Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har været kunder i Sushi 2500 gennem mange år og har ofte bestilt både mindre og store mængder og er aldrig blevet skuffet. Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrett... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det allerede bedste sushi nogensinde! De var super søde og maden var fantastisk! Maden kom super hurtigt og stadig varm. 10/10 kan helt sikkert anbefales

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Under al kritik.... hver gang vi bestiller i weekenden, vælger vi et afhentningstidspunkt på deres hjemmeside, men bliver ringet op umiddelbart efter, de kan ikke overholde tidspunktet. Når man afhent... Se mer

Företagsinformation

1. Sushi för avhämtning
  2. Familjerestaurang
  3. Japansk restaurang
  4. Restaurang för avhämtning
  5. Online-matbeställning
  6. Sushirestaurang

Skrivet av företaget

sushi2500 leverer lækkert og visuelt flot sushi til fornuftige priser. Vi fokuserer på kvalitet, fødevaresikkerhed, god service og de bedste råvarer. Desuden laver vi kalorielette udgaver med blomkålsris mix, og har et stort udvalg, så der er lidt til alle :)

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 8 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Verdens bedste Sushi

Kvaliteten har altid været helt i top, fadene er med omhu flot anrettede og det hele er superfrisk.
Sushi 2500 går ikke på kompromis med kvaliteten,
så vi kan kun give firmaet vores bedste anbefaling.

30 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Sushi 🍣 2500 levet op til mine forventninger.

Sushi 🍣 2500 levet op til mine forventninger i dag.

Dagen startet ud med at jeg kl 0530 lørdag morgen faldt over en artikel omkring at det i dag var præcis 10 år siden at Sushi 2500 så lyset første gang her på Jernbanegade i Vanløse.

Jeg skrev på deres facebookside omkring en fejl på deres hjemmeside + omkring hvor jeg fandt deres fødselsdags tilbud m.m. Sushi 2500 svare mig retur kl 0830 og med det svar jeg fik, besluttede jeg mig for at prøve stedet og nu til denne del af anmeldelsen.

Alt i alt en god oplevelse.

Jeg havet lidt svært med at finde ud af jeres hjemmeside, især den med rabat koden måtte jeg lede længe efter og var igennem min ordre 2 gange før jeg fandt dette felt.

Jeg måtte vente lidt på at få udleveret min mad da telefonen ringer og der lige skulle klares en verdens situation, mit ønske her var at man nok havet udleveret maden som stod på bordet, frem for at prioritere at snakke i telefon i 5 min og så udleverer maden som var betalt forud.

SUSHIEN jeg smagte i dag, var “Shooting Star” som var virkelig lækker og fyldt med smag + crispy de rigtige steder. Alt i alt en god oplevelse også selv om jeg tog det som takeaway i min bil og godt kunne have ønsket mig lidt koldere Sushi 🍣

Tak for mad - jeg kommer igen med min familie en anden dag og prøver jeres fine restaurant.

Bastian.

21 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg fik en kupon til en sushi menu til…

Jeg fik en kupon til en sushi menu til afhentning. Sushien var så elendig, selve fisken var underlig, tempura rejer var underlig og har været tilberedt mange timer før, det samme med risen, den var helt tør. Det var som om sushien var rester fra andre kunder, og ihverfald har stået ude i mange timer.

17 januari 2026

Lækker, frisk sushi

Jeg indløste en deal i går aftes og det var virkelig lækker, frisklavet sushi. Første gang jeg købte der, men absolut ikke sidste. Det så også ud til at være et hyggeligt sted at spise sushi - kun få borde 😋.

7 februari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Købte en deal og brugte den igår i…

Købte en deal og brugte den igår i Roskilde. Der er lidt mange undtagelser for dealen, samt lidt underlige ting, der skal tilkøbes, et underligt håndteringsgebyr og dyr pose. MEN til gengæld var sushien virkelig lækker.

27 januari 2026

Hej Mette.
Tak for din gode anmeldelse af vores sushi.
Ja, der er en del undtagelser da vi sælger vores lækre kvalitets sushi med næsten 50%.
Derfor står disse undtagelser før køb på Downtowns hjemmesiden, i det tilsendte reference bevis og på vores hjemmeside inden indløsning.
Desværre kan vi ikke drive forretning, hvis vi sælger alt på 50%.
Og så får kunderne også mulighed for at bruge egen pose, evt egne pinde osv for at spare på miljøet, som vi også går op i.

Vi håber at sushien var en god oplevelse og vi ser dig/jer en anden dag.

Mvh Sushi2500

Hår i maden

Jeg bestilte fra trekroner afdelingen med Wolt den 27 omkring 20/21-tiden. Maden smagte ekstremt godt, hvilket ikke var en overraskelse, da det ikke er første gang, jeg bestiller derfra.

