Svenska Dagbladet Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,4

I dagens SvD finns en artikel om ebola i Afrika där man använt ordet dem istället för de. ”Det finns dem som…” Det är inte okej att som skribent i en av Sveriges största tidningar inte klara språket.... Se mer

Akta er för denna tidnings prenumerationserbjudanden!!! Det ser bra ut med ett par månader med 0 kr men SEN är du fast i upp till ett år framåt med dyra månadsavgifter. I en tid när fler bolag blir ku... Se mer

VARNING för ett prenumerera på SvD. Jag har en helgprenumeration på SvD fre-sön och trots att jag kontaktat SvD fem ggr så har de vägrat att hjälpa mig med att jag får tidningen utdelad som den ska un... Se mer

Jag har sedan många år digital årsprenumeration på tidningen, men nu räcker inte det längre, om jag inte vill ha cookies och spårning från Shipstedt och deras ”utvalda partners” så ska jag dessutom be... Se mer

1. Nyhetstjänst
  2. Mediaföretag
  3. Mediehus
  4. Dagstidningsutgivare

Informationen kommer från olika externa källor

Sveriges ledande mediesajt - SvD.se. Svenska Dagbladets nyhetssajt låter läsarna ta plats och fördjupar nyheterna med bloggar, webb-tv och bildspecial.

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

SKOJARIFÖRSÖK

Denna blaska tror det hjälper atT blockera folk från at läsa deras smörja !!
Tisdag tryckar dom SVT Junior genom min brevlåda som jag omelbart slänger på marken ock stänger dören, og i dag kommer det så en faktura på 199 sek !!
Jag har aldrig haft nån kontakt med blaskan , aldrig beställt nån tidning, så jag blir jätte arg !!
Vad är det för et blufförsök ock dåren som tar luren måste våra den dummaste svensk som finns !!

6 mars 2018

Detta gäller kundtjänsten på SVD

Detta gäller kundtjänsten på SVD. Tidningen i sig har bra reporter och redaktionsarbete. Jag bestämde mig att prenumerera på SVD så jag ringde till tidningen. En manlig person tog emot prenumerationen. Start skulle ske ett par dagar senare vilket även skedde. Jag ville ha tidningen på banköverföring månadsvis och frågade om han behövde kontouppgifter eller hur skulle man gå till väga. Han informerade mig att tidningen skulle skicka hem ett papper som man skulle fylla i. Efter en vecka kom i stället en faktura för två månader. Jag tog kontakt med kundtjänsten för att få en förklaring. Den kvinnliga kundtjänst personalen förklarade att "Posten" måste ha tappat bort det och att man inte kunde förändra betalningen. Jag hade lika gärna kunnat prata med en dum automatsvarare. Vilka korkade svar man får! Vad är det då för vits att ha olika betalningsalternativ och personal som ska sköta sånt här.
(Varför inte komma överens med kunder om månadsbetalning och sedan skicka ut betalning för helårsprenumeration och säga att tyvärr vi kan inte ändra på det, om det är så affärer sköts?)
Märkligast i sammanhanget var att fakturan var ställd en dag senare när jag fick förta tidningen. Med andra ord det var ingen tanke från hans sida att skicka något brev för man hade aldrig hunnit svara på det.
Läste vidare på SVD sida att man kunde reklamera via mail och de skulle svara inom två dygn. Efter flera dagar har inget svar kommit.
Riktigt dåligt av SVD. Dessa problem hade jag aldrig när jag hade DN och ändå har jag varit deras kund från och till många år.
Man får ett intryck att de i kundtjänsten inte tar sitt arbete på allvar utan mer som en sandlåda. Kanske dags att söka annat jobb. Det här är inte kundservice, långt ifrån. Fy på er. En som är besviken på folk som pratar med kluven tunga.

22 november 2017

Väldigt svårt att säga upp …

Väldigt svårt att säga upp online-prenumeration

Jag har mailat kundtjänst för en månad sedan men inte fått något svar kring att säga upp en prenumeration men likt förbannat dyker det upp en ny faktura. Tydligen går det inte att säga upp prenumerationen online utan man måste ringa kundtjänsten för att göra detta. Det är bara ett sätt att mjölka kunderna på pengar. Jag är så arg att jag kokar! Ni har inte ens svarat på mitt mail till er som det står att det kan ta upp till två dagar att svara på. Det har gått över en månad utan något svar. Värdelöst!

19 september 2017
Visa omdömen på alla språk. (86 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis