Bästa chauffören i världen
Chauffören räddade min mobil när jag tappade den på bussen mitt i natten och lämnade hjärtsamt tillbaka den till min kompis som befann sig på Vasaplan, en riktig kung
Jag vill dela min upplevelse från bussen 8an jag skulle ta kl 11:33 från Ostkroken söndag 23november. Så fort jag klev på började busschauffören prata med mig på ett väldigt otrevligt sätt. Jag försökte fixa internet eftersom mitt busskort finns i mobilen, men han började med att säga att jag borde ha fixat det innan. Jag förklarade att det inte finns något internet på bussen, men han svarade ännu otrevligare och sa att det inte var hans problem och att jag fick lösa det själv. Jag försökte flera gånger förklara att jag höll på att lägga in 5G för att kunna åka med, men han släppte av mig på en plats där det inte ens finns någon busshållplats och var väldigt otrevlig. Dessutom sa han: ”Har du säkert dom pengarna?” vilket kändes väldigt kränkande. Det här bemötandet var verkligen dåligt och jag tycker att han borde få allvarliga konsekvenser för sitt beteende.
Busschauffören låter folk dricka o skrika på bussen och pratar med sig själva bussarna i Skellefteå det finns dom bra som inte stör någon men finns en som åker Skellefteå Boliden han är värst o busschauffören tillåter hur han pratar o skriker dricker öl osv han förnedrar personer o så. Dom som inte stör fine men vissa borde ni slänga av jag tycker alla är människor men dom som inte kan hantera sitt drickande ska inte sitta på bussen och leva om.
Sen finns barn som kan sitta på bussen och bli obekväma pågrund av en sån här person för dom är inte van, tycker ni som kör ska ha mer koll hur påverkade dom är av alkohol som ni släpper på!
Börja ge information om att/varför en bussen slutar gå vid min hållplats. Sist handlade om en vattenläcka. Jag har ett liv och behöver veta när jag måste hitta alternativ till att ta mig till jobbet eller hem. Sätt upp stenåldersinformation i form av lappar i busskuren. Som kund ska jag inte behöva kolla en app utifall bussen går. Den ska gå!!! Det ska man kunna räkna med!!! I sällsynta fall, ge information!!! Ringde kundservice för info och fick veta att ni ska vara så kortfattade med info som möjligt. Va? Som kund vill jag inte ha kortfattat. Jag vill ha full information och Ultra är tragiskt opålitliga. Jag jobbar själv med service och skulle aldrig sänka mig till er nivå. Skäms!!! Jag klagar inte på chaufförerna, de har det inte lätt, men, skärp er när det gäller att informera kunderna.
Jag är paff.
Jag är förbryllad.
Jag är förbannad.
Jag är sårad.
Jag är ilsken.
Jag är stressad.
Jag är totalt förkrossad.
Ord kan ej beskriva min diaboliska frustration angående denna nya buss-app.
Hur tänkte ni egentligen när ni skapade denna nya buss-app?
Vi är inga ”artificiella teknologi experter”, vi är bara vanligt folk som vill åka buss!
Här kommer en dikt inspirerad av mina förnimmelser av emotioner.
Nya bussapp,
Av mig får ni ingen pengalapp
Tidtabeller som krånglar
Nu blir jag försenad till min dejt som ville hångla
Min mor fick nästan en hjärtattack
Ty er teknologi gör oss otroligt lack
Vi är inga teknologiska genier
Vi är vanligt folk som vill transporteras utan några tragedier
Tragedier skapade utav er teknologi-törstande parasiter
Nu har morsan gråtit flera liter
Ta genast tillbaka den gamla buss-appen
Annars trycker jag på radera-knappen
Nu har jag raderat den nya buss-appen
För av mig får ni aldrig pengalappen
Bussarna är mer eller mindre antingen sen eller tidig. Fick nyss vänta i 30 minuter i -30 grader. Ett j*vla skämt. Sanslöst värdelöst
Jag är frustrerad och besviken över att bussarnas ladduttag aldrig tycks fungera som de ska. Varje gång jag försöker ladda min enhet i bussen, möts jag av en irriterande kamp med uttaget som antingen är trasigt, otillgängligt eller bara helt enkelt vägrar att samarbeta. Det är otroligt störande att behöva stå där och slösa tid på att försöka ansluta min enhet till ett uttag som inte gör sitt jobb.
Jag förstår att tekniska problem kan uppstå, men det verkar som att bussbolagen inte prioriterar underhållet av dessa ladduttag. Det är frustrerande att betala för en tjänst som sedan inte lever upp till förväntningarna. Att vara strandsatt med en utsliten telefon eller surfplatta på bussen är inte bara en besvikelse utan även ett påtagligt hinder för ens vardag.
Jag uppmanar bussbolagen att ta ansvar för att hålla sina ladduttag i fungerande skick. Det är hög tid att investera i pålitlig teknik och regelbundet underhåll för att undvika att passagerare ständigt konfronteras med detta frustrerande problem. Att betala för en bussresa bör innebära en smidig och bekväm resa, och inte en kamp mot obrukbara ladduttag som bara ökar irritationen hos passagerarna.