Det här tycker kunderna
Fijn bedrijf, redelijk goede en snelle communicatie. Regelt meestal de dingen snel en goed, maar het blijft altijd handig om zelf het draadje kort te houden
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Nieuwe carrière in de techniek? Strevon helpt je aan een betaalde baan met een omscholingstraject tot monteur, installateur of loodgieter.
Kontaktuppgifter
Eendrachtlaan 102, 3526 LB, Utrecht, Nederländerna
- 0303031006
- info@strevon.nl
- www.strevon.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Naar bedrijf
Naar bedrijf. Ze laten je helemaal naar hun kantoor rijden met de belofte dat je bij hen aan de slag kunt. Na weken wachten krijg je uiteindelijk te horen dat ze vol zitten. Wat een drama.
Makkelijk om laten scholen via Strefon
Na 10 jaar in de theater en evenementen branche gewerkt te hebben was ik op zoek naar technisch werk met meer regelmaat, met normale werktijden/overuren en minder intensief/fysiek werk (kan ik het volhouden tot pensioen). Ik kwam na wat orienteren bij Strefon terecht. Met meerdere technische vacatures in meerdere sectoren, vond ik iets wat aansloot op mijn wensen. Strevon heeft na een kennismaking, mij gekoppeld aan een bedrijf gespecialiseerd in brandmeldinstallaties. Hier kon ik eerst een dag meelopen om re kijken of het wat voor mij was. Opleiding bestaat uit externe cursussen en intern het vak leren van collega’s. Vanaf dag 1 krijg je normaal salaris, zodat de overgang van de ene naar de andere carrière vlekkeloos verloopt. Ik werk nu iets meer dan een maand via Strevon en nogsteeds dik tevreden.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Via Strevon heb ik de overstap gemaakt naar de brand- en beveiligingstechniek. Ik was op zoek naar een baan met meer toekomstperspectief, doorgroeimogelijkheden en waarin ik mezelf verder kon ontwikkelen.
Vanaf het eerste contact met Strevon werd er goed gekeken naar wat bij mij paste en waar mijn interesses lagen. Inmiddels werk ik met veel plezier in de techniek en heb ik in korte tijd al ontzettend veel geleerd. Via Strevon heb ik verschillende opleidingen en cursussen kunnen volgen en inmiddels verschillende diploma’s behaald.
Wat ik vooral fijn vind, is dat ik de kans heb gekregen om zonder technische achtergrond een compleet nieuw vak te leren, terwijl ik gewoon aan het werk ben en praktijkervaring opdoe. Ik heb absoluut geen spijt van mijn carrièreswitch en ben blij dat Strevon mij heeft geholpen om deze stap te zetten.
Voor iedereen die twijfelt over een overstap naar de techniek kan ik Strevon zeker aanraden!
Beste keuze ooit
Mijn ervaring met Strevon is geweldig! Momenteel zit ik in het omscholingstraject (elektrotechniek). Zelf heb ik een achtergrond in ICT/Business management. Echter vind ik fysiek werk toch veel leuker dan een kantoorbaan. Zo ben ik Strevon via social media tegen gekomen en ik dacht: ik probeer het gewoon!
Aan de start van het traject heb ik een kennismakingsgesprek gehad in Utrecht. Hierbij wordt er goed gekeken naar de wensen en interesses. Na het eerste gesprek is Strevon gelijk voor mij aan de slag gegaan om een werkgever te zoeken die binnen mijn straatje viel (elektrotechniek). Anderhalve maand (inclusief kerstvakantie) later was mijn eerste dag bij mijn nieuwe werkgever al!
Je start al snel met de cursussen om zo snel mogelijk ervaring binnen je vakgebied te krijgen, tegelijkertijd loop je mee met de monteurs van je nieuwe werkgever om een kijkje te krijgen in het echte werkveld. Met de juiste inzet leer je op deze manier heel veel in een korte tijd. Gedurende deze periode is er ook intensief contact met Strevon, en heeft Strevon ook goed contact met de werkgever. Hierdoor verloopt bij mij alles soepel, als ik vragen heb of ergens tegen aan loop kan ik Strevon altijd bereiken.
