Flot arbejde
Alle aftaler overholdt og rigtigt flot arbejde.
Vi kan kun anbefale Michael Berg.
Hos Tømrer Bergs Entreprise er vi stolte af at kunne lave godt, gammeldags håndværk, som samtidig følger tidens reglementer og tendenser. Derfor har vi altid håndværket som udgangspunkt, men fornyr os hele tiden. Skal du have lagt nyt gulv i hele huset, eller savner du en god carport med tilhørende skur til opbevaring, hjælper vi dig gerne med byggeriet.
Sølvagervej 6, 4640, Faxe, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alle aftaler overholdt og rigtigt flot arbejde.
Vi kan kun anbefale Michael Berg.
Michael har haft enterprisen på vores udestue-projekt. Opgaven bestod i isolering og opsætning af gips på vægge og loft, samt parketgulv. El-arbejdet med gulvvarme, spot og diverse stikkontakter arrangerede han med en samarbejdspartner. Fagligheden er helt i top og samtidig til en fornuftig pris. Med Michael har vi med en mand at gøre, som overholder aftaler, som er tillidsvækkende og yderst behagelig. Vi kan på det varmeste anbefale Tømrer Bergs Entreprise.
Stabil og god arbejdskraft holder hvad han lover og levere god kvalitet. Overholder aftaler og prisen holder. Altid positiv alt i alt meget tilfreds tak for det gode tag arbejde.
Har intet at sætte på michaels professionalitet.
Super håndværk udført af rare tømrer
De varmeste anbefalinger. En Tømer der kan sigt håndværk
Kvalitetsarbejde og alt som aftalt. En håndværker man kan stole på. De varmeste anbefalinger.
Vi havde Michael ude og lave nyt tag for os. Lige fra hurtig ekspedition på tilbuddet, til opstart og gennemførelse af projekt, var det en god oplevelse. Gennem hele processen følte vi os hørt, forstået og i gode hænder. Tydelig kommunikation og godt håndværk, hele vejen igennem. Kan kun anbefale at man tager kontakt til Michael og team, skulle man have en opgave der skal løses. Vi har allerede anbefalet til flere venner.
Håndværker som man kan stole på, kvalitetsarbejde til tiden.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.