Blikken kwamen zwaar beschadigd toe en er ontbrak 1 blik. De beschadigingen waren duidelijk van voor de verzending. Zeker omdat de doos waarin ze verzonden zijn niets van schade had. Blikken met der... Se mer
Det här tycker kunderna
ik pas mijn review aan . 5 maanden geleden besteld ,meerdere mails gestuurd geen reactie in begin, toen opeens kreeg ik bericht moest ik paspoort foto opsturen voor bewijs. gedaan .weken hoor je niks... Se mer
Is een oplichter...heeft bijna niets op voorraad...dus zet je bestelling door naar andere leveranciers...dus lange wachttijd...geen telefonisch contact mogelijk.... op mails wordt niet gereageerd....a... Se mer
Ordered goods worth over 160 EUR end of november. Except for confirmation of order and payment, nothing received. Confirmation got junked by outlook unfortunately (not target-master.nl fault). Ma... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Bestel NOOIT bij Target Master!!!
Op 04-02-2016 een airsoft pistool besteld en betaald. Meteen daarna een kopie van me NABV pas gestuurd en een legitimatiebewijs. Het zou 2 tot 5 werkdagen duren om de order te verwerken. Na 8 dagen toch maar even bellen met target master waar me bestelling blijft (geen gehoor) de telefoon wordt niet beantwoord. Ik heb meerdere malen gebeld maar niemand neemt op (er is ook geen voicemail die je kan inspreken) vandaag weer een mail gestuurd naar target master, dat ik aangifte ga doen bij de politie van oplichting als ik geen reactie zou krijgen vandaag.
En ineens vandaag om 19:25 uur kreeg ik wel een reactie:$ dat mijn product niet op voorraad is en dat ze niet weten wanneer ze van de leverancier een nieuwe voorraad krijgen. Het zou minimaal nog 2 weken duren. Hiermee ga ik niet akkoord dus heb meteen een reactie gestuurd dat ze de bestelling kunnen annuleren en dat ik mijn geld terug wil (en weer geen reactie) ik ga alsnog aangifte doen bij de politie als ik mijn geld niet terug krijg. Ik weet wel dat ik NOOIT! meer iets bestel bij target master. Betaal liever iets meer geld bij een goed bedrijf dan bij deze OPLICHTER!!!!!
Luchtbukswinkel.nl wachten op bestelling
Op 02/02/2016 in de ochtend de besteling gedaan van een luchtbuks.. een leuke plinker niet duur.. via ideal betaald en dus denkend mooi kan ik snel lekker plinken... NOT!!
Betaling werkt laat de volgende dag "goed gekeurd" wat raar is want Ideal is direct.. toen NIKS!!
Kreeg een mail van bevestiging maar voor de rest niks..
Ik had al eerder besteld paar jaar eerder en alles ging toen best snel ID kaart toen ook opgestuurd...
Begon de site beter te lezen zag dat je met elke bestelling je ID kaart moets mailen zo gedaan... 5dagen later 'ID kaart ontvangen" dacht mooi.. nu gaan ze het opsturen... NOP!!!
Wacht nog steeds... slecht zeer slecht.. geen reacties geen communicatie njet rien nothing!!!
Nu maar hopen dat het binnen komt en dan voortaan ergens anders bestellen.. dan maar €20-€50-€100 meer betalen maar weten dat de service goed is en optijd binnen is..
Conclusie DONT BUY HERE!!
mvg.
Zeer slechte service, stelletje amateurs
Voor bijna €300,- aan goederen besteld.. Nul , nul communicatie geen gehoor Bij contact via de telefoon of mail.. Als me spullen ooit nog binnen komen dan was het de eerste en de laatste keer dat ik daar iets besteld heb. En ondanks de slechte berichten op deze site toch de gok gewaagd. Wel een dure gok. Dus ik raad iedereen die ook maar van plan is om voor €1,- iets te bestellen, dat lekker bij iemand anders te gaan doen,(die hun centen wel verdienen.) Wat een ongelofelijke slechte webshop.!! En waardeloose beheerder(s)
Top service!
Had een hatsan 125 besteld en kreeg maar geen mail terug.
Heb ze opgebeld en geen gehoor. Werd 5 minuten later terug gebeld en er werd me heel netjes uitgelegd dat mailtjes wrs in de junk box terecht kwamen en Viola.. Daarna heeft het een dag geduurd en had alles in huis!! Perfecte service!
oplichters
na 3 maanden geen goederen , geen antwoord , oooh wat is het fijn om oplichter te zijn !
