Besökte ett nyöppnat systembolag i Kållered idag måndagen 29/6 c;a 18. Brukar funka bra. Idag blev det inte så. Visade i kassan vad jag ämnade handla för öl. Räcker det med att visa ett ex; av va... Se mer
Jag åkte till Systembolaget Tybblekullen i Örebro idag. När jag kommer till kassan blir jag så väl bemött. Personalen hälsade mig välkommen. Jag sa till honom att han var så pigg och glad en måndag fö... Se mer
Problemet med alla Systembolag i hela Sverige är att de bryter mot lagen om rusdrycksförsäljning från det att de öppnar tills de att de stänger! Ta ett blodprov på de som ramlar in klockan 10:00 och... Se mer
Det enda dåliga med Systembolaget är att man beställer en dyr whiskey och får den utan sin kartong. Den senaste kostade över 6000 kr. Fick den utan kartong. Köper i present till en person som samlar... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Systembolagets webbplats. Här kan du bl.a. söka i vårt sortiment, få tips om mat och dryck i kombination, söka butiker och öppettider, få information om alkohol, vinprovningar, läsa pressmeddelanden.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Bra valmöjligheter
Många valmöjligheter och begränsade öppettider är bra.
Beställde till ombud och kommer aldrig…
Beställde till ombud och kommer aldrig att göra det igen. Hur kan det vara två veckors leveranstid på en baginbox ur sortimentet?? Skäms på er
Besökte Systembolaget i Boden ,de har…
Besökte Systembolaget i Boden ,de har den sämsta tänkbara placering för bilburna kunder ,nästan omöjligt att hitta en bilparkering i närheten ,
Oacceptabel service är
Systembolaget godtar inte BankID och att man befinner sig i sitt hem vid leverans.
Uruselt mottagande när man har beställt pass.
Bara en kassa som tar emot kontanter
Bara en kassa som tar emot kontanter. Ytterligare en anledning att skrota alkoholmonopolet alltså, i matbutiken är det precis tvärtom - där är det bara en kassa som tar emot kort.
Humor förbjuden – speciellt om alkoholfria drycker
Jag vill rikta skarp kritik åt butikschefen för Systembolaget i Norrtälje.
Jag trodde att Systembolaget främst sålde alkohol, men det verkar som att de även säljer humorfria upplevelser. Vid ett besök blev jag och min fru utkastade för att vi skämtade om alkoholfria drycker. Vårt brott? Att säga att om man vill köpa sådant kan man ju lika gärna gå till ICA.
Butikschefen verkade ta detta personligt och kom fram för att be oss lämna butiken. Jag hade förstått om vi varit högljudda, stört andra kunder eller uppträtt otrevligt. Men att humor numera är förbjudet känns oväntat.
Jag anser att Systembolaget gör ett viktigt jobb och personalen i Norrtälje brukar vara professionell, men den här upplevelsen gav tyvärr intrycket av att man måste lämna både glädjen och självironin vid dörren tillsammans med sin legitimation - åtminstone när den bittra butikschefen är i närheten.
Flera i Norrtälje har beskrivit butiken som en plats där regler och bemötande kan variera kraftigt beroende på vilken dagsform butikschefen har. Efter vårt besök kan jag förstå varför det pratas om det.
Margareta Ralson
Jag , Margareta Ralson måste tyvärr berätta om hur vissa ( bl a ) den kvinnliga chefen beter sig .
Jag är helt förföljd av henne och finner detta mkt obehagligt .
Hon tar alla chanser att neka mig handla samt trampa på mig gentemot
En hel del av mina vänner ☹️
Det är kränkande , rent ut sagt !
Tyvärr har flera av mina vänner blivit lika dåligt bemötta !
Om jag går dit och tagit ett eller två glas vin till lunchen innebär detta inte att jag är berusad .
Detta har upprört en hel del av oss helt tar avstånd från denna butik .
Däremot vill jag lovprisa övrig personal
men tycker det är helt sjukt att butikschefen tom sitter och stirrar den kvinnliga chefen vid raster och säger till dem att jag inte får handla !!!!!
Och hoppar på mig ( inför andra kunder) så dåligt o Såå förnedrande !
Det kommer in fler negativa omdömen
från personer som är i samma situation!
MVH
Margareta Ralson
Sämsta servicen i kassan
Sämsta servicen i kassan på Systembolaget på Mårtenstorget i Lund. Personen i kassan kunde inte ens säga hej! Satt med ryggen emot mig som kund och var bara intresserad av att prata med kollegan i kassan bredvid.
Tack för superbra service.
Tack för superbra service.. tog hem en öl som var svår för mig att få tag på .
Alltid trevliga på butiken i Avesta
Lagersaldot.
