Det här tycker kunderna
Wij hebben onlangs promotie-T-shirts besteld via t-shirts.nl en zijn erg tevreden over het hele traject. De communicatie was duidelijk en snel, de levertijd werd netjes nagekomen en de kwaliteit van d... Se mer
Alle medewerkers van dit bedrijf die ik aan de telefoon had waren bijzonder behulpzaam. Heel fijn contact, snel schakelen. En als resultaat goede kwaliteit sweaters met opdruk die blijft. We komen er... Se mer
The whole process or ordering and design was fantastic . Everyone i dealt with was very helpful and competent. the outcome / result, the actual TShirts were great. They were better than I expected in... Se mer
Företagsinformation
Om T-shirts.nl
Skrivet av företaget
Bij ons kun je rekenen op snelle levering, uitstekende kwaliteit en persoonlijke service. Ons creatieve team van ontwerpers staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen, en onze ervaren zeefdrukkers zorgen voor een professioneel resultaat dat precies is wat je voor ogen hebt.
Bij t-shirts.nl begrijpen wij dat elk project uniek is, daarom bieden we verschillende maatwerkoplossingen en denken we graag met je mee. Naast zeefdruk kunnen wij ook borduren, transfereren en bieden we nog tal van andere afwerkmogelijkheden. Plaats je een bestelling voor een school- of teamuitje, een grote oplage voor een promotiecampagne of wil je starten met je eigen private label? Wij zorgen altijd voor een vlekkeloze uitvoering van begin tot eind!
Daarnaast bieden we een breed scala aan kledingstukken om uit te kiezen, zodat je altijd iets vindt dat perfect past bij de uitstraling van je bedrijf of team. Denk aan comfortabele T-shirts, stijlvolle polo’s, softshell jassen, functionele werkkleding, caps, tassen en nog veel meer. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd om de bedrukking optimaal tot zijn recht te laten komen.
Bezoek onze website of neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw visie kunnen omzetten in werkelijkheid.
T-shirts.nl
Skrivet av företaget

- Promotiekleding op maat
- T-shirts.nl heeft een enorm assortiment aan kleding, voor ieder wat wils.
- Korte levertijd
- Snel leveren is voor ons geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden.
- Proefdruk inbegrepen
- U ontvangt eerst een digitale proefdruk voordat we overgaan tot het bedrukken van uw promotiekleding.
- Offerte aanvragen
- Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!
- Showroom bezoeken
- Bel ons voor een afspraak! 023-561759
Kontaktuppgifter
Aalsmeerderweg 241-19, 1432CM, Aalsmeer, Nederländerna
- 023 561 75 95
- info@t-shirts.nl
- www.t-shirts.nl
Elk jaar bestellen we wel wat kleding…
Elk jaar bestellen we wel wat kleding en we worden altijd snel en goed geholpen. De kwaliteit is ook prima!
Levertijd erg lang,.....
Levertijd erg lang,.....
Maatvoering shirts niet gemaatvoerd is ook wel een minpuntje,.....
Goed contact qua communicatie layout shirt (Bianca)

Gewoonweg een super bedrijf
Gewoonweg een super bedrijf. Altijd meedenkend en zeer goed bereikbaar en kundig. Komen hun gemaakte afspraken zeer goed na. Hebben hier nog al diverse jaren shirts besteld voor de laatste schooldag van onze leerlingen die zelf hun logo maken en de shirts zijn super van druk, zien professioneel uit en alles netjes op tijd geleverd. Zeker een bedrijf om aan te raden. De kwaliteit van de shirts is gewoon goed.
Al jaren een tevreden klant
Al jaren een tevreden klant. Snelle & duidelijke service, medewerkers zeer klantvriendelijk.
TOP Bedrijf
TOP Bedrijf. Van A t/m Z is alles goed geregeld. Geen op en aanmerkingen. Hartelijk dank en tot gauw

Svar från T-shirts.nl
Communicatie is altijd goed en helder…
Communicatie is altijd goed en helder en de kwaliteit van de t-shirts erg goed. Ook na vaak wassen blijft de print mooi.
Snelle afhandeling & vriendelijke support
Snelle afhandeling, vriendelijke klanten service! En ook goede support met het bewerken van de vector bestanden!
Fijne samenwerking met T-shirts.nl
Wij hebben recent samengewerkt met T-shirts.nl voor het bedrukken van onze nieuwe personeelskleding en shirts voor onze sporters. Vanaf het eerste contact merkten we dat het team erg betrokken is bij het proces en echt met ons meedenkt. Ze adviseren op een professionele en vriendelijke manier over materiaalkeuze, kleuren, drukgrootte van logo’s en andere details, waardoor het eindproduct precies werd zoals wij het voor ogen hadden.
De samenwerking verliep buitengewoon prettig: duidelijke communicatie, snelle reacties en een persoonlijke benadering maakten het hele proces soepel en stressvrij. Het uiteindelijke product werd op tijd geleverd en naar wens, met een uitstekende afwerking en kwaliteit.
Wij bevelen T-shirts.nl dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige bedrukte T-shirts en een partner die meedenkt, professioneel is en fijne service biedt. Wij zullen in de toekomst zeker opnieuw met hen samenwerken!

Fijne service
Fijne service, bedrukking ook zeer goed gelukt. Uitstekend kwaliteit!
Shirtjes worden na een paar keer wassen wel wat minder.
Goede prijs kwaliteit
Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Vriendelijke communicatie. Ook als er vragen zijn mbt bedrukking wordt er meegedacht. Had er graag 5 sterren geven echter de miste ik bij de bestelling de configurator die je het resultaat laat zien van hetgeen je besteld. Een voorbeeld krijg je pas als je heb bevestigd én betaald. Toch wel aanbevelingswaardig.

Top!
Super goede truien! Laten maken voor een grote groep leerlingen. Communicatie verliep goed en truien waren er snel.
Alles goed en volgens afspraak
Prettige communicatie, mooie sweaters en snel geleverd
Fijne samenwerking!
Snelle service, groot assortiment, goede kwalitieit, vriendelijk personeel. In alles goed meegedacht. Erg tevreden!
Goede ervaring gehad
Ik heb een goede ervaring gehad met T-shirt.nl. snelle bezorging, snelle behandeling en top kwaliteit
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.