Ik vind de service goed bij target- master vandaag mijn bestelling keurig netjes op tijd gekregen
Ik vind de service bij target master goed , mail word snel beantwoord en de bestelling was keurig op tijd
Ik ben tevreden
Prima levering
Afgelopen zondag besteld en op vrijdag al in huis. Het was even spannend omdat ik naderhand de negatieve berichten op deze site had gelezen. Dit bedrijf is op maandag dicht dus op dinsdag kreeg ik de bevestiging dat mijn betaling en kopie ID binnen waren. Op donderdag het bericht dat de bestelling was verstuurd met GLS met traceercode. En op vrijdag dus in huis. Mijn bestelling was een Hammerli Hunting Force 900 combo, diverse schietschijven, paar dozen kogeltjes waarvan 1 doosje 7 soorten bevat om te testen en wapenolie. Ik ben dik tevreden over de levertijd en de stevige verpakking. (En de lollie die erbij zat)
Luchtbukswinkel.nl
Ik deed enkele weken geleden bestelling heb alle voorwaarden voldaan: zelfde dag nog betaald gegevens correct ingevuld. Het duurde maar liefst 5! dagen eer ik mail kreeg met een statusupdate. Nu al terug 2weken aan het wachten op nieuws. Al meerdere mails gezonden helaas zonder resultaat. Een webwinkel staat of valt met communicatie. Ik heb geen probleem met enkele weken wachten, maar dit moet me dan ook gemeld worden. Hier bestel ik nooit meer !!! Het in nu nog bang afwachten of ik uberhaupt nog iets gelevert krijg. Ik heb ondertussen reviews gezocht van TM en ik heb men fout ingezien,.... had ik dat op voorhand gedaan dan had ik NOOIT besteld bij TM.
Een fout die ik niet snel meer zal maken. Die zien mij nooit meer terug !!! Hopelijk krijg ik nog men geld terug. Blijf weg van alle winkels van Target Master !!! Er is een reden waarom hij meerdere sites heeft !! Hij vlucht van klachten in een nieuwe webwinkel.
Koop niet bij Targetmaster
in juni 2014 een vultrechter besteld. Die werd bezorgd door DHL. Omdat ik niet thuis was, lag er een kaartje in de bus dat ze de volgende dag kwamen tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Ik was er voor 18.00 uur, maar ze waren eerder geweest en er lag een kaartje in de brievenbus dat ze de zending retour stuurden. Na anderhalve maand reageerde eenmans zaak Targetmaster eindelijk dat ik weer 7.95 euro verzendkosten moest betalen. Na betaling stuurden ze de zending weer, maar DHL accepteerde het adres niet, omdat het adres niet zou bestaan. Terwijl ze de vorige keer wel aan de deur geweest waren. Targetmaster had allerlei uitvluchten, dat DHL acht keer aan de deur geweest was enz. Allemaal verzonnen argumenten. Omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, duurde het drie maanden voordat ze weer reageerden. Ik vroeg het geld terug of anders verzending per gewone post. Zonder overleg stuurden ze de zending naar een factuur-adres. Daar bezorgde DHL de zending bij een leegstaand gebouw aan de overzijde. De zending ging dus weer retour. Eerst stelde Targetmaster belachelijke eisen voordat ze zouden terugbetalen, zoals dat ik eerst een kopie van mijn schutterslicentie moest opsturen enz. Na vijf maanden betaalde Targetmaster de bestelling eindelijk retour zonder de verzendkosten. Dat het zolang moest duren, ligt aan de belabberd langzame manier van reageren. Zonder overleg met de klanten. Koop daarom niet bij ze, want je belandt in een moeras.
target master is een scharrelaar
Lees vooral eerst de handelsvoorwaarden van deze scharrelaar. Heb ik helaas niet gedaan. Alles is een "bijzondere bestelling", dwz: je moet maar afwachten of en wanneer je bestelling geleverd wordt. Bij navraag geven ze vage en ontwijkende antwoorden.
Zijn geen woorden voor zo slecht
Heb hier op 21-09-1024 bestelling gedaan.
1 doosjes kogeltjes en een Caldwell deadshot combo.
22e was de betaling voldaan.
Begon op internet niet al te positieve dingen te lezen en dacht vraag even na wanneer geleverd kan worden.
deed dit de 29e september en 30e kreeg ik antwoord dat het nog even kon duren door de Caldwell set.
30 september hun een mailtje gestuurd dat als het langer dan 30 dagen duurt ik de bestelling annuleer volgens Het vierde lid van artikel 9 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek.
waarop op 1 oktober de mail krijg:
Geachte Klant,
De leverancier zit in Amerika, en hij heeft ze nu ook niet op voorraad. Voor hem is het ook even afwachten wanneer hij weer een levering ontvangt.
