Tandlægerne Brønshøj Torv Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tandlægerne på Brønshøj Torv er en dejlig klinik med kompetente tandlæger, tandplejere og de nyeste og mest avancerede udstyr og maskiner. Jeg fik fjernet to visdoms tænder af Thomas. Han er det me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået lavet plastfacader hos Ali Badran, og jeg er utrolig glad for resultatet! Fra første konsultation har jeg følt mig meget tryg og lyttet til, hvor Ali har været professionel og grundig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været rigtig glad for min oplevelse hos Ali Badran. Han er utrolig professionel og grundig. Jeg kan varmt anbefale ham.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk behandling hos TBT i Brønshøj! Jeg kom til TBT med et ønske om plastfacader, fordi jeg havde slidte fortænder. Jeg blev vel modtaget af Thomas, der fra start til slut mødte mig med en m... Se mer

Företagsinformation

1. Företagstjänster

Informationen kommer från olika externa källor

Tandregulering - Kosmetisk Tandpleje - Implantater - Almen Tandpleje. Hos os får du foretaget din behandling fra start til slut - uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Klar anbefaling

Invisalign forløb hos Luca kan klart anbefales. Dygtig og super flot resultat. Meget tilfreds.

Tandbehandling hos Julie har været en god oplevelse, selvom man ikke er så vild med det. Meget rolig, behagelig og dygtig. Klar anbefaling her også

11 april 2023

Tandretning med Invisalign

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet af min tandretning med Invisalign hos Luca/TBT. Luca og kollegaerne er imødekommende og fagligt dygtige, og der bliver ikke gået på kompromis med resultatet. Jeg kan varmt anbefale TBT.

1 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået Invisalign behandling mm

Jeg har fået Invisalign behandling mm. hos dem. De har super kompetente tandlæger og altid flinke, imødekommende og med gode råd.
Senest var jeg hos en tandlæge jeg ikke havde set før, som skulle kigge på noget jeg troede var et hul. Det viste sige bare at være misfarvning, hvilket han pudsede op og fortalte mig. 100% tillid herfra. Og regningen blev derfor ikke stor. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

26 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste Invisalign behandler :-)

Jeg har netop nu afsluttet et Invisalign forløb hos Luca og er SÅ enormt tilfreds med resultatet og behandlingen! Da jeg startede mit forløb, var jeg skeptisk om det mon ville lykkes at skabe det resultat jeg ønskede. Luca har dog sørget for, at resultatet blev bedre end forventet. Luca har under hele processen været enormt professionel, lyttende og omhyggelig. Fra første konsultation til slutkontrol, føler man sig i trygge hænder, da man får den nødvendige rådgivning og ekspertise. Luca svarer hurtigt på mails, hvis spørgsmål skulle opstå. Det ses og fornemmes tydeligt, at Luca ønsker det bedste resultat for sin patient, samt afslutter han ikke tandreguleringen, før både du og han er tilfredse :-) Luca og hans team er dygtige og kan sit håndværk. Alle i klinikken er smilende og imødekommende. Jeg kan varmt anbefale Luca og TBT til dem, som ønsker en tandregulering med Invisalign :-)

30 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil jeg 100% anbefale at få plastfyldninger hos Ali.

Jeg har altid ønsket at få "rettet" mine tænder, og få fyldt mine mellemrum ud. Dette ønske opfyldte Ali. Jeg troede personligt selv ikke at resultatet kunne blive så godt uden en bøjle, men jeg er så tilfreds og mega glad. Forløbet tog omkring 4 uger, da jeg skulle have bleget tænderne inden. Nu har jeg fået de flotteste, helt lige og symmetriske tænder, og jeg er så tilfreds med resultatet. Hvis andre står med en drøm om at få rettet deres tænder, men ikke har pengene til en bøjle, vil jeg 100% anbefale at få plastfyldninger hos Ali. Jeg troede personligt selv ikke at resultatet kunne blive så godt uden en bøjle, men jeg er så tilfreds og mega glad.

