Vi købte et rigtig flot bord fra tablelab. Firmaet var meget fleksible ift. levering. Da vi modtog bordet var der uheldigvis nogle pletter som ikke kunne gå af og da vi tog kontakt til firmaet svarede... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har købt det fineste spisebord, Essential Oak. Der var lidt problemer med leveringsdatoen som blev udskudt af to omgange. Da jeg modtog bordet fik jeg desværre samlet det forkert og det var nødven... Se mer
Företaget har svarat
Samlet set en lidt lunken oplevelse. Vi har købt et smukt bord fra Tablelab og selve produktet er der som sådan ikke en finger at sætte på. Men firmaets kommunikation derimod… Der er noget at hente!... Se mer
Modtog sofabord som, grundet fragt, havde pådraget sig nogle store skrammer. Jeg skrev til Tablelab, vedhæftede billeder og i løbet af max to timer, modtog jeg det fineste svar, hvor de udover at bek... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Møbler i tidsløse designs - dag til dag levering, køb online eller i konceptbutik.
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.tablelab.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Købte bord for et år siden
Købte bord for et år siden, og det ligner stadig det er nyt!
Service i topklasse og levering til døren af ham selv. Derudover super fin butik.
Vi venter bare på de laver stole så vi kan få dem 😁👍🏻

Ganske fin service
Ganske fin service. Eneste anke må være, at indpakningen af bordbenene var sådan, at de kunne skure mod hinanden.

Flot bord
Flot bord. Dog kunne jeg ønske lidt bedre finish på tillægsplader og tilhørende beslag.

Super flot bord
Super flot bord, som lever helt op til forventningerne

Virkelig fleksible
Virkelig fleksible, flot produkt og hurtig levering efter aftale

Kan kun anbefales
Virkelig god service, nem kontakt med Anders, lækkert bord i god kvalitet og kort ventetid ved både afhentning og levering. Vi er enormt tilfredse og kan kun anbefale TableLab :-)

Svar från Tablelab.com
Virkelig hurtig levering og et rigtig…
Virkelig hurtig levering og et rigtig godt produkt. Kan kun anbefales herfra.

Svar från Tablelab.com
Flotte møbler og god service
Fedt koncept, flotte varer og rigtig god service.. kan virkelig anbefales...

Svar från Tablelab.com
Særdeles go oplevelse at handle m…
Særdeles go oplevelse at handle m Anders og TableLab, hurtig levering og fin service.

Fantastisk
Mange tak til Tablelab for framragende service og levering.
Jeg er meget glad og bordet er perfekt, tak.

Svar från Tablelab.com
Produktet lever fuldt op til…
Produktet lever fuldt op til forventningerne, god service og hurtig levering.

super service
Var så heldig at de kunde komme med varen luge efter jeg hade bestilt dem! Så super service!! 😀
Fed hjemmeside! Fed kvalitet!

Svar från Tablelab.com
Godt koncept og super service
Godt koncept med borde i fin stil, hvor Anders samtidigt giver en perfekt service. Kan kun anbefale Tablelab!!!

Svar från Tablelab.com
Flot produkt og super og hurtig…
Flot produkt. Super og hurtig kundeservice.

Svar från Tablelab.com
Vi fik et rigtig flot bord
Vi fik et rigtig flot bord. Ingen problemer med leveringen!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.