.
Tak til jer i Tempobaade.
Vh Carsten

19 oktober 2022

Endnu en gang super service fra Tempo Både

Endnu en gang super service fra Tempo Både. Sidste sejltur inden båden skulle op går motoren ud men på trods af stor travlhed med optagning af både får Rasmus fejlsøgt, lavet service og skiftet dele i løbet af kort tid så nu er båden klar til næste forår.

Man føler sig altid i trygge hænder hos Tempo både.

21 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er sjældent jeg har oplevet bedre…

Det er sjældent jeg har oplevet bedre service. Meget venlig kommunikation. Rasmus er bare superdygtig og rar.
Jeg var med og kunne se der blev udført motorservice, det er ret vigtigt at man som kunde kan føle sig sikker på at de ikke synlige services bliver udført.

Alle spørgsmål blev besvaret på en behagelig måde og jeg vil helt sikkert benytte mig af Tempo Både igen.

6 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse ved køb af Quicksilver…

Super oplevelse ved køb af Quicksilver 555 Open Activ.
Thomas og hans dygtige personale har fra første kontakt forstået mine ønsker til den nye båd og alt er gået med højt humør og god karma. Der var lidt problemer med de nye digitale instrumenter, men med Quicksilver importøren og Tempo-både's fælles hjælp blev det løst på en og samme dag. Super service. Kan på det varmeste anbefale bådkøb hos Tempo-både.

7 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god service i butikken

Rigtig god service i butikken, samt når jeg ringede til dem. Båden blev leveret til den aftalte tid og med god instruktion til de diverse ting omkring båden. Tak for det :-)

4 maj 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen vare -ingen service - HOLD JER VÆK!

Modtager ordrebekræftelse men 1 måned senere ingen vare. Ingen kommunikation fra dem overhovedet. Spild af tid. Hold jer langt væk!

20 juli 2021
Logotyp för Tempo Både i Ishøj havn

Svar från Tempo Både i Ishøj havn

Hej Peter jeg har kikket alle vores Oedrebekræftigelser igennem kan ikke se du har bestilt noget hos.
Men rigtig trist at høre du har haft den oplevelse er du sikker på det er hos os og ikke tempobådudstyr, det sker vi bliver forvækslet.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.