Da jeg fik denne omgang pokeballs, fik jeg mig dog en lille overraskelse, da jeg både opdagede et kort sort hår og et langt relativt blond hår. Mit hår er langt og brunt.

26 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service af 2 unge tjenere som…

Vanløse afdeling
Super god service af 2 unge tjenere som var meget venlige, hurtige og imødekommende. Tak ❤️
Vi var 3 og spiste mange forskellige slags sushi. Alt smagte dejligt.
Tak for en god oplevelse.

15 januari 2026

Hej Lotte.
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for I kunne lide maden og servicen.
Vi ser frem til at byde jer velkomne igen snart.
Mvh Sushi2500

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sushi 2500 Roskilde - læs inden besøg eller køb af gavekort.

Uden sammenligning blandt de værste oplevelser vedr. restaurationsbesøg nogensinde. Charterferie oplevelser er medtaget i denne vurdering.

På baggrund af et gavekort modtaget juleaften besluttede min kæreste og jeg os at besøge Sushi 2500 i Roskilde, Jernbanegade.

Vi kender de forskellige spisesteder i Roskilde aldeles godt, men havde endnu ikke erfaring med stedet. Gavekortet gjorde det oplagt.

Vi ringede og kom i tale med en “Ida”. Vi sagde det til hende, at vi havde modtaget et gavekort som vi gerne ville bruge i dag. Hun spurgte om gavekortet var et “Go Dream” til hvilket jeg svarede nej. Hun sagde, at der var fint, og spurgte hvornår vi havde lyst til at komme. Vi aftale kl. 1800, og hun forsikrede, at vi havde en aftale.

Vi ankom lidt i 1800 forberedt på en god kærestetur, men straks begyndte alt at falde fra hinanden. Vi blev modtaget af en pige med mørkt hår.

Vi bliver med det samme spurgt kritisk ind til gavekortet, som jeg foreviste. Vi blev herefter tøvende bedt om selv at finde et bor, trods restauranten var tom. Jeg spurgte til, hvilket bord, og det blev jeg oplyst, at vi selv måtte bestemme.

Jeg fornemmede en dårlig energi og spurgte ind til, om der var nogen problemer med reservationen. Hun svarede ja, og vi undlod derfor selv at sætte os. Vi blev herefter oplyst, at vi skulle havde reserveret bord 24 timer før. Jeg forholdt mig meget uforstående, idet dette ikke fremgik af de synlige betingelser på gavekortet. Der fremgik at en evt. afbestilling skulle foretages 24 timer før.

Hun oplyste at bestillingsbetingelsen vedr. de 24 timer før fremgik af gavekortet. Ved endnu en gennemlæsning kunne det ses, at dette ikke fremgik af gavekortet.

Jeg oplyste hende, at vi bookede via telefonen, og at vi fik af vide, at vi havde en aftale, selv efter der var spurgt ind til gavekortet. Tjeneren sagde, at det var “Ida” der havde været der før og ikke hende. Jeg oplyste hende, at det ikke kunne være mit problem som kunde, og at min kæreste og jeg jo nu havde lavet planer for vores aften, som jo var her i restauranten.

Da vi ikke kunne komme videre med sagen, og at der endnu ikke var kommet en konklusion, bad jeg tjeneren om at kontakte hendes chef, hvilket hun gjorde telefonisk.

Efter lidt snak lagde tjeneren på, og sagde at vi godt kunne spise der, men at det var en undtagelse, og at de ikke normalt gjorde sådan.

Bemærk gerne (kære læser) at restauranten fortsat er tom udover os og personalet.

Jeg kunne mærke, at jeg blev ret stødt over denne bemærkning fra tjeneren, idet både tone og dialog gav en underforståethed for, at vi nu skulle være taknemmelige.

Jeg blev ret kontant i min dialog herfra og understregede, at dialogen uprofessionel, og at vi ikke ville spise her på en undtagelse. Enten kunne vi spise her, eller også kunne vi ikke, og det måtte hun oplyse.

Efter yderligere meningsløs dialog, som bar præg af manglende forståelse for restaurationsbranchens service fag, fik vi mulighed for at sidde. Vi orkede ikke finde et nyt sted at spise, og gavekortet skulle bruges.

En ung mandlig tjener henvendte sig herefter og spurgte drikkevare. Det gik som forventet. Vi fik serveret en dåsecola og en pepsimax. Vi havde ikke drukket af dem. Denne del gik fint.

Efterfølgende kom den kvindelige tjener over og oplyste os, at hun havde glemt at oplyse, at der var et gebyr på 100 kr. for at spise i restauranten.

Det kan ske, men det hjalp ikke på det samlede billede af oplevelsen.

Vi takkede nej, rejste os og gik igennem den tomme restaurant tilbage til kassen. Vi blev enige om, at vi ikke skulle spise her, og påpegede drikkevarerne. Vi blev ikke opkrævet, hvilket er rimeligt. Vi drak heller intet af den.

