Oseriös aktör.
Ytterligare ett av alla dessa oseriösa företag som fokuserar på att håva in äldre personer på någon allmän plats för att lura på dem tjänster (tele/tv/bredband) som de inte förstår eller behöver. Inga bekräftelser via mail eller post skickat. Knapphändig information innan de 14 dagarnas ångerrätt passerat. Flera månader senare dyker det upp en faktura på 10.000 kr. Vid kontakt med företaget finns det ingen som helst vilja att säga upp avtalet utan man hänvisar endast till att "det är ett juridiskt bindande avtal" och så må vara fallet. Men det är ett otroligt fult sätt att göra business enligt mig. Som sagt, man fokuserar på äldre personer som man vet inte har någon vidare koll. Pojken jag fick tag i via telefon pratar i mun och rapar upp samma sak gång efter annan, att det är ett bindande avtal och att de har strikta rutiner runt sitt agerande. Vilket uppenbarligen inte riktigt verkar fungera. Med argument som "Det fattar väl vem som helst att man inte får något gratis?" samt "Jag brukar aldrig ha några klagomål" så känner jag att det blir svårt att ta detta företag seriöst. Min mor, som det gäller i detta fallet, bär absolut skuld i det hela då hon skrivit på avtalet på plats. Det har dock aldrig kommit någon bekräftelse. Utan det har gjorts per telefon och utan identifiering. Då passade man även på att ändra delar av avtalet. En läsplatta skulle bytas till en telefon som hon skulle "få". Inget kvitto, ingen bekräftelse, bara ett telefonsamtal med en 80årig tant. En telefon som har ett värde i skrivande stund på ca 3500kr genererar en faktura på 10.000 av allt att döma. För någon specificerad faktura har man inte heller tillhandahållit. Som sagt, fruktansvärt oseriöst.