Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Suenson har leveret kvalitet og godt samarbejde
Suenson har stået for renoveringen af et ældre badeværelse og opbygningen af et andet gammelt fra bunden. Begge dele er blevet super godt. Stephan og hans medarbejdere herunder de gode underleverandører har lavet et rigtig godt arbejde og vi er meget tilfredse med samarbejdet, kvaliteten og tilbudsprisen. Suenson kan varmt anbefales.
Andreas
Bruger for meget tid, uprofessionelle og forvirret vvs'er
De kan bruger alt for meget tid på meget simple opgaver, kommer hele tiden nye vvs'ere som ikke ved hvad den forhenværende vvs'er lavede. Glemmer at tage ting med, glemmer at tage ting herfra. Lavede buler og skræmmer i mine nymalede vægge.
Nægtede at gøre som jeg bad dem om, da det var for besværligt, selvom det jo er mig der er kunden?
Alt i alt en super nederen oplevelse. Kan ikke anbefale dem, og vil ikke benytte mig af deres inkompetence igen.

Svar från Suenson VVS Teknik ApS
Hurtig løsning til stoppet vask
Super hurtigt og godt arbejde med en rigtig god løsning for en vask, som havde problemer med afløb. Kan anbefale!
Fremragende og venlig kundeservice med…
Fremragende og venlig kundeservice med godt humør fra Esat og ankomst uden varsel dagen før påske.
Dygtige folk
Dygtige folk, og med en god rådgivning. Kan anbefales på det varmest.
Vi fik varmen igen - super indsats!
På trods af at opgaven var vanskelig, blev Stefan ved til han fandt en løsning. Stefan tænkte ud af boksen og sørgede for, at vi igen har varme. Vi er meget glade og tilfredse!
Brug et lys sagde de da jeg frys i lejligheden.
Brug et lys sagde de

Svar från Suenson VVS Teknik ApS
Dejligt firma - dejlig service!
Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft med et VVS firma. Har ikke brugt dem tidligere, men Lisette? på kontoret tryllede, så jeg fik lavet min køkkenvandhane én time efter den var gået amok og ikke kunne lukkes. Og så kom den rareste mand - vupti og ordnede den dumme hane 😆 Så de varmeste anbefalinger herfra: Else i Bykrogen
Fik trukket varmt vand til køkken i…
Fik trukket varmt vand til køkken i kolonihavehus, hvilket betød, at rør skulle føres fra badeværelset, udenfor langs huset og ind i køkkenet. Herover andre mindre opgaver, men alt i alt en opgave, der var sat til 7 timer. Da jeg ankom til kolonihaven var der så pænt ryddet op, alle opgaver var løst og jeg kunne ikke se, at der havde været en VVS på besøg.
tid til et bad
Helt kort – 5 stjerner for arbejdet udført.
Situationen er som følger
Jeg har bestilt opsætning af en vandvarmer, rørføring og andre opgaver til min kolonihave hos
Suenson VVS.
Jeg fortalte Blikkenslageren O der var ude, at det var første gang jeg prøvede dette, så han måtte være den der havde styr på det, for det jeg havde ikke. Det grinede han (venligt) af og sagde at det skulle han nok være. Han fortæller om selv at have en kolonihave og at han kender til det hele.
Det vælger jeg så at tro på.
Ole forslog dernæst en udendørs placering af vandvarmeren, som jeg blev glad for. De andre dele af opgaven blev defineret og jeg fik et tilbud. Det var en høj pris, men også en tilsyneladende god løsning og arbejdet kunne starte. Det var tydeligt at Ole er en dygtig fagmand.
