Nye vinduer på 2 dage. Tak til de dygtige og hurtige håndværkere der skiftede alle vores 10 gulv til loftsvinduer og indstallerede ny glasdør på kun 2 dage. Det er blevet super flot og vi sparer penge... Se mer
Det här tycker kunderna
Man føler sig i trygge hænder fra a-z! Jeg fik skiftet bindingsværk og muret nye tavl på mit gamle hus. Jeg vil særligt fremhæve den gode og grundige vurdering og vejledning inden jeg bestilte Sy... Se mer
Företaget har svarat
Sydfynsk Håndværk har lagt nyt tag inkl. nye spær på en ældre bygning hos Faaborg Camping. En udfordrende opgave som de klarede super flot. Tak Henrik for rigtig god rådgivning og tak for dygtige ko... Se mer
Företaget har svarat
Vi har gjort brug af Sydfynsk Håndværk A/S til ombygning af badeværelse, bryggers og baggang. Det har været en fantastisk oplevelse med dygtige, energiske og kreative håndværkere, der var meget ra... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Sydfynsk Håndværk A/S har vi mere end 30 års erfaring med bolig- og byggeprojekter i Svendborg og på Fyn. Vi garanterer god kvalitet og individuelle løsninger, vi rådgiver og leverer tømrerarbejdet eller står for totalentreprisen - og har altid kunden i fokus hele vejen i forløbet.
Kontaktuppgifter
Ryttermarken 29, 5700, Svendborg, Danmark
- 62 21 96 00
- salg@sydfynskhaandvaerk.dk
- www.sydfynskhaandvaerk.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fra start til slut har jeg følt mig…
Fra start til slut har jeg følt mig tryg. Overskueligt tilbud, og altid nem at træffe for spørgsmål. Selve arbejdet er udført efter aftale, pris og tid. Der er blevet ryddet pænt op efter arbejdet. Jeg skulle have lagt stråtag. Og det sviner meget, men hold nu op hvor var der ryddet op. Og hvor var det pænt slutresultatet. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til sydfynsk håndværk👍

Udskiftning af tegltagtag på den fredede Egense Skole
Sydfynsk Håndværk har været hovedentreprenør for os ved udskiftning af det 112 år gamle, sortglaserede tegltag på den fredede Egense Skole. Vi har hele vejen igennem været yderst tilfredse med Henriks styring af projektet, og ikke mindst med kvaliteten i arbejdet, som er sikret ved nogle særdeles kvalificerede folk på pladsen. Både Henrik og hans folk har været lydhør overfor vores spørgsmål og ønsker undervejs og det færdige resultat stråler! Endelig skal samarbejdet med underentreprenører (Ask Askholm og Claus Hybel) fremhæves for at glide gnidningsfrit og med mindst mulig spildtid.

Svar från Sydfynsk Håndværk A/S
Opgaven blev udført af 2 meget venlige…
Opgaven blev udført af 2 meget venlige ,dygtige og effektive håndværkere .

Super veludført arbejde
Super veludført arbejde! Vi fik lavet bindingsværk og gulve i vores sommerhus, så det var en tillidssag at have håndværkere på distancen. Men vi havde hele vejen igennem rigtig fin dialog, når der opstod spørgsmål. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Sydfynsk Håndværk.

Fuld tilfredshed med arbejdet
Fuld tilfredshed med arbejdet og dialogen med håndværkerne. Pænt ryddet op efter arbejdet. Dog lidt langsom med at komme med tilbud.

Svar från Sydfynsk Håndværk A/S
Tilbud, pris og kvalitet stemmer overens
Dejligt med en håndværker der giver et gennemskueligt tilbud, holder aftaler, laver et FLOT arbejde og sender en faktura der stemmer med tilbuddet. 👍👏🤩

Renovering
Advarsel.
Renovering af stråtag.
Jeg får et tilbud, som jeg desværre ikke kan gennemskue, da jeg ikke er tækkemand.
Jeg betaler 1500 kr. skriver ettusind femhundredkr i timen incl. moms for det udførte arbejde.
Oplever, at jeg kun kan komme ind og ytre mig, når jeg giver 5 stjerner
Høj høj kvalitet !!!!
Fået nyt tag og isolering - Høj høj kvalitet - kreativ på detaljer - høj arbejdsmoral - det har været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med Sydfynsk Håndværk - og wauu hvor de har ryddet flot op !!

Svar från Sydfynsk Håndværk A/S
Bedste og mest ordholdende håndværker…
Bedste og mest ordholdende håndværker jeg nogensinde har brugt

Grundig rådgivning
Grundig rådgivning. God udførelse. Fleksibel og hurtig på opgaverne.

Svar från Sydfynsk Håndværk A/S
Fremragende firma med orden i tingene
Forarbejdet har været rigtig godt, der er blevet givet et ordentligt og grundigt tilbud, og vi har hele tiden været underrettet om, hvad næste skridt i byggeprocessen skulle være. Vi kan på alle måder anbefale Sydfynsk Håndværk, som et dygtigt og pålideligt firma.

Fantasisk oplevelse
Det har været en fantastisk oplevelse med dygtige, energiske og kreative håndværkere, der var meget rare at omgås.
Der har hele vejen igennem været en super vejledning og sparring, hvor der blev lyttet til vores ønsker, og vi har fået nogle fantastiske rum.
Vi giver Sydfynsk Håndværk A/S vores bedste anbefalinger.

Fantastisk stråtag på Langeland
Fantastisk og veludført arbejde med nyt stråtag på vores husmandssted i Kædebyhaverne.

Effektiv og konkret rådgivning
Sydfynsk Håndværk var en stor hjælp i forbindelse med mine overvejelser om ombygning og indretning af halvdelen af mit hus til en selvstændig lejlighed. Vi fik en super god dialog om mulighederne og konkrete forslag med prisoverslag. Jeg følte mig meget tryg i processen og den eneste grund til at opgaven ikke endte ud i ombygning var, at jeg endte med at sælge huset i stedet for.

Svar från Sydfynsk Håndværk A/S
Meget kompetent og handlekraftig byggesagkyndig
Vi har gjort brug af Sydfynsk Håndværk A/S som byggesagkyndige i forbindelse med et husbyggeri.
Vi oplevende en meget grundig, engageret og faglig kompetent kontrol af byggeriet, hvor alle fejl og mangler blev fanget i tide og udbedret.
Den byggesagkyndige var ofte på byggepladsen og endvidere yderst opsøgende over for de pågældende håndværkere og vedholdende i forhold til at få fejlene rettet.
Havde vi ikke gjort brug af Sydfynsk Håndværk som vores byggesagkyndige, havde vi uden tvivl opnået et helt andet slutprodukt.
Sydfynsk Håndværk kan varmt anbefales.

Svar från Sydfynsk Håndværk A/S
Sydfynsk Håndværk har en fantastisk…
Sydfynsk Håndværk har en fantastisk service ud over det sædvanlige og er dybt professionel. De er en af Sydfyns førende eksperter f.s.v. angår stråtag og bindingsværksejendomme samt rådgivning af samme. Herudover tilbyder de rådgivning og gennemgang af ejendomme ved køb af bolig og renovering af samme. De varmeste anbefalinger herfra til Henrik og hans dygtige medarbejdere.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.