Vi sagde herefter farvel og jeg fik gavekortet tilbage, men jeg henvendte mig kort efter i restauranten igen, da jeg kom i tanke om, at de havde scannet gavekortet.

Dette påpegede jeg over for tjeneren, og hun gav mig ret i, at det var blevet registreret som brugt, men at hun ville løse det med sin chef. Jeg fandt det ufatteligt, at dette ikke blev nævnt i forvejen af tjeneren.

Jeg kunne mærke, at jeg på ingen måde orkede det besvær eller rod, der ville komme ud af dette, så jeg spurgte om vi kunne bruge gavekortet og få maden med hjem. Hun (tjeneren) sagde ja, og det blev løsningen.

Maden var gennemsnitlig og intet ud over det sædvanlige. Vi kunne lige så godt have spist på et af de mange andre sushisteder i Roskilde. Det der adskiller sig er den manglende service.

MANGE gange under denne forfærdelige oplevelse kunne restauranten havde løst eller på anden måde “damage controllet” situationen. Intet blev der gjort, og servicen var ikke kun fraværende men decideret ubehøvlet.

Jeg har i øvrigt læst mange af de svar, der gives til kritik af andre kunders oplevelser. Og det stemmer fint overens med restaurantens ånd som vi oplevede den.

26 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

2 gange har jeg besøgt sushi 2500 i…

2 gange har jeg besøgt sushi 2500 i Skolegade og gået forgæves. Første gang i åbnings tiden bad de mig om at komme tilbage en halv time efter, det så ud til at der ikke var personale i butikken. Anden gang stod jeg i butikken og ventede 10 min på at blive ekspederet, der var ingen i butikken, så gik jeg igen.

3 november 2025

Latterligt gebyr på 6kr

Latterligt gebyr på 6kr, for en pose man ikke får… og ja, der står i tilbudet man ikke får soya og spisepinde med, men hvem spiser sushi med gaffel ?
Hvis det er så dyrt at give en spisepind med, så sæt dog prisen op 2øre … avocadoen var ikke appetitlig at spise og ingefæren knastør
Dårlig service

31 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Måløs dyr skandale køb aldrig fra sushi…

vantvittig dyr skandale køb aldrig fra sushi 2500 fuldstændige ekstreme over priser plus uffateligt dårlig service..man køber for næsten 1000 kr sushi de kræver betaling for sushi pinde de tager 10 kr for soya som de glemmer at give med i bestillingen. Og da man kontakter dem og siger de har glemt soya sovsen får man bare af vide at det kan de ikke gøre noget ved men de vil self gerne give en soya sovs på huset man skal bare lige betale for leveringen 😂😂😂 kæmpe fiasko dårlig sushi dårligt sted køøøøb ikkke fra sushi 2500

25 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringest sted når du kommer med Go Dream…

Ringest sted når du kommer med Go Dream gavekort
Kom med et gavekort på 249 og kunne kun få Susih for 160 kr de ville ikke engang opgradere det med mindre man betalte fuld pris for det ekstra man ville have
Sidste gang jeg sætter mine ben der

19 oktober 2025

Hej Per.
Det er ikke korrekt hvad du skriver.

GoDream sætter indholdet og en pris.
Vi leverer blot varen for dem.
Boxen koster 249,- i salg.
Vi leverer en menu, forret og dip for 230,-
GoDream tager så et gebyr og en stor kommission fra os, så vi hos Sushi2500 får langt mindre udbetalt.
Dvs. at vi sætter penge til hver eneste gang vi sælger en gaveæske.
Kunden får tæt på den reelle værdi (minus go Dreams gebyrer).

Sådan foregår det desværre hos alle “gavekorts udbydere”, store som små.
De laver en masse marketing og det er deres betaling.

Det er blevet en nødvendig for små butikker som os at blive set/hørt for ikke at forsvinde i mængden i alle de mange sushi butikker der er nu. Vi ville ønske at det var anderledes og vi kunne give mere, men ellers ville vi tabe for mange penge hver eneste gang.

Det er i dette tilfælde “GoDream” der har fastsat gavekortet og deres regler.
Vi kan heller ikke opgradere gavekortet internt, da alt går igennem deres system.
Vi får kun yderligere tab ved at give mere ud uden at få noget retur.

Jeg synes din anmeldelse passende skulle laves på GoDream istedet, da det er dem der har og fastsætter disse regler og gebyrer.

Vi har svært ved at overleve og kæmper for at få bedre vilkår.
Så din stemme og klage ville være bedre brugt der for at skabe bedre forhold for de erhvervsdrivende.

Beklager hvis din oplevelse ikke var god, men vi er desværre bundet på hænder og fødder.