Det var dog en anden end Ole der udførte arbejdet. Det gjorde ingenting. Han var venlig og super dygtig også. Det er udført flot. Godt solidt, upåklageligt håndværk. Der er ikke en finger at sætte på dét.
undervejs var der lidt misforståelser ved. en installation, men ejeren tog resolut fat i det og fik det bragt i orden. så derfor ender vi på 5 *
Arbejdet blev udført professionelt
Arbejdet blev udført professionelt, til tiden og til den aftalte pris. Vi bruger helt sikkert Suensson VVS næste gang vi har behovet.
Very bad company
Very bad company. The floor heating in my house was not working. So I found this company on Google because their website says they are a very experienced VVS.
When their employee came to my house, he seemed very inexperienced, he was only at my house for 15 minutes and then said he didn't know what the problem was, he can't do anything and he would ask some experienced colleague and call me back. But I waited for 2 weeks and I didn't get a call from him or his company.
Then I called company again, and the person who answered the phone was the owner of the company, and this owner said he would understand the situation and call me. Then I waited for 2 more days and finally got a call from this boss. He said they should fix it and when I asked him for a guarantee, he said their company would not give me any guarantee and would not be providing me with service and told me to find another company and also asked me to pay 1000 KR for the first 15 minutes of bad service.
Super service og fair priser.
Super service og fair priser.
Selvom jeg begik fejl, var det ikke noget der blev "straffet".
God hjemmeside, nemt at bestille ordre og super service både fra kontor og vvs'er.
Helt klart at anbefale
Altid supergod service
Altid supergod service, fine priser og venlige medarbejdere. Har altid været godt tilfreds. 5 store stjerner til Stephan & Co herfra.
Super pålidelige
Vi har brugt suenson VVS mange gange, de har altid overholdt samtlige aftaler og udført et godt stykke arbejde
Vi skulle bare tilslutte en…
Vi skulle bare tilslutte en opvaskemaskine,
De var de eneste der svaret med det samme, prisen var som aftalt og manden der kom og udført arbejdet var utrolig sød ( og kompetent ).
Jeg giver dem min varmeste anbefaling.
25% dyrere end estimeret
Arbejdet er gjort fint - men husk at få et skriftligt, bindende tilbud, ellers risikerer du som jeg at stå med en regning der er mere end 25% højere end aftalt uden at have fået en varsel ☹️
Vi havde fornøjelsen af deres VVS'eren…
Vi havde fornøjelsen af deres VVS'er Ruben fra Suenson VVS Teknik som gjorde et fremragende stykke arbejde. God kommunikation og dialog og også et par forslag på vejen som gav et rigtig god resultat. Tak for et kanon stykke arbejde. Vil til enhver tid anbefale Suenson VVS Teknik til andre.
Troværdige og professionelle
Brugte Suenson i et køkken på Østerbro. De var super professionelle og strak sig langt for at få opgaven løst på en enkelt dag, selvom der opstod uforudsete ting. Priserne er rimelige og timer og materialeforbrug stemmer
Uprofessionel og usamarbejdsvillig, den værste oplevelse
Jeg har aldrig oplevet et firma hvor professionalismen og service niveau er var så lavt! De begår fejl og prøver at negligere fejlen i stedet for at anerkende de har begået en fejl. Ingen form for empati og forståelse. De prøver konsekvens at bearbejde den forurettede ved at fortælle fejlen er den bedste løsningen.
Et firma hvor man åbenbart arbejder med “går den, så går den” løsninger, hvor deres egen dagsorden vægter højest, og man spørger først tilsidst. Deres fremtoning er så arrogant, at de ikke kan beklage deres fejl og kun under barnelig protest, meget modvilligt udbedre deres fejl og skader.
Brug dem hvis du ønsker forfærdeligt forløb fra start til slut, hvor du hurtigt mister tilliden til dem grundet deres behandling af dig og dine ting. Heldigvis går de heller ikke op i æstetik, så du er garanteret et forfærdeligt resultat. Husk, det er kun dig som begår fejl og ikke dem!
Vi er især glade for de dybe mærker de efterlod i vores gulve, fordi de ikke gad at afdække ordentligt.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.