Techkungen Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Varan kom snabbt fram och jag var mycket nöjd med de uppladdningsbara levande ljusen - både vackra och effektfulla. Dock tycktes inte fjärrkontrollen fungera. Hade mailutbyte med Robin som var både vä... Se mer

VÄLDIGT lång leverans. Jag har inte fått min levenas än & då är det 18/1 & jag gjorde beställningen 4/1.... Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg... Se mer

Otrolig service! Tillmötesgående, hjälpsamma och snabba på att svara! Fick hjälp med att snabbt få min beställning och de var aldrig några problem. Tacksam för hjälpen och kan absolut rekommendera dem... Se mer

Hörde av mig till Techkungen gällande beställning av en lampa som hade blivit lite fel. Fick snabbt svar, mycket trevligt och proffsigt bemötande och hjälp att åtgärda det som blivit tokigt. Rekommend... Se mer

1. Elektronikbutik

Handla Techkungens utbud av unika trendiga kvalitetsprodukter, exklusivt online. 30 dagar öppet köp & leverans på 1-2 dagar!

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nöjd!!

Nöjd!!! Min produkt jag beställde fanns inte på lager så fick vänta ett par månader på ett batteri .. men fick återkoppling om det så jag slapp undra! Kommer beställa fler ggr.. rekomenderar!

27 juni 2024

Snabb leverans produkten uppfyllde mina…

Snabb leverans produkten uppfyllde mina förväntningar

18 juni 2024

Svar från Techkungen

Hej Caroline, vad roligt att du är nöjd med din beställning! Stort tack för att du valde att lägga en recension.

Hälsningar Techkungen

Det saknades delar i min leverans

Det saknades delar i min leverans, detta löser super snabbt, med ny produkt utskickad

20 maj 2024

Svar från Techkungen

Hej Martin! Tack för din recension. Jag har kikat via ditt namn och hittat konversationen du haft med vår support. Jag beklagar att det saknades delar i din beställning, så skall det inte vara. Vid vidare kontroll ser jag att det är leverantören som antagligen gjort fel, sånt kan hända - men det är tråkigt när du som kund blir drabbad. Jag ser att en ny produkt skickades direkt och vi är glada över det trevliga bemötande du haft.

Ha en trevlig sommar!
Hälsningar Techkungen

Jag fick produkten i fel storlek och…

Jag fick produkten i fel storlek och ingen som vill svara på mejlen. Lite oseriösa

11 mars 2024

Svar från Techkungen

Hej Melina! tack för din recension. Vi har haft lite problem med support-programmet men sedan några timmar tillbaka är vi online igen och besvarar alla mail så fort vi kan. Vissa av våra produkter är felmärkta och har en annan storlek inuti än den faktiska storleken, tex våra värmehandskar + värmevästar. Du kommer få svar på ditt mail inom 24 h om du inte fått det ännu.

Ha en trevlig dag!

Svar från Techkungen

Hej Birgitta, stort tack för att du skriven en recension om oss, vi uppskattar detta!

Fungerade bra

Fungerade bra. Produkt och beställning. Bra pris

4 mars 2024

Svar från Techkungen

Hej Mattias, vad kul att du är nöjd! Alltid kul att höra.
Hälsningar Techkungen

Det var en trevlig och smidig…

Det var en trevlig och smidig köpupplevelse och leveransen tog bara ett par dagar. Första gången jag köpte någonting här och jag ska definitivt handla här igen. Tack för bra service.

30 januari 2024

Svar från Techkungen

Hej! Stort tack för de vänliga orden, vad kul att du är nöjd!

Varukvalite och retur

Hej, detta var min upplevelse. Jag köpte ett par värmevantar till min fru i julklapp. Skickade tillbaka dem i början på januari då de inte värmde annat än marginellt. Returfrakt man fick köpa själv. Och inga pengar har jag ännu inte fått tillbaka och nu har det gått en månad sedan de fick vantarna i retur. Mvh Fredrik

Svar från Techkungen

Hej Fredrik! Vi hittar ingen beställning i vårt system på ditt för och efternamn, så jag behöver ett order-ID eller liknande för att kunna se vad som har hänt. Alla returer skall komma direkt till vårt lager, vi hanterar returer 3 gånger i veckan och återbetalningen tar 1-3 arbetsdagar.

Hälsningar Techkungen

Mycket positiv köpupplevelse trots reklamation!

Mina beställda varor levererades till Norrland 5 dygn efter beställning.
Blev dessvärre en reklamation men den sköttes med bravur och löstes genom full återbetalning redan dagen efter jag mejlat deras kundtjänst! Högsta betyg!

11 januari 2024

Svar från Techkungen

Hej Andrea, kul att du är nöjd med vår kundtjänst, ha en trevlig dag!

VÄLDIGT lång leverans

Kontaktar man dom så får man höra att det är blivit må fel & att din beställning är påväg. Har varit o kontakt med dom 3 gånger samma ursäkt samma gång:(
När jag beställde stod de 1-3 dagars leverans men inget leverans mail eller så kom. kontaktade dom & då får man tillsvars 8-10 dagar
Idag den 19/1 kom äntligen mitt paket

4 januari 2024

Svar från Techkungen

Hej Anna! Tack för din recension. Just nu har vi längre leveranstider på vissa storlekar än vanligt på värmevästar och handskar, informationen är angiven på vår produktsida. Jag ser att du fått svar på alla dina mail, och att paketet har levererats. Vänligen läs vårt senaste mail.

👍👍👍👍👍

Enkel hemsida att hitta på, snabb leverans och bra produkter 👍👍👍

Svar från Techkungen

Hej Ida, stort tack för att du delar med dig av din upplevelse hos oss, vi uppskattar detta!

Kalkon

Har inte fått ordern.

4 januari 2024

Svar från Techkungen

Hej Sara! För att vi skall kunna hjälpa dig behöver du kontakta oss på info@techkungen.se

Notera att vi just nu har längre leveranstider under en period på Värmevästar & Värmehandskar, informationen är angiven på produktsidan.

Hälsningar Techkungen

Jag har inte fått varesig…

Jag har inte fått varesig leveransinformation eller min order som beställdes för 15 dagar sen. Inte heller har jag fått svar på mina två mail till kundtjänst.

27 december 2023

Svar från Techkungen

Hej Emma! Jag ser att en medarbetare svarade på ditt ärende under morgonen idag. Vi har längre leveranstider just nu på värmehandskar och vissa storlekar av värmevästar, infon är angiven på hemsidan.

Väldigt nöjd med servicen

Väldigt nöjd med servicen. Köpte ett par värmehandskar där ett batteri var trasigt. Mailade kundservice och fick ett nytt på bara några dagar ⭐

Svar från Techkungen

Hej Sara, stort tack för att du delar med dig. Vad bra att du fick snabb hjälp när tekniken krånglar. Vi ber om ursäkt att batteriet var defekt från första början.

Hälsningar Techkungen

När allt funkar trots lite strul

Bra pris, snabb leverans och en utmärkt och fungerande kundsupport.

28 november 2023

Svar från Techkungen

Hej Bo! Tack för att du tog dig tid att dela med dig, vi uppskattar det enormt.

Ha nu en trevlig dag.

Superbra!!!!!!

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙂🙂🙂

27 november 2023

Svar från Techkungen

Hej Corre, vad roligt att du är nöjd med din order, vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Ha en trevlig dag!