Finner det intressant att Systembolaget oberoende av butik ligger såpass efter i funktion att lagersaldot ALLTID är inkorrekt även veckor innan någon slags högtid/helg. Hur är det möjligt? Att behöva beställa var eviga gång är inte rimligt.
Dålig och sur personal
Dålig och sur personal! Dom flesta är mycket bra! Men en del förstör för alla! Hade dom inte haft monopol så skulle jag handla på annat ställe!
bra utbud service
alltid mycket bra utbud och (nästan) alltid mycket bra service
Jag skulle använda mig utav snabbkassan…
Jag skulle använda mig utav snabbkassan för första gången och frågar en tjej som är personal hur jag ska göra för det är min första gång och hon svarar aggressivt och tittar på mig som om jag vore dum och säger "läs på skärmen" är det så man bemöter kunder? Glömmer dessa anställda att vissa av oss kunder är också hårt arbetande människor som också behöver utstå stress varje dag? Sånt beteende får man lägga undan när det gäller ens arbete. Otroligt oproffsigt och omoget. Anställ inte omogna "snorvalpar" som inte kan bete sig. Skärpning.
Systembolaget i jönköping A6 helt…
Systembolaget i jönköping A6 helt bedrövligt kundservice, väldigt tråkigt när systembolaget överlag brukar ha jättebra service och kunniga. Var på systembolaget på A6 i Jönköping fredag 20/12 skulle köpa en handfull Erdinger, vet att de har 136st på lagret men ingen på hyllan, frågar denna unga kvinnan om hon har möjlighet att hämta på lagret, varpå hon går in på lagret och kommer ut 30 sekunder senare och säger att hon inte hittar den. Tänker hon är ny och stressad vi gör ett nytt försök på måndag 23/12.
Åker dit 23/12 med gott humör snart jul och att man vet att de finns 96st i lager, kommer in till hyllorna och ser till mina förvånad att hyllan i tom igen, frågar återigen om de kan kolla på sitt lager, personen i frågan kom ut efter 30 sekunder igen säger tyvärr de är så kaos här inne jag hittar inte den. Tycker de är så fascinerande hur man kan på 30 sekunder göra en bedömning att inget finns på en yta som är 100kvm2 ish. Åkte till systembolaget i stan var i butiken i cirka 5 minuter och kom ut med precis de jag ville ha och fantastisk bemötande av ett flertal anställda.
Trist personal på Systembolaget Ringen…
Trist personal på Systembolaget Ringen i Stockholm.
Somliga verkar ha så tråkigt på sina jobb att de måste psyka och håna kunderna. Tex en person i 40 års åldern som hela tiden låtsas flörta med kunderna och kommer med utsagor som vid nästa tillfälle var helt annorlunda eller inte existerar mm. Försöker man fråga hur läget är blir det lätt stämplat som ett raggningsförsök eller nåt annat negativt. Ett barnsligt och larvigt beteende som bara leder till att man undviker den här butiken.
Inte heller är det särskilt trevligt att bli betraktad som jobbig kund om man behöver fråga om nån vara eller se personalens rynkade pannor och snedvridna miner som om man vore helt dum.
Visst, är det mest praktiskt att handla där kan man ju göra det, men det är snabbt in och snabbt ut som gäller och att i största möjliga mån undvika personalen. Tack för självskanningen Systembolaget, inte en dag för tidigt!
Besviken kund
Besökte butiken i Birsta (Sundsvall) och frågade om en beställningsvara. Blev då bemött med en mycket dryg och nedlåtande ton av personalen att "De artiklar vi har i lager är bokade". Fick inte ens hjälp att lägga beställning på varan.
Alkolister i hemsjukvården med hemleviranser
Fattar inte att systembolaget säljer och levererar hem till folks köksbord. Med tanke på sitt systembolaget går ut med att sälja mindre alkohol. Jag har jobbat I hemtjänst och nu i hemsjukvården, där jag träffar många som inte kan själva gå till systembolagets butiker får mängder av alkohol hemleviterat. Dom sitter och super i sina hem. Hur korkat är det inte med hemleviranser med alkohol. Skärpning systembolaget
Kundservice
Systembolaget i Kungsbacka på Nygatan. Utomordentligt god service och lösningsorienterad inställning👏
Personalen i skogås borde i inte jobba…
Personalen i skogås borde i inte jobba i en butik överhuvudtaget! En butikschef som halvsover i kassan och knappt är kontaktbar medans kunder som är trötta efter en arbetsdag inte får handla ut. Medarbetare som saknar den grundläggade ömdömesförmågan att bemöta sina kunder på ett korrekt sätt och utövar egenmäktighet.
Dax att fimpa systembolaget går…
Dax att fimpa systembolaget går tillbaka till Dunken. 👍