Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdry’s ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the ‘Positive Change Award’ at the Draper’s Sustainable Fashion Awards.
Unit 60 The Runnings, GL51 9NW, Cheltenham, Storbritannien
- +44 333 3212222
- care@superdry.com
- www.superdrystore.no
Har inte besvarat negativa omdömen
Ok site
Siten fungerade ganska dåligt, tog lång tid för att ladda sidorna och kraschade ofta.
Det var god service.
Berit
Det er et bra varemerke. Rask leveranse. Kvaliteten på stoffet og generelt er veldig bra.
Super snabb leverans och bra produkter
Rask handel.
Fick varorna snabbt och utan problem
Fick varorna snabbt och utan problem, allt var fint och bra kvalité 😍👌
Problemfritt
Beställde en jacka från hemsidan och…
Beställde en jacka från hemsidan och fick den med bud dagen därpå . Blev nästan chockad hur snabbt det gick , dessutom har dom sjukt bra service på butiken i Oslo city ! 👌🏽👏🏽😆
Rask levering😊
Bra service og superrask leveranse😊
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd , men hade varit fint om "ordrebekreftelse- kivitteringen" blev sänt a.s.a.p efter besök i Superdry Store, då man inte får någon kvittering i butiken. Annars väldigt smart & enkelt och rask levering :-)