Jag köpte en Samsung s9. Köpet var det i sig inget fel på men det visade sig senare att det förmodligen inte var en Samsung som var anpassad för Norden. Iaf finns ingen sådan märkning på lådan för tel... Se mer
Efter skärmbytet så gick det inte att använda mobilen utan att starta om den hela tiden, den låste sig Inget kvitto fick jag
Hej! - Köpte en Garmin Fenix 5 klocka som tyvärr hade problem med batteri-tid. (leverans var supersnabb!) Jag skickade det tillbaka till swedenmobile och fick mina pengar - ingen problem alls. Enda år... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Enormt utbud av elektronikprodukter från välkända varumärken till Sveriges bästa priser. Välkommen in till vår webbutik!
MALMÖ, Sverige
- 0770339330
- info@swedenmobile.se
- www.swedenmobile.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Inga konstigheter
Inget att klaga på. Hade varit trevligt med fraktfritt
Bästa priset inför julen och snabb…
Bästa priset inför julen och snabb leverans!
Snabb och bra leverans
Snabb leverans och rätt utbud
Snabb leverans och rätt utbud. Kommer handla här igen.
Dom slarvade vid beställningen så jag…
Dom slarvade vid beställningen så jag fick beställa igen men annars var det bra
Kan verkligen rekomendera
Allt fungerade perfekt
Super snabb leverans
Ingen följesedel lr retursedel…
Ingen följesedel lr retursedel medföljer . Försenad leverans
Allt toppen
Bra pris. Snabb leverans. Fick det jag hade beställt. Tydlig hemsida.
Snabb leverans-perfekt
Utländsk stickkontakt
Fick en produkt som inte hade svensk stickkontakt utan brittisk. Såg inget om det när jag beställde. Det visade sig att de hade skrivit det långt ner på sidan dit man inte skrollar om man beställer med mobilen. Det borde stå tydligt i namnet på produkten om den levereras med utländsk stickkontakt.
Snabb leverans och bra priser
sämsta kundservice jag någonsin varit…
sämsta kundservice jag någonsin varit med om.
Otroligt snabb leverans
Svensk instruktion?????
Oerhört dåligt att instruktionerna var på typ spanska, italienska eller nått annat obegripligt språk.
I övrigt var det snabb och bra leverans.