Ik ben nu 8 maanden bezig, cursussen zijn afgelopen en ik ben momenteel vooral bezig met lekker veel ervaring opdoen. Ik heb hele fijne collega’s, plezier in mijn werk en goed contact met Strevon.
Op werkgebied is dit de beste keuze die ik heb gemaakt, je wordt als mens behandeld en niet als een nummer en dat geeft een fijn gevoel. Als kers op de taart geeft het traject bij goede inzet ook baangarantie, wat voor mij veel last van mijn schouders af haalt.
Tot nu toe kan ik niks anders zeggen…
Tot nu toe kan ik niks anders zeggen dat mijn ervaring met Strevon zeer positief is.
6 juli telefonisch een vrijblijvend adviesgesprek gehad, met als resultaat dat ik 4 dagen later bij Strevon mocht langskomen voor een kennismakingsgesprek. 10 juli dus mijn kennismakingsgesprek gehad, die heel ontspannen verliep en waar ik goed mijn verhaal kon doen.
Tijdens het gesprek heb ik samen met Joëlle (recruiter) twee potentiële werkgevers bekeken en snel daarna had ik alweer mijn volgende kennismaking, nu met van Limpt in hoofddorp.
Anderhalve week later een meeloopdag gehad met twee werknemers van van Limpt, dat ging goed en nog voor het einde van de maand juli mijn ontslag ingediend bij mijn huidige werkgever.
Strevon heeft heel snel en professioneel gehandeld.
1 september begint mijn leertraject als leerling monteur brand- en veiligheid systemen bij van Limpt.
Mijn ervaring met Strevon
Het bedrijf is professioneel en komt afspraken na en levert goede kwaliteit. De communicatie is heel duidelijk en klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden over Strevon en daarom kan ik strevon dan ook zeker aanbevelen aan anderen
Het begin proces
Het hele begin proces werd ik goed in meegenomen. Alles was vrij duidelijk hoe het in z’n werk gaat. Nu dat ik bijna een jaar bezig ben heb ik nog regelmatig contact met Strevon. Strevon vraagt vaak hoe het gaat maar ook of ik nog op mijn plek ben bij het bedrijf.
Omscholing cv montage vanuit IT
Omscholing aan het doen vanuit IT/game design, oftewel iets compleet anders. Strevon is hiervoor een erg goede optie, aangezien ze een relatief korter traject aanbieden (vergeleken met BBL/MBO) waarin je volledig zij-instromer bent en dus al werkend leert. Ik heb het idee dat ij met deze methode super snel en goed heb geleerd, alhoewel dit voor mij ook erg intens is geweest.
Techniek vind ik persoonlijk veel fijner dan IT/Game werk. Zowel het werk zelf wat lekker logisch, nuttig en fysiek is, als de rechten en voordelen van een industrie die veel mensen nodig heeft. Strevon houd goed overzicht van je traject doormiddel van evaluaties, altijd beschikbare medewerkers en ervaren monteurs die ook soms langskomen en beoordelen.
Paar minpunten zijn wel dat ik soms het idee krijg dat ze niet zo goed in contact zijn met het bedrijf waar ze me in dienst hebben gezet, bijv. niet weten wanneer de bouwvak (vakantie) is of met wie ik waar aan het werk ben.
Plus daarnaast verdien je lang minimumloon, met geadverteerde salarisgroei over tijd, maar daar zitten geen concrete richtlijnen aan wanneer die zijn.
Strevon
Ik kom uit de horeca en heb totaal geen ervaring met techniek zo ben ik via strevon stap voor stap begeleid en ben nu al paar maanden in opleiding en het gaat echt stap voor stap goed en vooral omdat je ook cursussen en opleiding tussendoor volgt is t voor mij de ideale leer traject en je kan bij strevon altijd terecht voor vragen en als je ergens tegen aanloopt altijd aankloppen en ze zijn en blijven altijd betrokken bij het traject en zolang het op deze manier loopt heb ik er alle vertrouwen in dat ik met succes dit kan afronden top bedrijf en personeel ga zo door zou ik zeggen.
