Surinaamsetoko bood aan om kosteloos mijn bestelling nogmaals te sturen. Nadat mijn bestelling wel erg lang duurde en bleek ook dat het was zoekgeraakt door de bezorgdienst. Hiermee was ik geholpen en... Se mer
Det här tycker kunderna
Ten eerste superblij dat ze in heel Nederland en daarbuiten leveren. Ben net verhuisd van Amsterdam naar Limburg en wist wel dat ik mijn heerlijke Surinaamse producten niet in een dorp in Limburg... Se mer
Zending binnen anderhalve dag bezorgd. Handig omdat er ook diepvries artikelen in zaten. Makkelijk te volgen via de Post Nl app. Ze hebben ook producten die ik in Limburg niet kan kopen. Bespaa... Se mer
Ondanks dat ik de eerste keer de verkeerde bestelling had ontvangen, ben ik erg blij met de Surinaamse Toko. Ze gingen vervolgens gelijk uitzoeken wat er was gebeurd met de bestellingen. Toen DHL v... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ze hadden de groente waar ik op zoek naar was
Ze hadden de groente waar ik op zoek naar was en het was van goede kwaliteit
2e keer besteld
Snelle levering en alles wat ik zocht heb ik ook gevonden hier!
De fles lekt snel en gaat moeilijk…
De fles lekt snel en gaat moeilijk dicht voor de rest lekker drankje
Niet bestellen hier.
Reageren niet op e-mails, zijn telefonisch onbereikbaar, sporadisch reactie op apps. Laten het niet weten als een artikel niet leverbaar is. Bezorgen op je huisadres, terwijl je je werkadres hebt doorgegeven. Geven geen terugkoppeling dat ze voor een dichte deur stonden en komen ook niet alsnog je bestelling op je werkadres bezorgen. Deze uiteindelijk zelf opgehaald aan de Dinkel. Aangebeld en ik zag een medewerker zitten. Deze reageerde niet op de bel. Minder dan 1 ster waard!
Wij hebben ons pakket nogniet…
Wij hebben ons pakket nogniet ontvangen.Via whatsapp reagerenze nauwelijks, op mails wordt ookniet gereageerd.De tracking blijft stilstaan.Dit bedrijf is erg slecht bereikbaar .
Slechte zaak.
Slechte zaak.
€5 verplicht betalen voor een gebruikt en vies piepschuim doosje.
Diepvries spul dat ontdooid aankomt.Alles vies.
Begrijp niet dat je diepvries spul aanbiedt om te laten bezorgen,terwijl het nooit goed aankomt,aangezien er niks van koelelement in de doos zit.
Diepvriesgoederen nooit meer
Levering diepvriesgoederen zijn meerdere dagen onderweg geweest. Resultaat ontdooide spullen die niet gekoeld zijn tijdens transport en opslag. Een piepschuim bak die we erbij moesten kopen notabene helpt hier ook niet bij..
Surinaamsetoko wijst naar DHL, terwijl DHL geen gekoeld/diepvries goederen vervoerd als dit bekend zou zijn. Wel als dit vooraf wordt aangegeven maar dat is hier blijkbaar niet gebeurd.
Geen excuus, geen begrip, geen coulancehalve tegemoetkoming/voorstel oid alleen hele korte mailtjes zonder aanhef, naam, etc. Kortom eigen risico en zoek het maar uit. Ook terwijl zij dit niet aangeven bij DHL en je het hier over diepvriesgoederen hebt die beperkt houdbaar zijn buiten koeling.
Op bestelling diepvriesgoederen en service/klantvriendelijkheid voor ons eigenlijk niet eens één ster waard.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.