"fantastisk oplevelse virkelig lækkert spisested med mad i absolut topklasse og en utrolig hyggelig atmosfære.Betjeningen var super opmærksom og venlig.vi kommer helt sikkert igen.
Det här tycker kunderna
Suldrup kro leverede alt til vores pinsefest med 100 deltagere i haven Super lækker mad, vin der passede til, sødeste og dygtigste personale og fuldstændig styr på alt det praktiske Og til en meg... Se mer
Har lige sammen med familien haft en super god weekend på kroen. Kom fredag, og selvom vores ophold ved en fejl var blevet annulleret, blev vi taget godt imod. Med lynets hast, blev der fremskaffet... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Kro og restaurant i Suldrup nær Aalborg og Rebild. Traditionel og lækker kromad i hyggelige omgivelser i vores restaurant. Du kan både få mad ind og ud af huset. ☎ Bestil bord på 98 37 80 03
Kontaktuppgifter
Hjedsbækvej 326, 9541, Suldrup, Danmark
- www.suldrupkro.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super sted
Super sted. Fint og rent over alt. Lækker mad både aften og til morgenmad. Super flink personale. Fedt at ejer selv er med til at servere og kræse om gæsterne.
Kommer helt sikkert igen
Vi har lige tilbragt weekenden på…
Vi har lige tilbragt weekenden på suldrup kro. Kroen er et virkeligt hyggeligt sted med sød personale og super lækkert mad og flot anrettet. Værelset var dejligt rent og hyggeligt indrettet, der var en god seng at sove i også. Vi kommer helt sikkert igen 😃 5 ⭐ herfra.
Har lige overnattet på kroen
Har lige overnattet på kroen.
Og må sige at det langt oversteg forventningerne.
Vi fik et virkelig pænt og rent værelse.
Uden friture duft mm som man ofte kan møde på andre landsby kroer.
Kroen drives af et hyggeligt og imødekommende værtspar.
Morgenmaden var aldeles glimrende.
Alt i alt en dejlig positiv oplevelse.
Og så til en absolut rimelig pris :0)
Hyggelig Lille kro
Hyggelig Lille kro.
Helt ned på jorden sted. Go mad. Og ikke minst rent og pænt
Super mad og god service
Super mad og god service. En gammel kro med masser af sjæl og charme
Hyggelig Kro.
Hyggelige velholdte lokaler, pæn borddækning samt opmærksom og venlig betjening. Maden var udmærket, men ikke helt i top. Vi fik hhv. 2 x havbøf og 2 x bøf stroganoff. Oksekødsbøffen var desværre ikke rigtig mør og sovsen til stroganoff’en havde en lidt speciel smag, men der var kødet helt perfekt. Kroen havde for øvrigt et meget stort og varieret spisekort, så det var nok bare os, der havde været lidt uheldig.
Super 2 dages ophold på Suldrup kro
Super 2 dages ophold på kroen. Lækker mad og flotte værelser, og alt serveret af krofatter selv, med et smil og en god historie. Har været her flere gange og kommer helt sikkert snart igen. Kan varmt anbefales.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.