9 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et Colgate smil blev til virkelighed.

Efter 10 års plastfacade rettelser hos flere forskellige tandlæger, fik jeg anbefalet Ali hos TBT.
Allerede fra første aftale, følte jeg mig enormt tryg. Han viste mig billeder for hvordan mine tænder burde se ud, og lagde en plan for forløbet. Jeg endte med 6 timer i tandlægestolen fordi mine egne tænder havde det så skidt under plasten.
Jeg blev sendt hjem med beskeden om virkelig at studere mine nye tænder og komme tilbage når noget skulle rettes. Ali giver ikke slip på en, før man er 110% tilfreds. 3 små rettelser blev det til og jeg har nu det vildeste tandsæt! De er blevet kridhvide, enormt symmetriske og passer helt perfekt til mit smil.
Jeg kan ikke andet end at anbefale Ali til alle der vil have det flotteste Colgate smil, eller bare vil have rettet lidt i formen på sine tænder. Ali er hvert fald den eneste der får lov til at røre mine tænder nu 🤩

1 mars 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alle pengene værd

Jeg fik lavet en fuld Invisalign behandling hos Luca og er meget tilfreds med resultatet. Det eneste jeg savnede var, at han var lidt mere nærværende og spurgte ind til ens ønsker. Jeg følte nogle gange, at han havde travlt og var hurtigt videre. Men han leverede et godt resultat til en fornuftig pris! Jeg kan klart anbefale ham, hvis du drømmer om at få rettet tænder.

9 januari 2023

Invisalign

Har gennemgået en invisalign behandling hos Luca Bastholm.
De største anbefalinger herfra til Luca.
Det var altid Luca selv der var til konsultationerne og fulgte behandlingen helt i mål. Hvis du skal have rettet tænder hurtigt og effektivt, i de bedste hænder, så skal du uden tvivl tage fat i Luca Bastholm!

23 november 2022

Super resultat

Jeg vil gerne fremhæve Luca for hans altid profesionelle tilgang og hans gode svar på alle de spørgsmål man kunne have. Jeg har selv netop afsluttet en tandregulering med Invisalign hos Luca, med et fantastisk resultat. Det har været et rigtig godt forløb, og jeg er meget glad for at jeg valgte Tandlægerne på Brønshøj Torv. Klinikpersonalet er altid indbydende og glade, og man føler sig meget velkommen.

18 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super flot resultat og god behandling

Vi blev anbefalet TBT da min søn (på 15 år) ønskede at få rettet tænder med invinsaline. Vi har været utrolig glade for både forløbet, hvor der har været kyndig rådgivning og hurtig opfølgning, når det var nødvendigt. Resultatet er blevet super godt og vi er meget tilfredse

1 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan på alle mulige måder anbefale…

Jeg kan på alle mulige måder anbefale Tandlægerne Brønshøj Torv.
Jeg har haft et fantastisk forløb, hvor jeg fik rettet mine tænder. Under hele forløbet fik jeg en rigtig god behandling - og jeg kunne altid kontakte dem hvis jeg havde det mindste spørgsmål.

Særlig tak til Ali Badran, som gav mig det smil, som jeg længe har ønsket. Ali stod for at lave det kosmetiske og han gjorde det bedre end jeg nogensinde havde forstillet mig.

Jeg har virkelig svært ved at blive bedøvet og ved nåle generelt, men med Ali Badran kunne jeg næsten ingenting mærke. Under processen var Ali også særlig opmærksom på at tilbyde pauser og andet - hvis jeg havde brug for dette.

Alt i alt en fantastisk klinik. Jeg havde de bedste oplevelser med Luca og Ali!

5 september 2022

Fremragende resultat! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har fået rettet mine tænder med Invisalign og er meget tilfreds – både med forløbet og selve resultatet. Jeg har følt mig tryg og velininformeret igennem hele processen. Jeg har ikke kunne smile uden at holde mig foran munden i mange år.
En stor tak til Luca, som har hjulpet mig til at smile igen.

2 juni 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.