i maj beställde jag en fatglider och…
i maj beställde jag en fatglider och betalade direkt. tänkte att de vore roligt att glida runt på under semestern. efter en tid märkte jag att jag hade missat att det stod på hemsidan att dom inte skulle börja leverera dom förns augusti och då är min semester över. så då kännde jag att jag ville använda dom pengarna till att göra annat kul på semestern. jag mailade dom och avbeställde den och fick mina pengar tillbaka. enkelt, inga problem tänkte jag. men så i början av augusti stod jag och skulle tanka min bil längst e4an. då står det medges ej och jag kan inte tanka... jag loggar in på banken och kollar vad som är på tok. då har swagway helt från ingen stans dragit pengar för den fatglidern jag avbeställde.(tur jag hade min bror med mig som kunde tanka, annars vore man fast på e4an). jag ringde dom och frågade varför dom hade dragit pengar för?
"nemen då har du ju fått produkten" sa dom.
jag sa att jag inte har fått nått, då sa dom "nej, jag ser nu den är påväg till dig nu" jag förklarade att jag hade avbeställt varav han svarade att han skulle ta bort ordern. gick och funderade på dedär och ringde upp dagen efter och frågade hur dedär kan hända? "vad menar du?" ja, hur kan ni helt plötsligt från ingenstans skicka iväg en fatglider o dra pengar av mig när jag har avbeställt? den kunde ligga "reserverad i 3år" sa han då. (konstigt då jag avbeställde tycker jag). och otrevliga i telefon tycker jag dom var. jag hade inte skrivit detta om dom kunde be om ursäkt och ta på sig sitt eget fel dom har gjort. men de värsta är att dom inte bad om ursäkt en enda gång. jag hade tänkt beställa en till nästa sommar. men jag kommer välja att köpa av nått annat företag som är mer seriöst istället.

Svar från Swagway