U mag gerust iets anders uitzoeken, of dat we het blikje kogeltjes wel opsturen en de dead shot bag combo annuleren. Ook de gehele order mag nu al geannuleerd worden. Daar hoeft u niet mee te wachten tot de 30 dagen voor bij zijn. Ik weet gewoon echt helaas dit keer niet wanneer we ze gaan krijgen, maar ik denk echt niet dat dat binnen nu en een week gebeurt, aangezien het na verzending vaak al een week onderweg is, en ik nog geen bericht heb gehad dat ze de spullen hebben verstuurd.
Dus heb ik geantwoord dat ik dan bij deze de gehele bestelling annuleer en ze het geld terug kunnen storten.
daarna niks meer van ze gehoord tot 29 oktober, u bestelling is verzonden.
heb deze producten bij een professioneel bedrijf gekocht en binnen 2 dagen geleverd gekregen, uiteraard wel iets duurder.
daarna mailtje gestuurd dat ik in principe al op de 29e september de koop geannuleerd heb als hij later dan 30 geleverd wordt en tevens de 1e oktober de totale bestelling geannuleerd.
antwoord:
Geachte klant,
Er is hier helaas niets bekent van een annulering. Er staat bij uw bestelling ook niets in het systeem aangegeven.
Als dit wel zo was geweest dan was uw bestelling natuurlijk ook niet aan u verzonden.
nou breekt me de klomp. ik heb zelfs een mailtje van hun van 1 oktober mijn eigen bericht erin staan dus door hun beantwoord.
Ik laat het er niet bij zitten.
Slechte levertijden, service en eenzijdige communicatie
Meerdere keren wat besteld, soms in een week in huis. maar laatste bestelling heeft ongeveer 5 maanden geduurd. Geen initatief van Targetmaster alles moet bij de klant vandaan komen. Altijd hetzelfde antwoord ja duurd nog even weet ook niet wanner het binnen komt. Kortom ik bestel hier al enige tijd niks meer. Hij is meestal wel goedkoper maar de service en levertijden zijn zeer beroerd. Gemiste kans van Targetmaster alleen goedkoper maar snelle levertijd en goede service ho maar.
het uitblijven van mijn bestelling bij target master
ik heb op 02-08-2013 een bestelling gedaan van twee luchtbuksen en ook betaald bij target master -799,75 euro en deze tot hiertoe nog niet ontvangen ik vraag mij af of het wel wettelijk is de volledige som te laten betalen en dan zonder te melden dat het maanden kan duren dat men de bestelling krijgt als men ze krijgt ?ik heb bij krale schietsport ook luchtbuksen besteld gehad en had deze thuis 5 dagen na betaling ik heb wat onderzoek gedaan op het internet en ik ben zeker niet alleen die maanden moet wachten .ik wil mijn bestelling binnen de 14 dagen ontvangen of anders mijn gestort bedrag terug op mijn rekening zo niet zal ik klacht neerleggen bij de plaatselijke politie in zijn woonplaats en gerechtelijke stappen ondernemen en ookde kosten van verzendig bij target master lagen veel hoger dan bij krale schietsport nochtans woog deze bestelling niet minder ik ben van belgie en zou nooit meer een bestelling doen bij target master ik begrijp niet dat deze persoon nog zaken kan doen
wegblijven daar ! slechtste internet ervaring
Bestelling van bijna 400 euro geplaatst
Verkeerde stukken toe gekomen na 2 maand! klacht verstuurd,
Het antwoord was dat ik de kleine letters moest lezen in hun overeenkomst moest lezen : "er mogen gelijkaardige stukken verstuurd worden als de gevraagde niet meer binnen zijn, zonder de klant op de hoogte te brengen "
Kers op de taart, het enige dat goed was zat kapot in de doos! Terug gestuurd voor 16 euro
Nu vragen zij 10 euro voor het pakket terug te sturen naar mij!
Kort weg een bende bedriegers!!!
Levertijd
Heb weinig te klagen over deze winkel :-)
2 x wat besteld,
1ste keer was 1 week levertijd.,
2de keer was de levertijd maar 2 dagen !! (donderdag'sNACHTS besteld, zaterdagmorgfen in huis .)
Beroerde communicatie enz.
Bestel je Crossman Co2 krijg je gewoon een ander merk. Gelijk een mail gestuurd bij aankomst krijg je te horen dat het allemaal hetzelfde is en maakt niets geen verschil.
2 keer besteld, 2 keer geen Crossman gekregen maar andere merken met het slappe excuus dat het allemaal hetzelfde is.
Verder soms gigantisch lange levertijd zonder communicatie.
Absoluut klant onvriendelijk bedrijf.
Bestel hier niet meer!
Groetjes
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.