Strevon omscholing
Hiervoor heb ik ict gedaan echter was ik klaar met het kantoor werk. Ik wilde weer met mijn handen gaan werken. Uiteindelijk bij Strevon terecht gekomen, zij begeleiden mij nu in het traject richting elektrotechniek wat tot nu toe helemaal top gaat!
Top bedrijf!
Strevon heeft mij in contact gebracht met een installatiebedrijf om daar een opleiding te gaan doen als installatie monteur.
In 8 maanden tijd heb ik 5 diploma's gehaald en ik ben super tevreden over de samenwerking. Echt een aanrader dus
Omscholen via strevon
Destijds was ik gestopt met mijn opleiding en zocht ik naar omscholing richting de techniek. Zo ben ik bij strevon terecht gekomen. Vervolgens na 2 gesprekken een paar meeloopdagen gekregen bij mijn huidige werkgever. Het proces liep voor mij allemaal vanzelf en door me aan de gemaakte afspraken te houden een mooie baan gescoord.
Goed geholpen
Strevon heeft mij goed geholpen om in te stromen in de techniek zonder het hebben van ervaring. Ik ben gekoppeld aan een heel fijn bedrijf waar ik het vak geleerd heb en nu al bijna twee jaar met veel plezier werkzaam ben
Het traject (installatiemonteur W) bij strevon
Het traject (installatiemonteur W) dat ik heb gevolgd bij Strevon vond ik heel fijn en de communicatie en assistentie die ik kreeg van Strevon was top!
Goed bedrijf
Strevon kijkt naar de al bestaande kwaliteiten en past ze goed toe
Strevon heeft me geholpen aan een goed passend bedrijf in de installatietechniek. Het eerste gesprek verliep erg gemakkelijk, ze luisterde naar mijn wensen, wat voor kwaliteiten ik had en in welk bedrijf dat erg goed zou kunnen passen.
Goede hulp voor een hele leuke werkplek!
Ik heb zelf contact gezocht met strevon…
Ik heb zelf contact gezocht met strevon online. Dat contact verliep allemaal vlot en het was makkelijk om afspraken te plannen. Tijdens mijn intake liepen we meerdere opties langs en zo kreeg ik een beeld wat me het leukste leek.
Daarna ben ik bij dat bedrijf op gesprek geweest en dat ging goed.
Uiteindelijk ben ik bij een bedrijf beland met afwisselend werk en wat goed bij me past.
Als je aan het werk bent blijft sterven goed bereikbaar voor vragen en begeleiding. Ze hebben zelfs een speciale coach aangenomen die veel ervaring heeft in de installatietechniek.
Ik ben ontzettend tevreden over…
Ik ben ontzettend tevreden over Strevon. Ze hebben mij geholpen aan een baan in de techniek, terwijl ik hiervoor alleen ervaring had in de bezorging en klantenservice. Dankzij hun begeleiding heb ik de kans gekregen om een compleet nieuwe richting op te gaan. Zij kijken samen met jou wat goed bij je past.
Ik werk nu met veel plezier bij BLR Bimon en heb in korte tijd ontzettend veel geleerd. Ik heb ervaring opgedaan met het solderen van koelleidingen, het plaatsen van luchtbehandelingskanalen en het installeren van airco-units. Het is mooi om te zien hoeveel je kunt leren als je de juiste kans krijgt.
Ik ben Strevon erg dankbaar voor het vertrouwen en de begeleiding. Als je een carrièreswitch naar de techniek wilt maken, kan ik Strevon zeker aanbevelen!
Top bedrijf
Top bedrijf. Hele goede ervaring gehad. Jaar geleden begonnen als leerling installatie monteur bij een bedrijf waarmee ze samenwerking hebben. Heb binnen half jaar drie cursussen gevolgd en certificaten behaald. Leer-werk traject zou ongeveer 2 jaar duren maar ben na een jaar overgenomen door de werkgever. Dus als je opzoek bent naar een baan in de techniek ben je bij Strevon aan het juiste adres.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.