Du kan evt skrive direkte til os på info@sushi2500.dk for videre dialog.

Mvh sushi2500

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

“Unlimited” - uden at kunne bestille mere

Vi havde bestilt “Unlimited” i Trekroner - Bestilte maden forholdsvis hurtigt, men måtte vente i næsten 1 time på maden.
Da maden kom, smagte den dejligt, men pga. travlhed med Takeaway og i køkkenet, sad man ikke tilbage med en følelse af, at kunne bestille mere mad. Vi bestilte dog en lille smule mere og det kom hurtigt, men den overordnede oplevelse, var desværre ikke god.

10 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En lang pause bliver til permanent farvel

Opdatering: nu er der gået en måned og jeg har ikke fået respons på min henvendelse direkte til restauranten. Nul stjerner hvis det var muligt.
————————————————————

Har holdt en lang pause fra Sushi2500 i håb om at kvaliteten ville blive forbedret, desværre ikke og i dag var min sidste ordre.

Min urumaki skulle have være toppet med chipotle, men var i stedet toppet med plain mayo. Riset omkring rullen var en våd klistret masse som er helt klæg i munden, måtte efterlade 5 af de 8 bidder. Har igennem de, måske, seneste to år gentagende gange oplevet at få denne “risengrød” fra Skolegade, jeg mener, ris er noget I burde kunne koge korrekt. Og være for stolte til at sende andet ud af huset.

At der så også er gebyr og diverse merbetaling fremmer bestemt heller ikke jeres sag.

9 augusti 2025

Dårlig service

Har for første og sidste gang bestilt sushi i Trekroner. Vi bestilte 10 springrolls og fik udlev 5 store forårsruller skåret over. Købt i dagligvare butikken overfor - oplyste medarbejderen. Vi betalte 99 kr. for noget vi absolut ikke havde bestilt. Det er virkelig dårlig stil - øv vi var skuffet.
Der er ingen kundeservice når man afhenter - vi var ikke opmærksomme på at alt skal tilkøbes ( skjult merpris ) så kom hjem uden wasabi. Alt i alt en øv oplevelse - der bærer præg af at være en kæde butik - der er ingen kærlighed til maden

2 augusti 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Man blir så træt…jeg har købt sushi hos jer siden…

jeg har købt sushi hos jer siden butikken åbnede i 2011, og fulgt med fra dengang I var billige, nye og rimelige, optil idag hvor det tydeligvis er stukket helt af for jer

et er priserne på maden, far nok, men den påtrængende stil med mersalg af poser, soya spisepinde osv har jeg længe fundet usmageligt og pænt irriterende, det har jeg dog bare løst ved at sige nej tak
sidste år indførte I pludselig et Håndteringsgebyr på 6.00kr som jeg fik oplyst af en medarbejder var for at håndtere websiden, men at jeg kunne bestille pr telefon uden dette gebyr..
idag søndag bliver jeg så opkrævet 156kr for den Makirulle jeg bestilte til 150kr
jeg når desværre at betale før jeg opdager det, men bliver egentligt ret sur, hvad sker der lige der? ikke alene giver dette gebyr ingen mening overhovedet, idet der ingen steder på jeres website er forklaret hvad det dækker må det være ulovligt, det har ingen proportioner i forhold til om man køber for 100kr eller for 1.000kr, OG der står intet om at prisen er + gebyr når man bestiller pr telefon og ingen oplyser det ved bestillingen
jeg er egentligt ligeglad med de 6kr, men jeg finder hele jeres setup tarveligt og usmageligt, så læg prisen på maden hvis I vil tjene flere penge, men det der er noget lusk og jeg har tænkt mig at give den videre til forbrugerstyrelsen…
øv

27 juli 2025

Sushi2500 Vanløse

Sushi2500 Vanløse, en rigtig skidt oplevelse.

Jeg bestilte mad til en fødselsdagsmiddag ud fra deres online menukort (https:// sushi2500. dk /wp-content/uploads/2024/09/Sushi2500-Menukort-2024. pdf), men ved afhentning viser det sig, at priserne er højere, fordi menukortet er forældet. Det er en ærgerlig fejl, jeg valgte at se igennem fingre med i situationen.

Da jeg kommer hjem, mangler både spisepinde og soya – noget jeg troede var standard ved en sushi-bestilling til 700 kr. Ved opkald til restauranten får jeg at vide, at dette skal tilkøbes særskilt. Det står dog hverken på menukortet, eller blev nævnt ved bestillingen.

Da jeg påpeger, at det samlet set er for mange fejl, mødes jeg af en uvenlig og afvisende tone fra en manager, som mener, det er mit ansvar at tjekke, om menukortet er opdateret – og selv bede om pinde og soya.

Alt i alt blev det en skuffende oplevelse – både i service og i håndtering af fejl.

2 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.