teeshoppen.dk Omdömen 23 732

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Mitt senaste köp från Teeshoppen gick både snabbt och smidigt. Beställningen var enkel att lägga, leveransen kom tidigare än väntat och produkten motsvarade helt mina förväntningar. Kvaliteten kändes... Se mer

Är riktigt nöjd över alla mina köp från teeshoppen, har köpt byxor, kavaj och tröjor. Bra leverans. Har också använt deras kundtjänst då jag hade otur med ett av mina par byxor. Efter några snabba s... Se mer

Jag har köpt massor av Teeshopens stora utbud. Hittade favoritbyxor performance pants och performance structor pants. Gillar även jeansen som sitter kanon. Har köpt skjortor. Tshirts . Shorts. Badshor... Se mer

Har köpt alla möjliga kläder såsom t-shirt, byxor, skjorts, skjortor, jacka och kostym. Har även skickat tillbaka vissa då storleken inte passat. Kläderna är otroligt sköna med stretch som är ”lagom”.... Se mer

1. Herrkläder
  2. Barnkläder
  3. Butik med streetwear-kläder
  4. Damklädesbutik

Hos TeeShoppen finder du modetøj til lave priser hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har 101 dages retur på ALLE vores produkter hvilket er din garanti for at blive 110% tilfreds. Vi får nye varer hjem hver eneste uge så du er altid sikret at finde de nyeste produkter indenfor tidens tendenser. Hvis du har spørgsmål sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

24 tn omdömen

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Bra råd innan köp/ byte

Bra råd innan köp. Efter köpet fel storlek men bra hjälp hela vägen till att skicka tillbaka de felaktiga storlekarna och nu väntar jag bara på de ska komma med rätt storlekar.

1 oktober 2025

Preformance pants samt t-shirts

Jag har haft nöjet att handla från TeeShoppen vid flera tillfällen, och varje gång har jag blivit positivt överraskad. Kläderna är inte bara snygga och moderna, utan de håller också vad de lovar när det gäller passform, komfort och kvalitet.

Jag kan själv intyga att deras performance pants och t-shirts är både stilrena och bekväma – perfekta för både vardag och mer uppklädda tillfällen. Tyget känns hållbart, och plaggen behåller sin form även efter flera tvättar.

Visst finns det mindre förbättringsområden, som storleksguider som ibland kan vara svåra att tolka, men överlag är TeeShoppen ett pålitligt val för den som söker trendiga kläder till rimliga priser

8 oktober 2025

Snabba leveranser och toppen kvalitet

Teeshoppen är alltid snabba med leveranserna och har toppenkvalitet till konkurrenskraftiga priser. Rekommenderar dem varmt.

15 oktober 2025

Kära Andreas

Tack så mycket för den fina recensionen! Vi uppskattar det😄

Vi hoppas att du fortsätter att uppskatta vårt sortiment :)

Med vänliga hälsningar Josephine

Bra priser och bra kvalitet

Bra priser och bra kvalitet. Behövde en gång skicka tillbaka en liten storlek. Snabb hjälp, inget bekymmer.

22 maj 2025

Hej Tommy

Vi beklagar att du var tvungen att skicka tillbaka ett paket till oss, men hoppas att du till slut fick det du ville ha :)

Tack för de vänliga orden!

Med vänliga hälsningar Josephine

Det är bäst 😍

15 oktober 2025

Hej Imad

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med våra produkter😄

Med vänliga hälsningar Josephine från TeeShoppen

Alltid bra priser och kanonservice!

Alltid bra priser, snabb leverans och sjukt bra passform. När jag råkade beställa fel en gång eller när storleken inte passade så var retur inget problem.

Älskar ”mjukisbyxorna” som ser ut som kostymbyxor/chinos.

7 oktober 2025

Hej Marcus,

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både priser, passform och leverans – och att returen fungerade smidigt när det behövdes. Våra mjukisbyxor med kostymlook är en stor favorit, så det är kul att höra att du också gillar dem!

Vi ser fram emot att skicka fler favoriter din väg framöver.

Med vänliga hälsningar

Riktigt bra erbjudande

Riktigt bra erbjudande! Jag har alltid bra upplevelser med teeshoppen!

3 oktober 2025

Hej Oliver,

Stort tack för din fina kommentar! Det gläder oss verkligen att höra att du alltid har bra upplevelser hos oss – och att våra erbjudanden lever upp till förväntningarna. Vi ser fram emot att fortsätta leverera både kvalitet och service som du kan lita på.

Ha en riktigt bra dag,
Josefine från TeeShoppen

Alltid snabb service och bra kvalitet (Trots priset)

Jag har handlat på Teeshoppen vid många tillfällen över året. Ett plagg som blivit min absoluta favorit är Muscle T-Shirt. Förutom att dom sitter bra så går dom lika gärna att använda på gymmet som på kontoret. Vid ett tillfälle så köpte jag en skjorta som jag inte tyckte passade min stil men som såg bra ut på bild och det var aldrig något strul med att göra en retur. Kan rekommendera starkt att köpa från detta bolag då dom har riktigt bra kvalité trots det fördelaktiga priset vilket gör det svårslaget för andra bolag.

3 oktober 2025

Hej Fredrik,

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att du har haft så många positiva upplevelser hos oss – och at Muscle T-Shirt har blivit en favorit både på gymmet och kontoret, det är precis den mångsidighed vi strävar efter.

Vi är också glada över att returen gick smidigt när skjortan inte riktigt passade din stil – det ska vara enkelt att handla hos oss, även när man ångrar sig. Din rekommendation betyder mycket, och vi ser fram emot att fortsätta leverera både kvalitet och service som du kan lita på.

Ha en riktigt fin dag,

Toppen

Toppen!
Jättenöjd 👍🏻

4 oktober 2025

Hej Calle,

Tusen tack för din härliga kommentar! Vi blir så glada över att höra att du är jättenöjd – det betyder mycket for oss.

Ha en riktigt fin dag,