Ik heb mijn oude laptop snel moeten vervangen en kon dit niet in een keer betalen. De afhandeling van mijn bestelling is snel behandeld en ik had hem na 3 werkdagen al in huis. De klantenservice medew... Se mer

Företaget har svarat
Snelle levering. Heb via eay4u/studywise ook mijn vmbo laptop gehad 4 jaar lang. Elke maand tegen een laag tarief was een hele fijne oplossing om toch een goede en nieuwe laptop te hebben. Dus nu i... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb 5 jaar geleden de eerste laptop bij studywise, via een maandelijkse betaling gekocht. De service is super. Nu voor de vervolgopleiding voor mijn zoon was er weer de gelegenheid om via stydywise... Se mer
Företaget har svarat
Begin juli ontving ik van Study Wise een bericht dat onze dochter Liz de gelukkige winnaar van de "Hang je hoes uit" actie was en daarmee een Lenovo laptop had gewonnen. Er is oprecht met grote z... Se mer
Skrivet av företaget
Neem hieronder een kijkje en vind snel het antwoord op je vraag. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.
Status reparatie
Aanmelden reparatie
Betalen
Levering
Bestelling plaatsen
Abonnement informatie
Abonnement beëindigen
Laptop nodig voor je opleiding? Studywise regelt het voor je!
Ga je starten met een nieuwe opleiding? Spannend! Je bent bezig met je aanmelding, gaat misschien wel op zoek naar een kamer, en vraagt studiefinanciering aan. En dan komt daar ook nog de aanschaf van een nieuwe laptop bij.
Bij Studywise begrijpen we dat je veel moet regelen. Daarom helpen wij je met het vinden van een laptop die perfect bij je past. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.
Geen gedoe, gewoon een toplaptop voor jouw studie
Samen met jouw onderwijsinstelling hebben we een selectie gemaakt van laptops die geschikt zijn voor jouw studie. Of je nu een opleiding gaat volgen in de zorg, ICT of de creatieve sector.
De programma’s die je nodig hebt voor je studie hebben wij alvast geïnstalleerd. Je kunt dus meteen aan de slag. En gaat ‘ie kapot? Geen zorgen, met onze reparatieservice heb je binnen no-time weer een werkende laptop.
Dus doei, keuzestress. Hallo, perfecte laptop!
✔️ Leenlaptop bij reparatie
✔️ Juiste software is al geïnstalleerd
✔️ Vloeistof- en Brandschadedekking
✔️ Scherm- en valschadedekking
✔️ Volledige check bij reparatie
✔️ Wereldwijde diefstalverzekering
✔️ Gratis haal- en brengservice bij defecte laptop
✔️ Gratis thuisbezorging
Meer info
De Tweeling 18, 's-Hertogenbosch (geen bezoekadres), 's-Hertogenbosch, Nederländerna

Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik ben super tevreden over de laptop die ik heb gewonnen via jullie Study wise na 4 jaar lang bij het zelfde bedrijf en laptop
gehuurd te hebben en nooit problemen mee te hebben gehad.
De service was altijd goed, vriendelijk en behulpzaam. En er waren weinig tot nooit problemen mee.
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een goede laptop
Bedankt voor de geweldige service en de leuke prijs!

Svar från Studywise
Zeer snelle levering en alles netjes geïnstalleerd.

Svar från Studywise
The computer box was left in front of my door quite carelessly. I didn't even sign, as the person left before I opened the door. The computer has some issues for such an expensive computer, especially flickering of the screen and sometimes, when I'm using some streaming services the screen stops. The battery also finishes faster than I was anticipating.

Svar från Studywise
Want dit is handiger amnnier om laptop te kopen dan eenmalig betalen

Svar från Studywise
Goed product, alleen leveringstijden waren onduidelijk gecommuniceerd. In de mail die ik had ontvangen stond levering binnen 2 tot 3 werkdagen, alleen achteraf bleek dat Studywise het product nog niet van de leverancier had ontvangen. Hierdoor duurde de levering haast 3 weken, dit had ik graag eerder gehoord in een mail.

Svar från Studywise
After sales was goed een vraag snel beantwoord en oplossing geboden zodat ook de antivirus software werkte

Svar från Studywise
Snelle levering en goed service.
3 jaar een abonnement gehad, nu besloten om een laptop aan te schaffen omdat we tevreden waren.

Svar från Studywise
Niks ontvangen en ben in afwachting van jullie onderzoek

Svar från Studywise
Kreeg een nieuwe laptop waarvan het scherm bij opstarten het niet deed. Dus kreeg een stukken laptop. Dus meteen een afspraak laten maken, maar dat is te laat voor wanneer ik hem nodig heb om de boel te installeren. Jammer dat ze niet meteen een nieuwe opsturen. De leenlaptop heeft geen zin, want ik moet eerst software via school opladen. Jammer.

Svar från Studywise
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.